Kväll

Jaha, då var kvällen redan här..
Har sedan Johan kom hem sprunge efter presenter...Nåväl, det löste sig till slut..
Sen har vi kollat på en vidrig film.. The Passion of the christ, så jäkla vidrig film...höll på att spy...Usch, se den inte..man far så illa så hu...=(
Blir iaf snart till å sova, Johan ska upp tidigt imorrn, å jag vaknade ju tidigt idag, så är ganska trött..
Imorrn ska jag försöka sova ut...Till 8-9 nån gång iaf, vore skönt...
Ha en fortsatt bra kväll..
Jag ska försöka koppla bort filmen och somna.
Kram

GRATTIS LILLASYSTER!!

Idag fyller min syster år!
Grattis grattis!



22 år har hon hunnit bli...så några för få ljus på tårtan..=)
Blir firande imorrn sen, firar då Anders oxå, han fyller nämligen nästa vecka.

Vet inte varför jag redan är uppe redan...kunde inte sova, varför passa på när man får? Är ju onödigt..
Kommer säkert gå å va trött hela dagen istället.
Ser ut att bli riktigt fint väder idag, härligt=)
Igårkväll regnade det och åskade en massa..inget roligt alls..
Ska nu ta å kolla lite bloggar å så.
Kram

Har lite ont

Envis som man är så fich eftermiddagen bestå av lite städning..lagom härligt efter man kommit hem och redan har svinont..Men måste ju få ordning på hemmet oxå..Imorrn får det bli damsugaren och torka av golven..

Igår när Johan kom hem hade han köpt med blommor=)



Så fina, tyvärr är det lite för varmt i lägenheten så de lär inte klara sig så länge, men fina är de att titta på så länge iaf=)

Å så var Johan tvungen att larvasig igår..Dessutom hade han låtit sin bror raka skallen på honom...Nästan inget hår alls kvar på huvet...en halv millimeter eller nått sånt..Lite småsur blev jag...Jag vet att han vill ha kort, men lite hår på huvet tycker jag han ska ha..Men men, tur det växer ut snabbt på honom..=)



Fråga inte...=)

Funderar på att lägga mig i badet en stund, är dock lite rädd för att jag inte tar mig upp..borde kanske egentligen bara lägga mig med ett ordentligt stöd för nacken och bara vila..
Får se hur det blir..
Kram på er.

morr..

Jaha..nacken känns som jag vet inte vad..
Tigerbalsam har jag typ slängt på en halv burk..sitter dessutom med en halsduk hårt virad runt halsen, ja så hårt det går så klart..



Syns kanske inte så tydligt...men skit samma...
Bara tanken, varmaste finaste dagen på veckor å jag går med halsduk..=)

Dessutom håller de ju på med dessa renoveringar i huset...de borrar inte, men de susar fruktansvärt...Kollade ut på balkongen och där hänger det ner nån slang, gissar från lägenheten över...låter som det kommer därifrån..



Inget roligt att vara hemma, skulle mkt hellre vara iväg å jobba..slippa smärtan, kunna röra huvet hur jag vill, bara känna att allt känns bra lixom...
Men men, jag försöker röra på mig så mkt som möjligt, läste att man ska det, dock inte göra rörelser som gör ont.
Har lite disk som står tyvärr, skulle gärna diska upp det där..en kastrull å ugnsfast form..men det är för tunga grejer...gör för ont..så de får väl vara så länge.

Önskar jag kunde lägga vetekudden runt nacken, men den är för tung.

Kram på er.

