Kväller

Kvällen närmar sig..
Åkte hem till mamma ett tag. jag solade och Johan tvättade bilen..rättvis uppdelning=)

Blir det nån brasa för er ikväll då?
Vi struntar i det sa vi, känns inte så lockande att stå där bland alla fulla fjortisar och dessutom frysa, för så värst varmt är det ju inte på kvällarna..
Så det blir en lugn kväll hemma, går lika bra det=)
Johan ska dessutom upp å jobba imorrn, så skönt att bara slöa.

Ska snart fixa med lite mat oxå..fläskfilé var upptagen men visste inte vad vi skulle ha till...å så prata syster om att de skulle ha fläskfilé och hemmagjorda klyftisar, blev så sugen på det, så det får bli det här hemma oxå=) mums=)

Ha en bra kväll nu.
Kram

städat

Tog några drag med dammsugaren...var säker på att den gått sönder...f*n vad den lät mysko...men tänkte jag fortsatte ändå och ljudet försvann..myskor mysko...men skönt, slipper vi köpa ny...har ju vår ergorapido som vi fick i julklapp, den dammsuger vi ju ändå mest med, men en vanlig är nästan ett måste oxå..så skulle den gå sönder fanns inget annat än å köpa ny...så jag hoppas verkligen den håller...att det typ bara var nått som hade fastnat eller så som sen lossnade.
Tog och torkade av golvet i köket oxå, blir ju så dant så fort men en massa fläckar..fast mer än köket orkade jag inte ta..får bli en annan dag...det viktigaste är ju iaf gjort, man får prioritera lite de gånger orken inte finns.

Jag är trött så jag nästan känner mig svimfärdig, hoppas verkligen på sömn i natt, å imorrn bitti, då ska jag sova tills jag vaknar..hoppas inte innan 8...

Ha en bra kväll.
Kram

sol men blåsigt

Det är så där jätte fint väder idag, typ 18 grader tror jag..tyvärr blåser det en del..men men, är ju alltid härligt så länge solen är framme=)
Idag gick det sååå fort i skolan, var så skönt med en dag med i princip bara praktiska grejer..=) Å nu ledig tills på måndag, eller ledig å ledig..har en del att plugga om man säga så..men det lägger man ju upp som man själv vill=)

Igår hade det ringt ett nummer till min mobil å jag försökte ringa upp å det svarade ingen å sen när vi hade lektion igen så hade numret ringt ännu mer gånger, å när jag sen skulle ringa upp igen så var personen på tjänsteärende...så typsikt sånt där..Nåväl, fick tag på henne idag, det gällde sommarjobb, inom kommunen, det vore helt underbart att få jobba inom äldreomsorgen i kommunen, lite mer personal på det sättet..Ska dit på lite intervju på måndag..får hoppas det går bättre än det gjorde på det jag var på förra veckan.

Här ska snart fixas lite mat, blir karrékotletter potatis å sås typ.

Trött är jag så vet inte vad..hoppas på att kunna sova ordentligt i natt sen..somna djupt av ren utmattning, risken finns om man säger så...

Annars idag blir det inte så mkt, en promenad ska vi ut på sen iaf, för även fast det blsåer är det ju ändå ganska skönt ute, man vet aldrig sen när regnet kommer, bäst att passa på att njuta=)

Kram

God morgon

Onsdag morgon!
Lilka trött idag kan jag lova..det är såå jobbigt att inte kunna sova ordentligt...är ju så trött...Nu på morgonen har jag drömt så jäkla mkt lustigt, så kanske lika bra att vakna egentligen...
haha...va på nån arbetsintervju..å så var de tvungna att ta avföringsprov och jag fick ett lavemang, de körde mig till toan i en lift å sen när jag väl satt där så stod det en kalr kvar på toan å typ glodde...Jätte mysko dröm må jag säga...Så på sätt å vis var det ändå rätt skönt att vakna å slippa det där iaf...
Skolan idag igen, 8:30-15..hemska tider när man är trött, men har ju som jag skrev igår praktiska övningar idag, så det kommer säkert att gå bra ändå=)
Ha en bra dag.
Kram

Kväll

Dagen då..skola blev det ju först...en sån där riktigt jobbig dag med en masa teori..lagom jobbigt när man inte sovit ordentligt på 3 nätter i rad...men det gick ändå..Imorrn ska vi ha praktiska övningar, typ sätta katerer och venprov å sånt..så det ska bli kul=) Skönt med lite praktiskt mellan teorin.
Nåväl, Johan hämtade upp mig efter skolan, tog en liten tur till öb, blev typ inget, lite curry ketchup...aja...hem å fixa mat sen, så skulle vi då iväg å träna..
Ingen av oss hade nån motivation alls...det bara kändes skit, så sa vi att vi tränar imorrn istället, men sen kände jag att nu somnar jag snart, då var klockan typ 6...så sa till Johan att nu åker vi å tränar...så det fick det bli. Skönt att det blev idag som var planerat faktiskt.
Nu ska vi slöa tills vi ska gå och lägga oss..blir nog tidigt..båda är så extremt trötta..

Ha en bra kväll.
Kram

God morgon!

Jag är såååååå trött...sovit uruselt inatt, å så vaknar man å ser att det regnar...yippi typ...eller verkligen inte..
Skolan till 15 idag, vet inte alls hur detta ska gå..
Får sitta å halvsova...eller får iaf hoppas på att det är ngt riktigt intressant vi får lära oss idag...annars somnar jag..=)

Jag som hade tänkt kjol idag...men det är ju inte så kul å ha i regnet...det regnar väl inte jätte mkt, men tillräkligt för att det ska kännas väldigt trist.

Ska ta å göra mig iårdning nu..å leta efter mitt paraply..

Ha en bra dag.
Kram

Kläder

Gav oss ut till tornby idag..vare där mkt på sista delen har jag insett..
Nåväl, kläder till begravningen var tanken, inte det lättaste att hitta svarta kläder nu under våren...
Men hitta en kläning som jag tycker duger, en som jag även kan använda sen.



Det gör sig inte bra på denna bilden..men skit samma..
Är iaf en med smala axelband, tycker jag kanske inte rikigt passar sig, så köpte till nån slags koftaktigt vad man nu kallar det..Svart. grått och vitt står det om man läser om klädkod på bröllop, så kände att det nog inte gör ngt att det är lite brodyr.
Ska bara kolla om jag har några svarta strumbyxor oxå, får köpa det annars.



Nån slags skjort/blus grej blev det oxå...å ett par nya jeans då de jag har håller på att gå sönder.
Bleb lite pengar som försvann idag...men så kan det bli ibland när det är saker man behöver.

Imorrn är det dax för skolan igen..upp tidigt å åka buss...blä..men men, är bara 2 dagar denna veckan, så det går bra=)
Blir även träning imorrn, härligt=)

Ska snart hoppa ner i säng och sova=)
Sov gott.
Kram

mat

Är såå hungig nu, så ska slänga ihop lite korvstråganoff,,gottit=)
Har försökt få tag på henne jag var på intevju hos förra veckan...lättare sagt än gjort...först så var telefonen avstängd, hennes alltså...sen helt pltsligt när jag ringde så gick det fram signalen..men hon tryckte av mig..tror jag iaf eftersom det helt plötsligt började tuta upptaget...Sen är telefonen avstängd igen...Mysko...får väl se om hon ringer upp nån gång...Kan ju inte göra så mkt mer just nu..Jobbigt...vill ju veta!

Aja...mat nu..
Kram

God morgon

Jag är hur trött som helst idag, inte sovit så där jätte bra..mkt drömmar å sånt..men men..
Idag är jag ledig, Johan är iväg och jobbar, han fick ta pappas pass..Så han är väl hemma vid halv 4 eller så typ.
Får se vad som händer idag, borde väl kanske plugga, men får se hur det blir med det..det löser sig.
Vädret verkar typ som igår, sol, moln och regn...Så inget toppenväder, men ändå varmt..

Igår plockades bubben ur våra vinterdäck, de var typ slut som vinterdäck, å sommardäck skulle köpas..men kör på vibterdäcken istället, är ju lagligt så länge det inte finns några dubb i..kan vi lika gärna slita ut däcken istället. Ekonomiskt OCH miljövänligt.

Ha en bra dag.
Kram

rofyllt

Ja, då har denna dagen snart nått sitt slut.
Var och tittade på farfar, låter lite dumt, men det är ju det man gör, och tog farväl.
De hade gjort honom så fin och det var så rofyllt.
Självklart rann tårarna, av sorg men samtidigt av en sorts lättnad, han har haft det så jobbigt länge nu, nu slipper han ha ont och behöver inte lida mer.
Att den här dagen skulle komma var väntat, men han har varit otroligt seg, envis, kalla det vad man vill, men till slut gick det inte mer, kanske var det kroppen som verkligen inte orkade mer, eller så gav han upp. Vilket fall så är det skönt att slippa se honom lida.





R.I.P

Farfar gick bort nu idag på morgonen.
Det har ju varit väldigt väntat och han har varit så dålig, fick en piggare tid och nu varit jätte dålig i nästan en vecka.
Nu slipper han lida mer, nu slipper han ha ont och nu slipper han ligga och vara vårdberoende, ngt han abslout inte ville bli.
Det känns lite lustigt att inte få träffa honom något mer, men han har inte haft ett värdigt liv sista tiden.
Ska ner till honom om nån timme nu.



Kvällen

Johan åkte då iväg å jobbade, jag gick iväg en stund till en granne, hämtade lite saker som jag beställt å sen satt vi å pratade en stund, trevligt att slippa sitta ensam hela kväll.
Gick hem lagom till robinson å kollade då på det.
Nu är det inte så mkt mer att göra...sitter väl här en stund, får se om jag håller mig vaken tills Johan kommer hem, annars sover jag...=)
Har balkongdörren öppen fortfarande, det är så varmt här inne..å ute är det ändå fortfarande ca 12 grader..så det är ganska behaglig luft som kommer in=)
Min kväll i det stora hela.
God natt på er.
Kram

Lördag

Lördag eftermiddag redan, vad dagarna går fort!
Dagen började med träning, som vanligt på lördagar=)
Åkte hem å duschade av oss å åkte iväg till tornby...lite klädinköp var tänkt...kom hem med endast ett par träningsbyxor till Johan..Nåja...får kolla vidare en annan gång.
Blev hem å fixa mat å nu sitter man här...Ska väl hinna ut lite i solen innan Johan ska åka och jobba, för det gör han ju så klart ikväll...känns som om jag alltid sitter ensam lördagskvällar nu för tiden...men men, tiden går ganska fort ändå, kollar ju robinson mellan 20-21:30, sen somnar ju jag typ...trötta jag lixom=)
Mycket mer än så lär inte hända idag..



Gårdagens mat=)

Kan meddela att de där singoala kexen med lakrits var helt ok, fast smakade inte jätte mkt lakrits...Hade räknat med mer..men men..helt ok iaf.

Hoppas ni får en underbar eftermiddag nu, va ute och njut av solen=)

Kram

Mat

Va å handlade lite smått idag me...ville ha hem lite kompresser å så...
Blev lite annat oxå..



Hittade denna...hört talsa om att det skulle finnas i lakrits...Nu hitta vi den oxå=) Så ska smaka nån ikväll å se om de är goda..



Årets första gurkburk=) För vår del alltså...Det är ju så gott med vit saltgurka=) Dyr som f*n 89 spänn..men tanke på att de senare i sommar kommer kosta typ 59..men så gott som det är så kände vi att vi ändå ville köpa en=)mumma=)

Idag blir det fläskkarré och potatisgratäng, firar ju vår 8½ års dag...Egentligen firar vi väl inte halvår..men man kan ju alltid äta ngt gott, när det ändå infaller på en fredag oxå=)
Så köttet står på spisen och luktar underbart, legat i marinad i typ 4 timmar=) Potatisgratängen är i ugnen...om kanske 15-20 minuter är det klart. Är så hungrig så önskar det vore klart redan nu..men den som väntar på ngt gott=)

Om en timme är det dax för så ska det låta, hehe..då sitter vi här å sjunger för fulla muggar...enda gången jag får höra Johan sjunga..=)
Ha en bra kväll.
Kram

Nu SPÖKAR det

Sitter här framför datorn..blir livrädd när helt plötsligt skrivar hoppar igång och skriver ut en sån där testsida...Å skrivarn står så att jag inte kan råka komma åt den eller så..Å när jag skulle stänga av den så gick det inte, den bara fortsatte låta och ha sig och började rulla ut papper, alltså pappren gick igenom skrivaren..va tvungen att ta bort alla papper för att den skulle sluta.
Till slut drog jag ur strömmen och nu när jag satte i den så är den iaf avstängd...Vadå blir rädd lixom när den bara sätter igång...Skakis? nej nej, inte alls..
Kram

Ögonmigrän

Hittade en artikel i aftonbladet nu..
Jag har alltid haft problem med att det flyger omkring som svarta och gråa grejer framför ögonen, ngt som optiker typ aldrig ens svarat ngt på..
Nu, när jag läste DETTA insåg jag att det kanske är det jag har, ögonmigrän..fast mitt brukar vara mycket emr ihållande än det de beskriver, men annars precis så, och det kan ju säkert vara olika för olika personer..
Trevligt att höra att det inte går att göra ngt åt det..å andra sidan har jag haft det typ hela livet, så vad gör väl alla resterandew år lixom?
Nu vet jag ju iaf vad det kan vara..
Kram

Fredag

God morgon!
Jag är ledig, det är soligt, underbart..=)
Igårkväll/eftermiddag blev det ju träning å sen typ hem å stoppa i os slite kvällsmat å sen tv:n.
Idag ska jag passa på att vara ute lite, ska även städa och så har vi tvätten ikväll...Kanske, kanske tar jag å pluggar lite idag oxå, får se vad jag känner för.
Skrev ju igår om ett sår på magen, det tvättas å har sig och det kommer ut en massa var, tur det kommer ut iaf.
Har även fått en gigantisk blåsa i munnen, som sitter precis så jag biter till på den hela tiden, hade hoppats på att den skulle minskat lite under natten om den fått vila lite från tänderna, men icke, har säkert legat och tuggat där, när man sover kan man ju tyvärr inte styra över vad man gör. Ska försöka vara försiktig idag och inte bita för mkt..men som sagt, svårt när den sitter som den gör.
Ska se om jag kanske ska ta mig till ett apotek idag å köpa nån salva som mamma hade, drar ur infektioner ur sår, är bra vid myggbet, getingstick mm mm...sån salva kan alltid vara bra att ha hemma..Finns ju även nån salva nu som är för blåsor i munnen, men jag är llite skeptisk till sånt där, tror inte på att den håller sig där ändå, så känns onödigt att lägga pengar på, om det inte är så att det blir en långvarig blåsa, då kan man ju kanske prova.

Ne, nu ska jag läsa lite bloggar.
Kram

Sol=)

Så soligt och härligt det är=)
Åkte efter att vi varot på studiebesöket till mamma så slapp jag sitta ensam...
Johan kom å hämtade mig och nu ska vi strax iväg å träna lite.
Hitta ett läskigt sår på mig själv..på magen av alla lustiga ställen..va tvungen å låta mamma kolla på det...infekterat säger hon att det är..Jag såg en stor sårskorpa, å det kan man ju inte låta bli att pilla bort lixom=) Blod kom det inget, men däremot så var det helt vitt i såret...Ser nästan ut som när någon fått ett liggsår, fast detta är mycket mycket mindre...Aja...får tvätta å hålla rent å allt sånt där..
Fattar bara inte när jag fått det, men man märker ju inte allt.