Ingen bra dag=(

Skulle upp, till jobbet, vaknar, det knakar till i nacken, nackspärr...SÅ härligt...Nej!
Låg där och försökte vrida och vända på nacken, ville inte vara hemma från jobbet...hallå, alla pengar jag ska tjäna då?
Det tog mig 20 min att komma upp från sängen, insåg att det inte skulle gå, så var tyvärr bara till å ringa jobbet.
Blir jobbigt att sitta upp så här egentligen, men för att strecha nacken så måste jag nästan sitta upp..Försöker komma igång så smått..Måste ju försöka bli bra så fort det bara går.
Tyvärr har jag sån smärta oxå som strålar ut, så det är inte lätt att röra huvet lite grann, men måste ju som sagt...tar ju fruktansvärt lång tid annars.
Kram på er.

Så trött

Känner att denna bloggen har blivit extrem tråkig, jag uppdaterar jätte dåligt och inga bilder eller nått...Men det är inte lätt att hinna med när man jobbar heltid med en massa knastider...
Idag kom jag iväg jobbet något tidigare, var hemma den tiden jag skulle slutat, rätt skönt=)
Johan är iväg å jobbar så jag får sitta här ensam, men måste säga att det ändå är ganska skönt, för är så extremt trött, så ska bara slöa och ta det lugnt=)
Å detta väder då...
När jag cyklade till jobbet så öste regnet ner och jag hade motvind...tro att jag var blöt när jag kom fram...När jag nu cyklade hem, gassade solen och jag hade motvind...
Blåsa ska det ju alltid göra, men vilken skillnad på väder ändå..Trodde inte att det skulle bli nån ljusning idag när man såg hur grått det var imorse..
Jag köpte mig en cykelkorg igår, en som man ska ha fram..så tog jag med mig den ner...gick inte att sätta på den, ringklockan satt ivägen, så fick sätta korgen där bak ändå, men ska väl flytta lite på klockan, men hade ju varken tid eller ork att springa upp och hämta skruvmejsel och hålla på imorse..
Får fixa det nån dag...orkar dock inte det nu..troligtvis inte idag alls..
Kram på er.



Jag vill tillbaka till Danmark...

Tisdag

God morgon!
Idag är det dax att jobba igen, är så där lagom trött efter att Johan har snarkat hela natten...
Igår blev det först stan med mamma för att kolla presenter, sen blev det hem en liten stund för att sedan åka iväg till ikano med syster. Var hemma runt halv 7 och då var det bara till å laga lite mat.
En ledig dag går så fort, allt för fort..=(
Idag är det passet 6:45-15:45..ganska ok tider, fast skulle inte skada med lite tidigare dagar nån gång ibland.
Saknar lite 7-11 passen som jag hade förra perioden, men å andra sidan så gav ju dom mkt mindre betalt..
Sitter och får i mig en macka och ett glas juice nu, sk snart göra mig iårdning och sen cykla iväg, hoppas på att regnet inte hinner komma...Ser bra grått ut ute tyvärr...
Ha en bra dag.
Kram

Söndag kväll

Dålig uppdatering blir det när man jobbar hela tiden...
Just nu är jag så trött så jag vet inte vad...Fast känner som nått tryck eller vad jag ska säga i ena örat, eller typ som om det är varmt i örat, å så känner jag mig febrig, har dock ingen feber...Skulle tro jag mår så här pga av tröttheten helt enkelt.
Johan ska upp tidigt imorrn, så ska snart slänga oss i säng, det behövs..
Ja, idag då, jobbade 6:45-15:45, sen kom Johan och hämtade mig för att åka hem med tvätten som Johan hade tvättat upp hos sina föräldrar, så åkte vi sen och handlade lite mat..Så nu ska vi väl förhoppningsvis klara oss ett tag=)
Kollade film ikväll, resan till jordens medelpunkt. en 3D film egentligen, men det gick inte att kolla med vår gamla tv, blev helt lustigt, den röda färgen från de där glasögonen var det enda man såg, så allt blev rött..så fick kolla filmen som vanligt istället. Men den var iaf riktigt bra=) Å jag höll mig vaken=)
Imorrn är jag ledig, vet inte alls vad jag ska göra då, sova till 9 eller nått blir det väl iaf, om jag kan sov vill säga, inte alltid det går när man väl får sova.
Har en lugn vecka nu, så finns möjlighet att det blir lite mer bloggande.
Kram på er.