Jag är "ledig" i 4 dagar nu..=) Har lite att plugga, men ska ju iaf inte till skolan, å det är ju skönt=)
Imorrn blir det iaf till å städa denna lägenhet..för fy så det ser ut, hade väl planer på att städa idag, men åkte ju inte hem efter skolan, har ju faktiskt en massa tid imorrn när Johan ändå är och jobbar.

Jobbet har jag inget hört om än...jobbigt är det att bara vänta..men men, får hoppas på imorrn istället.

Kram på er.



God morgon

Solig morgon=)
Graderna börjar öka, vaknad evid 6 tiden och då var det minusar ute, det är det inte nu iaf, 5-6 grader, innan jag ska ut hoppas jag på ännu varmare=)
Tänkte jag skulle skriva om dagen igår.
Först var det iväg till skolan, lite föreläsning om katasrofsjukvård å så, sen gick vi iväg till katastrogmedicinsktcentrum där vi skulle vara skademarkörer..Blev sminkade å så...Ser så verkligt ut...har lite bilder här.



En lårbensfraktur ska detta vara, även om det mer ser ut som om det vore knät..men skit samma, läskigt ser det ut iaf.



Nyckelbensfraktur..nästan lite synd att tejpen syns men..



Samma skada fast närmare bild.



Å så en skallskada..
Ser ju så läskigt ut...hoppas inte på känsliga läsare..=) Syster yster tex=)

Efter att vi varit där åkte jag iväg til en kompis där det bjöds på pizza (nyttigt va?men gott när man inte ätit det på sååå länge=)) och så kollade vi på film..mysigt=)
Johan hämtade sedan upp mig efter att han slutat jobba, åkte hem och kollade på rent hus, sen blev det sängen.



Jag i soffan, tänkte ni kunde få nått annat än bara en massa "blodiga" bilder.



För en gågns skull har jag skött om mina naglar, tänk om jag kunde hålla dom så där..men orken brukar inte finnas...bryts en så blir jag arg och skiter i dom, å sen är det ju det där problemet att de växer som ogräs och att fila och fixa är inte rikigt min grej, men nu ett tag får de väl vara fina iaf=)

Idag då..har ju sovmorgon idag, lyxigt...en timme går vi idag, iaf min grupp, 10:30-11:30, då ska vi till en begravningsbyrå, de ska prata om hur det går till osv..
I eftermiddag eller snarare ikväll sen blir det träning..så skönt att äntligen ha tid att komma iväg, det värsta är ju att det är så mkt folk på kvällarna, men vi kör på så gott det går helt enkelt, håller sig vädret bra så blir dte iaf lite mindre folk.

Ska kolla lite bloggar å så nu, sen börjar det väl bli dax att fixa iårdning sig lite.
Hoppas på det där samtalet idag...så jobbigt att gå och vänta ju...=)

Kram

Dagen kom...

...dagen gick...
Är trött å ska snart sova, idag har det hänt mkt, både jobbiga saker och roliga saker..
Inget hört om jobbet än..hoppas på imorrn.
Uppdaterar ordentligt imorrn istället, orkar inte just nu...sängen skriker på mig=)
God natt.
Kram


God morgon

Onsdag morgon!
Trött är jag, låg å babblade med Johan lite länge igår kanske..=)
En lång dag blir det ju oxå...men men, dte blir ju iaf inte en massa ren teroi idag, så det ska säkert gå bra ändå=)
Se om jag får ett telefonsamtal idag oxå då, eller om det blir imorrn, lite nervöst..så är det ju så klart alltid.
Ne, lite frukost å grejer så måste jag leta fram varma kläder sen, ska man vara ute en massa timmar är det bäst att ha det, hoppas inte att det börjar regna bara..
Kram

natti

Johan kommer snart hem..bestämmde mig för att sitta uppe tills han kommer, få träffas några minuter innan man somnar..=)
Men snart blir det sängen, skönt, är sååå trött..
Har lite ont i halsen, men det får gå över snart, vill inte bli sjuk..
Nu kom Johan innanför dörren å jag ska väl växla några ord med honom.
God natt.
Kram

Kväller

Det har blive en del telefonsamtal här under kvällen..å så tog jag tag i en av uppgifterna å gjorde den, fast orkar inte renskriva den ikväll...får ta det en annan dag...ska ju göra den andra uppgiften oxå...nångång...men inte idag...

Har ont på ett ställe på ena låret, tänker direkt, en propp..har kollat typ 7000 gånger, men det syns ju inget, så det är väl kanske nån muskelsträckning eller nått sånt..men så fort jag får ont nånstans, då blir jag rädd å tänker det värsta...aja..är som min fader=)

Borde fixa mig lite kvällsmat, men ingen aning om vad jag ska äta...det är ju så trist när man ska fixa åt sig själv hela tiden...Johan å jag träffas typ aldrig nu..trist, vakna själv, äta själv, se på tv:n själv, somna själv...aja...det går ju i perioder, helt plötsligt så syns vi nästan för mkt istället...

Önskar er en härlig kväll.
Kram

Hemma

Då var jag hemma igen.
Intervjun gick bra, hon skulle dock ringa referens innan hon ger besked, men det gick jätte bra, hon kommer höra av sig till mig inom de närmsta dagarna. Så bara att hoppas nu då=)
Drog på min vinterjackan när jag gick iväg, så kallt ju..men när jag skulle gå hem började solen titta fram och det blev ju så klart genast så mkt varmare...typiskt! Man ska ju vara glad för att det blir bättre väder, men jobbigt när man går där med vinterjacka..

Borde väl sätta mig och plugga nu egentligen...frågan är bara om orken finns...det vore skönt att bli av med lite, det är ju det..kanske kan börja så smått iaf..så får jag se hur långt jag kommer=)



lite smånervös

Vi fick sluta redan klockan 12 idag eftersom vi kommer gå längre imorrn och dessutom fick en uppgift extra...fast orkar ändå inte sätta mig med någon uppgift nu...
Lite för nervös för det...=) Är ju bara 1½ timme kvar tills jag ska på intervjun...Vet inte varför man alltid ska bli nervös över sånt, ska ju bara träffa en annan människa och prata lite, såna här intervjuer brukar inte vara så fomella, mest sitta å prata lite ju, behöver man ju inte vara nervös över, dessutom var hon ju så lätt att prata med i telefon, så det går säkert jätte bra...Men nervositeten försvinner inte, även fast jag försöker intala mig själv att det inte är ngt att vara nervös över...

Det har vare riktigt ruggigt ute idag, ingen sol alls, kom lite regn ett tag, å kallt är det..tror bestämmt att vinterjackan åker på sen när jag ska ge mig iväg...
Det som var så varmt och skönt ett tag, får hoppas att våren snart är tillbaka.

Nästa gång jag skriver hoppas jag att jag kommit hem och känner mig lättad och glad.
Kram

God morgon

Då är det snart dax att ge sig iväg till skolan...
Skolan till 15 idag å sen blir det direkt till ekholmen på intervjun...så idag blir en lång dag, lär även behöva plugga sen när jag kommer hem då vi skulle få arbeten att göra..så där lagom roligt, men men, det är ju så det är.
Grått å trist ute idag med..när ska det bli fint igen??
Har inte så mkt att uppdatera, får återkomma framåt kvällen sen när jag kommer hem.
Kram

Jobb

Satte mig och rindge runt till några ställen jag sökt sommarjobb på...Har ju stället jag annars jobbar på, men det är ju så mkt restid...det är lite trist på sommaren när man vill ha lite fritid oxå..
Imorrn ska jag iaf på en intervju klockan 16...så håll tummarna för mig=)
Hon ville att jag skulle ta med lite betyg och ett cv å så, så det har jag suttit och fixat med nu, det är bra, en massa tid av eftermiddagen har gått=)
Den enhetschefen jag ska träffa imorrn lät hur trevlig som helst, så det känns jätte bra.=) Får man bara hoppas=) Det tar kanske ca 20 minuter att gå dit bort, fixar jag en cykelpump så jag sen kan cykla är man ju där på max 10 minuter...det är stor skillnad mot 1-1½ timme som det tar med bussen...
Dessutom slippa köpa busskort under hela sommaren, det är mkt pengar där oxå..
Så just nu känns allt ganska bra=) Får hoppas att det känns lika bra imorrn när jag kommer hem=)
Sitter fortfarande och funderar på vad jag ska äta för mat...har inte kommit så långt än, kände jag ville ta tag i detta med jobb först... Så ska väl börja fundera ut lite nu då...Allt är ju fruset..har en matlåda i frysen, men den tänkte jag ta med mig imorrn till skolan, så inte så smart att äta upp den då kanske...
Får väl riva i frysen så hittas det väl ngt till slut..
Kram kram

God morgon

Känns lustigt att säga god morgon så här sent en dag när jag ska till skolan, men börjar först 11..så passade på att ta sovmorgon så klart=)
Ska bara in en timme idag för lite redovisning.
Sen blir det hem å se vad jag ska göra. tanken var att Johan och jag skulle få äta tillsammans innan han skulle jobba, men så blir det inte, för de ringde och frågade om han kan börja tidigare, så han får börja nu kvart i 11, bra med mer tid, ska man bara ställa om hjärnan att det blir så nu oxå...å börja tänka på vad jag ska laga för mat till mig själv när jag kommer hem...Men det löser sig=)
Lite bloggar ska jag väl ta å läsa nu å sen blir det lite frukost.
Kram

dagen

Denna dagen har gått i ilfart..
Eftre frukost så satte vi oss och kollade på tv:n..jag somnade, vaknade efter ca 2-2½ timme, blev lite sur på Johan där att han inte väckte mig innan..men men..Åkte iväg till Mio och kollade lite möbler...finns ju så mkt fint=) Fast vi ska inget köpa, varken plats elelr ekonomi för..men alltid kul att titta iaf=)
Blev en liten sväng förbi öb oxå, men de har ju mest bara skräp...lite kryddor, lite konserver å så..
Sen hem och kolla lite mer på tv:n, mer fotmassage av Johan, skönt han ställer upp=) Har dock inte riktigt orkat ut på den promenad pga foten...men nu äntligen börjar den kännas någorlunda bra, så kanske bra att vila den lite.
Sen mat idag...den är snart klar..kyckling i citronsås och ris...det är såå gott=)
Har suttit och pluggat lite oxå, men det var inget stort, så nu innan maten är helt klar ska jag bara renskriva mina anteckningar lite så jag ser vad det står sen imorrn=)
Tv:n väntar snart igen=)
Kram

God morgon

Söndag...söndagar känns så tråkiga på ngt sätt..sista dagen man är ledig å så...
Det är iaf klarblå himel idag, sånt blir man glad av, dock är det inte så varmt än, varit rikigt kallt i natt med minusar..men man kan ju alltid hoppas på att det blir en rikigt varm och härlig dag.
Mina fötter har varit ett rent h-vete..börjar komma igång lite nu när jag vare uppe en stund, men går fortfarande som en gammal tant och har jätte ont..
Idag vet jag inte alls vad som händer, inga planer alls..vi får helt enkelt se.
Ska ta å kolla lite bloggar å sen får det bli frukost.
Kram

Dagen

Jaha, redan kväll..
Först blev det ju då träning, sen gav vi oss in till stan, mamma å jag för att hälsa på farfar, men det blev ett väldans kort besök, han var inte alls rolig..
Några småärenden på stan för att sedan gå till bilen...då "pajar" min fot...fick en fruktansvärd värk, har problem med fötterna, men detta var ngt av det värsta någonsin, så det fick bli en lååångsam promenad tillbaka till bilen,  foten har varit jobbig hela tiden nu, gör ont å så..men Johan får ta å massera med tigerbalsam sen så får jag hoppas att det känns lite bättre.
Nåväl, åkte ut till ikano, mamma köpte sig några tröjor å sen blev det maxi. Mat måste man ju ha hem ibland..fast denna gången inte till oss utan till mamma å pappa.
Åkte hem till dom sen å fixade oss mat som vi sedan satt ute i solen och åt, satt å "solade" lite en stund oxå, men blev inte så länge eftersom jag är rädd att bränna mig nu i starka vårsolen.
Vid 18:20 eller nått kom Johan från jobbet och hämtade upp mig, och nu sitter jag här, vi ska väl fixa oss ngt att äta innan det blir robinson.
Ha en bra kväll.
Kram

God morgon!

Lördag morgon!
Träning blir det idag med...alltid på lördagar..=) Kanske egentligen inte jätte bra att träna två dagar i rad, men skit samma, blir nog bra ändå.=)
Efter träningen följer jag med mamma in till stan å sen handla lite och sen med hem till henne...Tvätta gardiner så jag kan få upp dom som vi brukar ha i köket..Men att hinna med att tvätta allt sånt är inte lätt på de få timmarna vi har..
Blir nog toppenväder idag, helt klarblå himmel=) Inte mer än ca 4-5 grader än, men det är ju fortfarande ganska tidigt, så det lär ju bli varmare=)
LIte frukost ska jag väl få i mig.
Ha en bra dag.
Kram

Tvätt

Det är fredags kväll och man tvättar...underbart...Men men, måste ju ta de tider som finns för tvätta behöver man ju...skulle önska vi kunde boka båda tvättstugorna ett par dagar i sträck för att bli av med all tvätt...lycka det vore..
Sitter och blir helt bländad här..solen lyser in genom köksfönstret, lustigt att den egentligen lyser igenom all smuts på fönstrena...de är så vidrigt skitiga...måste verkligen ta tag i det där snart..
Så ska det låta bli det att kolla på nu vid 8..får springa ner till tvättstugan precis innan, så man hinner upp..blir sista tvätten som då bara ska in i torktumlarn, så får man väl hämta upp tvätten efter sen...går ju det med=)
Ha en bra kväll.
Kram


Hata bloggen

Ingen vill fungera...
Ida hade lagt in en rolig grej på facebook...Tyvärr så är det nått galet med bloggen...det går inte att lägga upp klipp...Men ni kan ju gå in å kolla själva..=)
HÄR
Så trist när saker inte går som jag vill=(
Å fattar inte varför det inte går...
Men men...
Kram

Tränat

Då var man hemma från träningen...gjorde ngt med min arm...fick jätte ont i nån muskel i överarmen...det bara svider...aja...det går väl över får man väl hoppas...men jobbigt att få ont så där...körde ändå inte svinhårt...ökade bara på benen..men som sagt,det går väl över...
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu..skulle väl behöva ta oss ut till biltema och köpa en lampa..ena positionslampan har gått..å det är ju så jobbigt när man ska blinka och blinkersen går i 120!!
Skulle behöva ha hem lite matvaror oxå..så det bli kanske ut till tornby ändå..fast passa på att ge sig ut dit innan eftermiddagen när alla andra är där...
Vore dock skönt att sova en timme eller två först, men det är väl bäst att inte göra. Kommer ju bara vara ännu tröttare efter..
Kram kram

Fredag

Godmorgon!
Då var det fredag.."ledigt" för mig..fast har å plugga lite grann, men det får jag se om jag tar idag nu när Johan är ledig eller om det bli nån dag i helgen.
Idag blir det träning nu på förmiddagen, de öppnar först vid 9, så lite sovmorgon fick vi oss=) Fast är jätte trött ändå..
Känner mig så förkyld oxå, fast är rätt säker på att det är allt pollen, det blir ju bara mer och mer...Det är ju det värsta med våren..
Ser ut att bli fint väder idag, härligt=) Tror det skulle vara soligt och fint hela helgen, det klagar man ju inte på=)
Ska väl få i oss lite frukost nu innan vi åker iväg.
Kram