Lördag morgon

God morgon på er.
Har ingen lust att jobba till halv 10 ikväll..men det får gå ändå..
I natt hade vi jobbiga samtal..Först ringer Johans mobil, tyvärr hade han glömt stänga av ljudet...Nått jätte lustigt nummer, typ 4 siffrigt eller nått, å när han svarade så sa nån typ att det var danska polisen..personen lät dock inte nykter..Johan la på och direkt efter så ringer det ett mobilnummer hem, hinner inte upp att svara, sen ringer samma mobilnummer till Johans mobil och han svarar, då är det någon som svarar att det var, patrik eller nått liknande, å som påstod sig känna Johan, Johan säger ju att han inte vet vem det är, och personen frågar om det inte är Johan och Annica Sellström som bor i Malmslätt/Björkliden, ööö??ne?? Vi kollade upp det där, finns inga fler med våra namn i Linköping ens.
Man börjar ju undra, har de lixom kollat upp namnen och numren som de ju gjort vet de ju att vi inte bor där..Kändes lite obehagligt faktiskt...Å jag som sov så gott, det tog mig nästan 2 timmar att somna om...Så kanske inte lustigt att jag är trött idag..
Nu ska jag få i mig lite frukost.
Kram på er.

Redan hemma=)

Blev en tidig fredag...så kan det bli ibland när man jobbar inom hemtjänsten..Ganska skönt om jag ska vara ärlig, ska ju jobba hela helgen så nästan 2 timmar gör en del då faktiskt=)
Fick lönespecen här oxå, mer än jag trodde, så då blir man ju glad..=)
Glömde mig tröja på jobbet...såå typiskt..men kommer ju dit imorrn igen, så kan ju lika gärna ta den då lixom.
Känner mig trött å har en början till huvudvärk...kanske får jag skylla mig själv när jag tänker efter, har druckit otroligt dåligt idag..ska nog fylla på vätskebalansen lite.
Vi har beslutat oss för att åka till Kalmar sen några dagar i mitten av Augusti, mitt vikariat är över och Johan säger nej till några dagar, ska bli så skönt att få komma iväg sen, å ha något att se fram emot, det behövs..Så 3 veckor, sen så..Eller 3 veckor och 2 dagar då, bestämde att vi åker på söndagen och kommer hem på tisdagen så är jag ledig onsdagen sen oxå, sen sätter skolan igång.
Får hoppas vi får fint väder då oxå så man kan åka över till öland och bada lite..=)
Ne, ska kolla lite bloggar å så tänkte jag.
Kram på er.

Gdo morgon

Tycker verkligen inte om dessa tidiga mornar...Men men..måste man så måste man, jobbar fredag.söndag nu och är sedan ledig på måndag igen...Å helgen går säkert fort=) 6:45-15:45 är det som gäller idag.
Tyvärr är det jätte grått ute och kommer säkert att regna typ hela dagen, trist, blir så mkt tröttare av det..

Igår blev det ikano med mamma en stund, kul att gå runt där, har ju syster och Anders som fyller snart oxå, så måste inhandas presenter..SÅ svårt att veta vad man ska köpa dock..