Kväll

Då har denna dagen gått...
Var ju först i skolan, sen blev det en liten promenad bort till jobbet, vara där, åkte bussen, åkte med Joha och bestämmde mig för att jag kunde åka runt med honom tills han slutade..så det gjorde jag, så nu äntligen är man hemma, är oerhört trött och kommer att lägga mig snart.
Har inte så mkt att uppdatera, så tar det imorrn istället.
Kram

Torsdag morgon

Det känns verkligen att det här är en kort vecka=)
Är ju "ledig" imorrn, men kommer att behöva sitta å plugga en del, kunde ju gjort det igår...men orkade lixom inte, å idag finns ingen tid till det, så det får helt enkelt bli imorrn.
Idag är det skola mellan 8:30-15 och sen iväg till jobbet på möte mellan 16-17:30, så blir en ganska lång dag...
Ja det blir väl min dag det...
Får skriva mer ikväll sen när jag kommer hem.
Kram

Skriva fort

HIttade en sida där man ska skriva fort...hehe..jag är nog inte så snabb..inte när man samtidigt ska läsa orden som står..
Prova HÄR
Jag fick som bäst 33...hehe..inte sådär jätte bra kanske...men är säker på att det går snabbare när jag bara sitter å skriver det som jag tänker på...Men men, alltid kul med såna där tester så man får se hur bra man klarar sig=)

Snart är det dax för unga mödrar..=) Kvällen höjdpunkt...nästan iaf...=)
Blir lite tv tittande ikväll, men lär nog somna ganska tidigt ikväll, är jätte trött, trots att jag sov ett tag förrut...det brukar inte hjälpa..blir egentligen bara tröttare av att somna en stund mitt på dagen...
Kram



Hur trött som helst

Vi hade typ ätit, sen var jag supersocial och somnade i soffan, Johan väckte mig nu när han skulle iväg å jobba...trevliga jag som när vi ses så sover jag istället...men jag var och är fortfarande hur trött som helst ju...Bara dessa meningar har jag fått skriva om hur många gånger som helst eftersom jag skriver galet hela tiden...är nog lite för trött för att ens sitta här..=)
Ute strålar solen, det är dock inte så varmt ute idag å det blåser...synd...
Ännu ett inlägg utan bilder...sorry..fast detta blev ju visserligen ett inlägg helt utan nån mening..
Kram

Onsdag

Idag fick jag liiite sovmorgon...Får skjuts till skolan av Johan, eftersom han ska å träna nu på morgonen...är lite avis på det där..men men, jag får träna en annan dag...
Blev så glad, mätte mina mått idag, för att hålla koll på om jag tappa ngt...mäter på 4 olika ställen, sammanlagt har jag fått bort 5 cm på 6 dagar, dte tycker jag är helt ok faktiskt.=) Det sporrar att träna mer och äta bättre=)
Somnade mycket riktigt igår i soffan å gick till sängen när Johan kom hem...slapp jag ligga där i stora sängen helt ensam..
Ikväll kommer iaf Johan hem innan jag går och lägger mig..=)
Ne, ska väl börja göra mig iårdning, å det största problemet, vad ska jag ha på mig??
Ha en bra dag.
Kram

ZZzzz

Jag är så extremt trött...helt otroligt att jag ens är vaken just nu...
Men kollar på äntligen hemma, vill se klart på det innan jag somnar...ska väl försöka ta mig till sängen innan jag somnar sen...Annars lär väl Johan väcka mig när han kommer hem...har lite svårt att somna i sängen när jag är ensam hemma...soffan däremot är lätt att somna i...å vad gör det egentligen...några timmar hit eller sängen...slippa bli väckt för att gå till sängen kanske, men lär ju vakna när Johan kommer hem ändå å ligga å babbla lite...
Men iaf..God natt.
Kram

Klar=)

Det tog inte så lång tid med det där arbetet...utskrivet och klart är det...så imorrn kan jag lämna inte det...så skönt=) Slipper man ens tänka på det.
 Se vad man ska hitta på resten av eftermiddagen och kvällen..ska väl diska upp disken som står, behöves egentligen städa oxå, men känner att jag inte orkar..det får vara...får väl ta det imorrn eller nått..om jag nu har mer ork imorrn...=) kanske iaf kan plocka lite..men ngt annat gör jag inte...gjort tillräckligt idag, tröttnade lite på städning efter klädkammaren igår oxå...Lustigt va?=)
Ser att blommorna behöver få sig lite vatten oxå...så disk, vattna blommor och ev plocka lite grann...sen får det nog bli tv resten av kvällen=)
Ska väl ta tag i det där så får vi se om jag sätter mig här ngt mer lite senare.
Kram

Plugg

Då var man hemma...Johan och jag möttes i dörren typ...kul, eller inte..vadå ses något, varför ska man göra det lixom? Han slutar inte förrän vid 11 i kväll heller, å då lär jag ligga å sova...Men så kan det vara..
Blir bra imorrn iaf, schemaändring, vi skulle egentligen sluta 15 imorrn, men slutar nu istället klockan 12...så då får Johan och jag ses några timmar iaf...=)
Såna här veckor kommer ju ibland, inte så mkt att göra åt, andra veckor ses vi ju nästan för mkt så man får stå ut såna här veckor helt enkelt.
Satte mig iaf här en liten stund nu, ska ta å äta lite mat och sen sätta mig och plugga...En relativt enkel uppguft denna gången, men vill man ha lite högre betyg så ska den ju gärna vara lite arbetad oxå..
Men som sagt, mat innan plugg. Johan har fixat pasta å köttfärsås, så det ska jag mumsa i mig=)
Kram

God morgon!

Snart dax att ge sig iväg till skolan...va lagom roligt att gå upp så här tidigt nu när man vare ledig så länge...men men, man kommer väl snart in i det igen.
Skolan till 12 idag, så vi börjar ju lugnt iaf=) Skönt!
Idag är det grått och trist ute...man får väl hoppas att solen vill visa sig sen..eller att det iaf inte börjar regna, iaf inte innan jag hinner komma hem...=) Hoppas kan man ju alltid iaf=)
Ska väl ta och göra mig iårdning lite nu.
Ha en bra dag!
Kram

tränat

Ja då har vi vare å tränat då..
Kom dit vid 16:40 ca, då var det inget folk alls...å vad skönt kände ju vi...
Eller hur...kl 17 när de egentligen skulle öppna så kom det hur mycket folk som helst, värre än värst verkligen...Men vi käpma på ett tag ändå...men är så trist att behöva stå och vänta en massa på maskinerna, så när vi iaf gått igenom hela kroppen så gav vi upp...
Skönt iaf att få röra lite på sig.
Nu är ju kvällen här och vi ska väl bara ta det lugnt, tv:n å så...kanske att vi ger oss ut på en liten promenad..vi får se...ganska varmt forrtfarande ute, så det är ju skönt på så sätt, bara synd att solen lyser med sin frånvaro.
Ha en bra kväll.
Kram

Dagens projekt

Solen lyste med sin frånvaro...det var så fint först i förmiddags, men det bildades snart en del moln...trist...Då kom jag på den smarta idén att vi kunde städa klädkammaren...
Gissa om vi ångrade oss när vardagsrummet såg ut så här efter att vi slängt ut allt..



Rent hus..kanske dax att anmäla sig=) Är iaf inte så svårt att få ut lika mkt saker som vissa har..en halvtimme så kan det se ut så här...



Å alla skor...var kom dom ifrån?
Vissa par kände jag inte ens igen...men det betyder ju "nya" skor=)
Dock fick en hel del av dom där slängas pga av trasiga...Varför sparar man trasiga skor??



Dammsögs och gjordes lite fräschare=)



Sakerna inpackade, fortfarande mycket saker..men vi har golv...och saker står på sin plats...allt är inte bara inslängt längre..glömde ju tyvärr att ta bild på hur det såg ut innan...fast ni kan säkert fatta med alla sakerna vi hade där...



Bara för att visa, sakerna är borta...inte för att det är så där jätte städat i vardagsrummet...men det är inte proppfullt med saker nu längre..=)
Allt detta gjort på 2-2½ timme...lovar, det blev ett ordentligt träningspass...Å ännu mer blir det ju på gymmet ikväll sen...många kalorier som försvinner idag *lycka*

Ja det är vad vi sysslat med nu, hela dagen känns det som, men det är det ju inte...
Det är iaf väldigt skönt att det är gjort, kändes så hopplöst när vi hade rivit ut allt...då ville man bara lägga sig å gråta...Men nu, nu är det UNDERBART=)

Allt för mig just nu.
Kram


God morgon

Egentligen vakna vi för över en timme sen...men det där med att ta sig upp ur sängen är inte alltid det lättaste..
Verkar bli fint väder idag med=) Underbart, redan 10 grader ute, så det lär säkert bli ganska varmt. Så underbar våren är=)
Idag har vi inget mer planerat än att vi ska åka å träna ikväll, de öppnar först 17..det lär va massor av folk där, men men, lite ska man väl lyckas träna ändå.
Så innan lär det bli att njuta av solen=)
Bäst att passa på, man vet aldrig hur länge till den vill lysa innan det kommer en massa regn..fast tror det skulle vara fint imorrn med, går ju i skolan då, men slutar 12, så dår får man passa på at njuta lite oxå=)
Ska kolla lite bloggar å sen får vi som sagt se vad som sker.
Kram

knäpp??

Kanske är jag lite knäpp...men vadå...Ville så gärna sitta i solen...men som sagt, balkongen är ju bara att glömma, gå ut och sätta sig nånstans själv känns heller inget vidare...det lyste så starkt in i sovrummet...Annica får en snilleblixt...jag öppnade stora förnstret och la mig i sängen och lät solen skina på mig..hur skönt som helst...solens strålar och dessutom få ligga mjukt å skönt i sängen...det var inte sista gången...=)
Trodde inte den här dagen skulle gå ju...men märker nu att tiden går jätte fort...ganska skönt ändå.=)
Får hoppas att det är så här fint vdäer imorrn me, för då är Johan hemma...så då kan man ta en långpromenad och sen kanske stanna å sätta sig i solen nånstans...Dock tror jag det skulle vara mer molning imorrn, men man kan ju alltid hoppas iaf=)
Kram

Promenad

Är ju strålande sol ute, kanske lite svalare än det var igår, men det var ändå jätte skönt ute.
En timmes promenad blev det..
Så här såg jag ut



Kanske kan tyckas lite lite kläder med tanken på graderna, men såg ju så klart till att gå i solen, sen när man går blir man ju lite varm av det oxå...Jätte skönt var det iaf=)
Ska väl snart slänga ihop lite mat...tog upp en kycklingfilé, kör väl nån pasta eller nått sånt till..
Är ju trist att laga mat till sig själv, men det är ju ett måste att äta, så bara till å ställa sig å fixa mat då..
Funderar på om jag sen ska fixa lite på balkongen...vet dock inte än..kan ju inte sitta där än på ett tag, eller kan å kan, men eftersom vi ingen sol har på balkongen så känns dte inte så inspirerarde att sitta där...enda gången det är skönt att den alltid är i skugga är ju mitt i sommarn när det är typ 30 grader varmt och man vill ha skugga, då är vår balkong perfekt..

Ska väl ta å renskriva arbetet till skolan innan jag gör ngt annat kanske..kommer nog glömma bort det där annars...

Kram

God morgon!

Söndag...blir en ensam dag..Johan åker ju snart och jobbar..jag ska vara hemma å ha tråkigt...inget fint väder är det ute heller...
Å ställa sig å laga mat ska jag göra till mig själv sen...kul att båda laga och äta själv sen...
Aja..man får stå ut med såna dagar, hur tråkigt det än är...
Allt för mig just nu.
Kram

Somnar snart

Reklam, reklam...
Sitter ju å kollar Robinson...
Lite vin skadade inte..dock är det ju urdrucket nu...



Ska väl nu efter Robinson se om jag hittar något kul att titta på...försöka att inte somna..men lär inte bli lätt, för är hur trött som helst...
Lugnt i huset är det oxå, så skönt..fast man ska väl egentligen inte säga för mkt men...
God natt på er.
Kram

Hemma

Ja då var man hemma efter en rikigt bra dag.
Började ju med träning, så fruktansvärt mkt folk, men blev en del ändå..=)
Sen hem för att hämta paj och tårta och åka hem till mamma å pappa.
Mat=)



(tog bilden från mamma, orkade inte ta upp kameran, för hungrig=))



Mamma å pappa har slutat ge godis i påskpresent, i år blev det superbra med dyrt! sköljmedel, dessutom ska vi få jätte fina ljushållare, eller vad man nu säger, men de kommer lite senare.



Påskharar som hade gömt sig så vi gå runt och leta..får syster och Anders.

.

Tårtan som jag gjort. Tänkte inte på att ta bild innan Johan tog en bit, han fick fika långt före oss eftersom han skulle till jobbet. Stakarn, få åka iväg å jobba när vi andra slipper..Men så är livet.

Vi va ute på en så härlig promenad oxå, nästan så det var för varmt..man är inte rikigt van vid att det typ är sommarvärme..Satt även ute i solen en liten liten stund, men jag våga inte sitta för länge, är så rädd att bränna mig, vårsolen är ju så stark.

Tack mamma å pappa, Sandra å Anders å Johan så klart för en jätte bra påskafton!=)

Nu ska jag sätta mig och kolla på barnprogram...=) sista avsnittet av wild kids..
Får väl fortsätta lyssna på grannarna som bråkar oxå...eller vad dom gör, låter som det är 2 som står och skriker åt varandra typ...fast ingen aning om var det kommer ifrån då det låter lite svagt, men ändå tydligt lixom..

Ha en bra kväll.
Kram



Påskafton

God morgon!
Idag blir det träning nu på förmiddagen..Åker iväg när Johan har vaknat, han ska jobba i natt, så låter honom få lite sovmorgon.
Efter träningen blir det hem å hämta lite grejer för att sedan åka till mamma å pappa å äta mat å fira påsk helt enkelt.
Ikväll sitter man ensam.börjar bli van vid detta nu på lördagskvällar...Men jag får roa mig med att kolla på Robinson...
Strålande väder är det, så man lär säkert passa på att vara ute och njuta av solen idag=)
Härligt när det är så fint väder, ganska varmt oxå, igår var det nånstans mellan 14-15 grader, får se vad det blir idag, men säkert ngt liknande.=) Idag verkar det heller inte blåsa..då blir det ju ännu skönare=)



Långfredagen

Påsken fortsätter, idag med fint väder.=)
Runt ett ska vi till Johans föräldrar, fram tills dess, ingen aning om vad vi ska hitta på..men det löser sig alltid.
Jag hörde inte ens att klockan ringde idag, hörde bara Johans snarkningar...å mobilen går ju på väldigt högt efter ett tag, så ni kan ju tänka er hur högt Johan snarkar...sååå jobbigt är det..
Har inte så mkt att skriva om nu, men Glad Påsk på er.