Ska kolla lite nyheter och några bloggar nu.
Kram

Förlåt

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen...
Kan bli så, är man trött å sliten å allt så..
Har lite ont i halsen, igår morse var det hemskt..men blev bättre som tur är, idag är det ok iaf, har ju vare lite småsnuvig ganska länge nu...Men är väl inte så lustigt med dessa skurar som kmmer titt som tätt..Som man ju tyvärr är ute i...
Ska snart iväg å hämta mamma så ska vi gå på ikano en stund, men ska äta nått litet först å lite..
Men, nu vet ni att jag lever=)
Kram

Tisdag

Idag och imorrn kvar, sen får jag sova...
Fast skulle behöva det idag, har en sån extrem huvudvärk och är så trött så det går inte att beskriva. Ska jobba till 16 idag, så lång dag..som tur är brukar dagarna gå fort iaf=) Vid behov får jag väl sova nån timme när jag kommer hem.
Ska inte sitta här nu och beklaga mig.
Ha en bra dag kära ni.
Kram

Inte tid

Nu har jag lagt allt för mkt tid vid denna dator idag..
Måste ta å göra mig iårdning.
Måste försöka få in pajen i kylen oxå, så Johan har ngt att äta när han kommer hem, eller ikväll eller när han nu vill äta.
Skulle så gärna vara hemma den här kvällen, bara känner det...men men, jobbet väntar så det är bara att ta sig dit.Kvällarna är ju ändå ganska sköna att jobba, om det inte vore för att jag måste upp och jobba imorrn..börjar 7:30 då..mer sovmorgon än att börja 6:45 iaf, det gör jag på onsdag.
Men nu får det vara bra med jobbprat..nu ska jag fixa iårdning mig istället.
Kram på er.



Mat

Är ju då tvungen att laga mat..ensam och äta ensam..sååå tråkigt det är..Men men, fick bli paj, den står i ugnen nu...trodde den var klar förrut, men så skulle jag skära i den och då hade den inte stabbat sig än...så får väl stå inne ett tag till. Jag som är så hungrig...=)
Om ett par timmar ca är det dax att ge sig av till jobbet igen, känns som jag jämt är där...Men 2 jobbiga veckor kan ju göra att det känns som man är där jämt...48 timmar förra veckan och 50 denna..Nästa vecka sen är betydligt lugnare..så man ska väl inte klaga..Å det ger ju en del pengar att jobba oxå=) Helger med lite ob är ju inte helt fel=)

Jag är fortfarande HUR trött som helst, skulle gärna lägga mig och sova bort resten av dagen, torsdag när jag är ledig kommer jag säkert sova en massa, trist på ett sätt att sova bort en massa av en ledig dag, men nån gång måste man ju få sova oxå.

Kan lova jag inte gjort många knop här hemma idag..typ, inte ett skit..Man känner sig lite lat, men måste få vara det ibland..dock är hela lägenheten i stort behov av en storstädning..Men när ska det hinnas? Får ta nån eftermiddag både Johan å jag tillsammans så går det ju ändå ganska fort=)

Kram på er.



Måndag

Måndag igen då...Jobbar kväll idag,16-21:30..HUR ska jag orka hålla mig vaken? Jag som är så trött redan nu...sov till halv 9 idag, kunde ju sovit längre, men lite envis som inte vill sova bort hela dagen..Bara sova och jobba känns inte så lockande.
Men har slöat framför tv:n, så har ju vare skönt ändå..
Längtar tills på torsdag, då är jag äntligen ledig en dag..=) Men dock har jag helgen framför mig igen då..så där lagom kul, men det får gå.
Har inte så mkt att uppdatera, har ju inte hänt ngt, kom hem igår kväll och sov typ..



rast

Är hemma på lite rast just nu..
Sger bara en sak, FY VAD DET ÄR HEMSKT ATT GÅ I 45 MINUTER I ÖSREGN....Va så lat i morse och orkade inte alls cykla, så Johan skjutsade mig till jobbet innan han själv åkte, å sen fick jag ju då gå hem i detta hemska väder..Kändes som om jag aldrig skulle kmma hem, hade lust att bara sätta mig nånstan..Men hem kom jag, mer eller mindre dränkt...
Har ätit lite, diskat, slöat, sovit i ca 15 min...Jag är dörtrött och vet inte alls hur jag ska orka jobba kvällen oxå, men på ngt sätt får det gå, brukar gå ganska fort ändå, får hoppas på det även idag.
Johan kommer snart hem nu iaf, få träffa honom några minuter innan det är dax för jobbet, imorrn blir oxå en sån där dag då vi inte träffas ngt...Johan slutar vid 15:20 och måste till polisen å jag börjar 16...polisen ja, tror inte jag skrev om det...Johan fick ju hem en postavi i hans gamla namn, hämtade inte ut det eftersom vi inget beställt och namnet stämde ju lixom inte...Så googlade Johan på avsändaren och det visade sig vara droger...Rindge polisen och frågade hur vi skulle göra, de tyckte Johan skulle ta sig till polishuset på måndag och lämna in det där...