Kväll

Jaha, kvällen börjar närma sig...
När Joha kom hem åt vi lite och åkte sen iväg till friskis och svettis...Blev inte så jätte länge där, drygt en timme, men det räckte kände vi..man är ju ganska mör sen igår...Så nu är träningsvärken några snäpp värre...se om man ens kommer upp ur sängen imorrn...=) Får hoppas..=)
Lördag blir det träning igen, imorrn är det stängt, behöver ju en vilo dag oxå...Ska till svärföräldrarna imorrn på lite mat, men om vädret tillåter så ska det nog hinnas med en promenad iaf=)
Känns så skönt att man kommit in i detta att det är skönt att träna och röra på sig..man måste ju vänja kroppen, först är det ju jätte jobbigt, men det gäller att ta sig iväg även de där gångerna när det känns tungt, för några gånger senare så måste kroppen ha träning..Härligt=)
Blir dock lite svårare att ta sig iväg när skolan sätter fart nästa vecka igen...Kommer att gå till 15 ganska ofta oxå..å efter det är det inget roligt att ge sig iväg å träna, det är så mkt folk då..Men det löser sig nog på något sätt=)

Har fått in en sticka eller ngt liknande i foten...det sitter dock så långt in att jag inte får ut det...ser att det är en prick långt därinne...aja...det tränger väl ut till slut...det har redan blive en lite bula på det..

Dåligt med bilder här i bloggen...säger jämt att jag ska bättra mig...Gör ju aldrig det, några dagar bara...förlåt...blir väl kanske lite mer nu när man är ute lite mer...Vi får se...

Kram på er.


nästan klar

Satte mig och läste boken, grät, så hemskt detta med cancer.
Skrivit en kladd till uppgiften, ska bara renskrivas, men orkar inte det just nu. Tar ju ingen tid sen när jag väl sätter mig med det.
Hoppas att det uppgiften duger, det är svårt att skriva om ngt om påverkar en så känslomässigt.

Johan slutar nu om ca 50 minuter, ska väl fixa ihop nån mat tills han kommer, så får vi se om vi tränar idag eller inte...Jag har så jäkla ont i armar och överkropp..vet inte om jag klarar så mkt träning då..Men får se vad Johan tycker sen, vill han iväg så lär vi åka, då står jag ut.=)

Skärtorsdagen idag..påsken har börjat..
Se om det kommer några påskkärringar och plingar på dörren, det brukar dock inte göra det..rätt skönt=)

Kram

God morgon!

Trist att vakna upp när det regnar en massa..=(
Idag blir det nu på förmiddan till att läsa. Är ett måste..har lite svårt att ta tiden att bara sitta, får tänka som så att jag lika gärna kunde ha varit i skolan..
Johan slutar tidigt idag, vi pratade igår om att vi kanske åker å tränar idag med, nu när jag vaknade blev jag mer tveksam, har ju sån träningsvärk, framför allt i armarna...Men ev kan man ju åka dit och bara köra kondition ett tag, för nån promenad i detta trista väder, det lär det ju inte bli, om det inte blir uppehåll då.. Men det är verkligen såååå grått..=(
Ne, ska sätta mig med boken nu.
Kram

Kväll

Satte oss och skulle kolla på unga mödrar...trodde vi ja...det va helt plötsligt inte idag..Aja...tiden får man lätt att gå ändå..Å snart är det ju dax för halv 8 hos mig, oxå roligt att kolla på=)
Va ute vid tornby och inne på nyöppnade chilli, de hade hur dina tallrikar som helst..just nu för 15 kr styck...jätte billigt ju...Men platsbrist gjorde att vi åkte därifrån utan nya tallrikar...Vi har inte för så länge sen köpt nya för att ha ill vardags, dessa skulle vi haft till lite mer fint om vi hade köpt dom...men får ta å glömma de där fina tallrikarna helt enkelt.
Annars har inte så mkt mer hänt.
Har jätte ont i varenda muskel, men det är rätt skönt på sätt och vis, inte skönt att ha ont så klart, men ändå skönt att känna att man jobbat på ordentligt=)
Imorrn, ett måste imorrn, då ska jag läsa..Johan är och jobbar hela förmiddagen och är väl hemma runt ett eller så, då ska jag läsa så ögonen ramlar ur...typ iaf=)
Ha en bra kväll.
Kram

Trött

Då har vi vare iväg å tränat...körde stenhård idag, så är totalt slut i kroppen...fast det är rätt härlig känsla ändå=)
Bara hemma för att duscha av oss och sen åka ut till tornby, Johan vill till Ikea och så vill han köpa sig ett par träningshandskar han med.
Så skönt att träna med, fast idag har jag ändå ont i händerna efter allt tungt man kört..men det går över=)
Solen vill inte riktigt komma fram idag, blir lite blå himel ibland, men så kommer molnen...synd, men det är ju skönt att det inte regnar iaf.
Ska ta å fixa iårdning mig lite nu.
Kram

God morgon

Orkade inte blogga igår..
Åkte iaf hem till mamma å pappa igår, fast pappa var inte hemma, han jobbade.
Passade på att få bilen ren oxå, den var så förskräckligt skitig...blir den väl tyvärr snart igen, men skönt att ha den någorlunda ren ett tag iaf.
Idag är Johan oxå ledig så vi ska iväg å träna efter att vi fått i oss lite frukost, hade tänkt att åka iväg tidigare, men vi va båda så trötta, så orkade inte gå upp..men det gör ju inte så mkt, gymmet är ju öppet nu med=) Fast med lite mer folk tyvärr.
Annars har vi väl inga planer för idag.
Vädret är svårt att säga hur det blir, de har sagt regn, men man börjar så smått se lite blå himel, så man får hoppas på det bästa=)
Nu lite frukost.
Kram

Sol

Det är sol ute, underbart=)
Lär bli en härlig dag=)
Johan ska snart åka och jobba, jag ska sätta mig och läsa, måste ju få det gjort nu nån gång..lika bra att sätta sig på förmiddagen medans det fortfarande inte är så varmt ute, så man sen kan njuta av solen istället=)
Vet inte rikigt vad jag ska hitta på idag, men det visar sig. Har ju bilen hemma idag..kan göra vad jag vill...=)
Ska väl sätta mig å kolla familen annorlunda oxå..får kolla via datorn på det, blir lite för mkt att spela in ibland, då är det tur att web tv finns=)
Ska ta å umgås med Johan lite nu innan han ska iväg.
Kram

Sängen väntar

Ska försöka få upp Johan ur soffan så vi kan gå å lägga oss i sängen istället...
Lite ovanligt, det brukar ju vara jag som somnar på soffan å Johan har ett rent h*vete att få upp mig...Men inte idag inte...
Öppnade upp fönstret i sovrummet och stängde dörreb för ett antal timmar sedan, så det lär vara svalt och skönt där inne=) Sover man gott sen=)
Imorrn ska jag nog sova tills jag vaknar å sen sätta mig å läsa..så jag får skoluppgiften klar nån gång.
Nu sängen.
God natt.
Kram

I dag

Idag då..
Först blev det ju träning, sen skulle vi å hälsa på farfar...bara det att han hade rymt...de hade letat efter honom i flera timmar..när vi kom in till stan så står där en ambulans.
Då hade han varit inne på h&m och ramlat i rulltrappan...vad han nu skulle i en rulltrappa å göra...men men.. Inga skador, kanske lite blåslagen men inget allvarligt...
Nåja, var där ett tag, köpte sedan en bok. Livet kan inte vänta.



Den handlar om 3 kvinnor som har cancer, en av dom har tyvärr gått bort.

Sen följde jag iaf med mamma å pappa till tornbyområdet, tänkte köpa träningshanskar, men fick dom av mamma å pappa bara för att de tycker att det är så bra att jag kommit igång med träningen så bra och lite för att mamma oxå vill ha den där boken men hon får låna den av mig sen istället.
Men tack så jätte mkt mamma å pappa=)



Ska jag slippa få så ont och få en massa förhårdnader vid fingrarna.

Nu blir det iaf kväll..härligt=)
Kram på er.

Måndag

Det är måndag, det är påskvecka..jag är "ledig".
Ska iväg om nån timme å träna, så ska hinna få i mig lite frukost.
Igår kväll va skoj, då kom Linda förbi, en granne från andra trappuppgången, kul att träffa grannar så där, beställde lite grann från party lite, tyvärr tillåter ju ekonomin inte att köpa för mkt, kostar ju en del...
Efter träningen händer nog inte så mkt mer..Inget planerat iaf..skulle väl behöva beställa tid till optiker oxå..min syn är inte den bästa längre..stör mig, och jag får ju så mkt huvudvärk hela tiden.

Syster är idag i Ullared...gissa om man är avis=)
Men men...jag får åka dit nån annan gång=)
Hon skulle iaf kolla lite smågrejer till mig, om hon kommer ihåg det, när man kommer dit så är det ju ändå 1000 andra saker man ska titta på och all irretation på alla andra..

Nehe, om jag skulle få i min lite frukost och packa träningsväskan.
Kram

Söndag

Hej vad tiden går...det är redan söndag eftermiddag..
Vi tog oss rejäl sovmorgon imorse..gick upp vid 9:20..fast då slutade ju Joha först vid 23:50 i natt, så han behövde ju lite sömn, å det behövde visst jag med..=)
Ska iväg idag å hämta upp tvätten hos mamma å pappa, kunde ju inte ta med den hem igår när jag skulle åka buss..Ska väl handla lite oxå, så vi får hem lite matvaror till veckan nu..Har skrivit matsedeln så nu vet vi ju vad som ska hem.
Inte hänt så mkt idag annars och kommer ju då inte hända så mkt heller..
Kram

Dagen

Dagen blev inte som det var tänkt...
Först var vi iaf å tränade, efter tränigen fick Johan jobb, så han skulle börja vid halv 3..jaha, får jag sitta ensam...Men åkte hem till mamma å pappa, tog med en massa tvätt å tvattade där..
Åkte hem nu lagom till Robinson.
Mamma å jag tog oss en härlig promenad, va så varmt och skönt=)







Lite vårbilder från vår promenad=)

Ska lite snabbt kolla bloggar å sen blir det ju då Robinson och ett glas vin=)
Kram

Lördag morgon

God morgon!
Då var det lördag igen = träning. Ska åka å hämta upp mamma innan, så slipper hon sitta å ta bussen i en timme innan.
Soligt och fint är det idag me, skulle bli toppen väder även idag. Så glad man blir=)
Vad dagen har att erbjuda annars vet jag inte riktigt än, tvättstugan ikväll och självklart ska vi vara ute och njuta av solen en massa=)
Ska väl börja göra oss i årdning och få i oss nån frukost...Vet inte alls vad vi ska äta, börjar bli trött på frukost, alltid samma sak..Sen är jag den som inte rikigt gillar att äta på morgonen, men ska man träna så måste man ju äta, samma sak om jag ska till skolan måste jag ju äta innan, man orkar ju inte annars.
Så något får jag väl trycka ner.
Kram på er.

Årets hittills härligaste promenad

Har ju då haft farmor och Allan här ett par timmar idag, sen följde jag med dom till syster och Anders, sen gick jag hem, ca 40-45 minuters promenad, hälften av tiden vid ån..så härligt, lagom med kläder hade jag, det var helt underbart=)
Så kommer man hem och räknar med att få diska oxå..men det hade Johan gjort, trodde inte han skulle hinna det innan han va tvungen att åka, men det hade han gjort..=)

Fick en blomma, eller växt av farmor.



Fin fint=)
Alltid roligt med blommor/växter=)
De dör ju alltid lite då och då, så man behöver ju lite nytt ibland=)

Funderar på om jag ska sätta mig och fixa med naglarna lite..har inte gjort ngt med dom på en evighet...
Tror jag ska ta av dom så de är jämnlånga, fila till dom och lägga på nått nagellack.
Farmor hade vare och gjort fina naglar, skulle jag me vilja, men plånboken tillåter inte riktigt det, sen har jag ganska bra kvalité på mina egna naglar, så sköter jag bara om dom så är de bra ändå...

Kram kram

Klar=)

Då var allt klart, förrutom jag själv...Men ingen bråska lixom..=)
Sitta å ta det lugnt ett tag, blir så trött av dammsugningen...struntar i att torka golven..orkar inte det...de är inte så dana ändå.
Runt 11 eller nått får jag väl börja med maten, skönast att ha den klar tills de kommer, gillar inte att stå å fixa med maten när folk kommer hit, eller ja, är det de närmsta spelar det ju igen roll, men som nu, då vill jag att det är klart.
Bestämde mig för att när farmor å Allan åker vidare till syster och Anders så hänger jag med, så tar jag mig en promenad hem från dom sen, lär ju vara härligt ute vid 4 tiden oxå..=)
Ska ta å kolla runt lite nu.
Kram

Solig morgon

God morgon!
Härligt det är att man frå vakna upp av solsken=)
Förmiddan nu blir det lite att göra.
Dammsugarn ska fram
Potatis ska skalas
Städa av toaletten
Göra mig själv klar

Vid 12 kommer farmor och hennes man, så vi ska väl äta lite då.
Johan kommer oxå hem en stund mitt på dan eftersom han jobbar delad tur idag.
Ska läsa lite bloggar nu å sen sätta fart.
Kram

Sol=)

Soligt och fint idag, fast det blåser ganska mkt till och från, mindre skönt..
Men det är verkligen VÅR i luften=)
Jobbig dag i skolan med en massa lagar hela förmiddagen..eftermiddan blev att fylla i ett formulär om vad vi tycker om skolan å lärarna å sånt och sen se film..om åldrande...Sen blev det stan en liten stund med terese och sen hem, Johan hämtade upp mig efter han hade slutat.
Ska städa undan lite här hemma nu, va inte så farligt som jag trodde=) Sånt blir man glad av=)
Ska sätta lite fart nu så vi kan få fixa lite mat sen.
Kram

God morgon

Torsdag redan, sista dagen i skolan innan lov=)
Vad lyxigt man har det=)
Fast idag blir en jobbig dag, förmiddagen ska handla om lagar...det kan bli rikigt seg, jag hoppas på att slippa huvudvärk bara, för på eftermiddagen är det dax för film...å sen slutar vi vid 15.
Ska förbereda mig med värktabletter redan nu på morgonen, vattenflaska ska med å stå brevid mig hela tiden, tar nog värktablett vid lunchen sen oxå, allt för att hoppas på att jag slipper...
Fast har fått så ont i nacken oxå, fruktansvärt ont, som igår kväll orkade jag knappt hålla huvet uppe..Ska smörja med lite oridus (?) sån där värkgel...Så hjälper det lite grann iaf, det gjorde det igår kväll iaf..
Ne, ska väl lite snabbt kolla igenom lite bloggar, sen måste jag göra mig iårdning.
Kram kram

hata huvudvärk

Blir en kort uppdatering..
Har nämligen en fruktansvärd huvudvärk, Johan å jag gav oss ut på promenad, men så bara slog världens huvudvärk emot mig så var tvungen att ge oss hemåt.
Ska ta tablett och lägga mig å sova.
Kram

1: April

Ska göra allt jag kan för att inte bli lurad idag...fast en sån här dag brukar gå förbi ganska smärtfritt..=)
Skolan idag, tog lite tid att ta sig upp ur sängen så måste snart börja göra mig iårdning.
Ser ut som om det kommer att bli soligt idag, skönt oxå att vakna när det är plusgrader..hela 3 st=)
Som vanligt är jag hur trött som helst, men piggnar väl förhoppningsvis till om en stund, kanske iaf när man kommer ut i friska luften.
Återkommer i eftermiddag istället.
Kram

RSS 2.0