Ska nu ta å kolla runt lite på bloggar å så.
Kram på er.

Söndag

God morgon!
Fast om den är god vet jag inte, är fruktansvärt trött, ont i magen och näsan är täppt..den lilla miniförkylningen jag har kommer jag dock bara känna av de första timmarna, magen hoppas jag känns bättre snart å tröttheten, ja den får jag nog leva med idag, fast lite piggare blir jag nog än så här.
Gillar inte dessa långdagar..men det får gå ändå..bara klockan blive halv 1 och jag gjort mitt första pass så är det inte så farligt sen, kvällen brukar gå ganska fort.
Jobbar ju imorrn sen med, men jobbar kväll då, så får iaf sovmorgon, det tackar vi för=)
Måste ta å göra mig iårdning nu.
Hörs kanske senare om jag orkar..
Kram



God natt

Blir inte mkt skrivet här, men det blir så när man jobbar..tiden finns inte och när tiden väl finns så orkar man inte.
Har haft en fruktansvärd huvudvärk, sov nån timme, tage värktabletter och först nu börjar värken ge sig...
Men tittar man ut är det kanske inte så lustigt att man har ont. Oväder på gång, ska tydligen komma ett riktigt åskväder...usch usch, gillar jag inte riktigt..
Imorrn är det jobb mellan 7-21:30 med 4 timmars rast däremellan, en tuff dag, men det får gå det me=)
Nu åter till soffan å sen om ett tag blir det sängen, behöver få några timmars sömn, även Johan behöver då han oxå ska jobba imorrn.
Kram på er.

God morgon

Man brukar ju säga, äntligen lördag, ledigt..men ne, inte denna helgen...
Är så trött så jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen, å känner mig ganska förkyld, helt täppt i näsan och ONT i halsen...Men det får gå ändå...
Jag somnade runt halv 10 igår i soffan och gick in till sängen vid 11, tänk om jag istället lagt mig i sängen på en gång, då hade jag ju fått sömn utan avbrott och kanske kanske vare lite piggare idag.
Ska väl lite snabbt slänga i mig en macka nu.
Ha en bra dag kära ni.
Jag slutar åtminståne 15:45, så lite av dagen får jag ju fri iaf=)
Kram



Bild från igår.

Dagen

Idag blev det först sovmorgon, behövlig=)
Sen blev det en tur till Bergs slussar med syster och mamma..våra karlar jobbar ju så ngt vill man ju hitta på=) Tog några bilder men har inte orkar ladda upp dom..får bli en annan gång när orken finns.
Men tack mamma och Sandra för en mysig dag.
Nu står maten i ugnen, potatisgratäng och kycklingfiléer fyllda med parmesan och persilja...Börjar lukta ganska gott här kan jag lova=)
Kvällen blir då mat på balkongen om ca en halvtimme och sen skulle jag tro det bli lugnt framför tv:nm ska ju upp tidigt imorrn så får bli en tidig kväll.
Kram på er.

Bättre dag idag?

Hoppas på en bättre dag idag..men det vet man aldrig.
Jobbar idag igen, 7:30-16...Men imorrn är jag ledig..å sen har jag hela helgen framför mig med jobb...yippi...eller inte...men ger ju pengar, å det behövs ju alltid=)
Hade en så fruktansvärd huvudvärk igår kväll, den har inte riktigt släppt, men är iaf bättre, hoppas på att den försvinner helt...Hur ska man orka en heldag på jobbet annars?
Vet att jag är lite dålig på att blogga nu när jag jobbar en massa, men jag har inte så mkt ork till å sitta här, det blir som det blir helt enkelt...
Nu måste jag börja göra mig iårdning, är ju så lätt att fastna här, men har en del att hinna med innan jag ska hoppa upp på cykeln.
Kram på er.

God natt

Lite så där nja dag från börjar till slut...
Avslutar dagen med en rejäl huvudvärk å ska lägga mig å sova, imorrn är det upp å jobba igen.
God natt!
Kram

jobb

Dax å jobba igen idag igen då...7:30-16..
Är som vanligt jätte trött, men det är det där med att jobba kväll å sen upp..gillar jag inte riktigt...
Soligt och fint idag, får väl se om det håller i sig, hoppas, man blir lite piggare när solen visar sig=)
Kort inlägg från mig idag.
Kram på er.

Tack!!

Säger bara Tack för att man inte jobbar natt...tänk att få komma hem, precis lägga sig till å sova å så detta ljudet...HELT OMÖJLIGT skulle det vara att sova...Hoppas inte det finns nån i detta hus som jobbat natt eller ska jobba natt, eller att det finns nån som har barn som ska sova middag...
Ljudet är just nu mkt värre än det var i förmiddags...Jag håller på att bli TOKIG!!
Har nästan lust att åka till jobbet redan nu, för att slippa detta oväsen...
Detta ska vi behöva stå ut med året ut...dessutom har de satt upp lappar om att de måste stänga av vattnet kortare stunder, året ut...Det är klart att de måste renovera..Men F*n vad det är jobbigt...Ett helt halvår...Kan lika gärna skriva in mig på psyk direkt...detta kommer inte att gå...

Har iaf ätit nu...gott, fick äta i fred till å med, de borrade inte just då..de hade väl lunch de med..Kan de inte ta eftermiddagsfika snart? Typ NU??



Tråååååk

Vad tråkigt det är när man sitter ensam hemma...Bra mår jag heller inte...sååå jobbigt...Jobba ska man, kvällen...fast kvällarna är ofta ganska sköna att jobba..värst är väl att man ska upp tidigt imorrn igen...
Ska snart fixa med lite mat, gillar inte att laga mat ensam för att sen sitta och äta den ensam, men måste ju äta, så får bli pasta och ost å skinksås, det går ju snabbt och smidigt att göra iaf=)
Blive lite mer mulet ute...trist, trodde vädret skulle hålla sig fint..hoppas iaf att mamma å pappa har fint väder...kan ju vara olika bara nån mil bort.
Skulle inte förvåna om det börjar regna lagom tills jag ska iväg till jobbet, den vanliga oturen ju...
Kanske låter jag lite klagande...men det är jag idag oxå...Vakna på det sättet som jag gjorde, vakna och inte må bra, hur positiv kan en sån dag bli lixom?

Skulle vilja ha semester...alla andra får ju...eller ne, alla får inte...men de flesta runt omkring mig iaf...
Jag räknar ner veckorna nu, på semvikariatet, 5 dagar ledigt tills skolan sätter igång..SÅ skönt att få vara ledig då..längtar...Johan å jag ska nog hitta på ngt då, han ska se till att vara ledig ngt då, det behöver vi..man blir lite deppad av att bara jobba och aldrog få vara ledig nån längre period..
Så även fast vi var i Göteborg i helgen och vare i Danmark en vecka så behövs mer...Det bara är så..



haha..♥

Detta vaknade jag till...



Detta underbara ljud fick jag vakna till imorse...och får lyssna till hela tiden...ett uppehåll på kanske e halvtimme förrut, var cväl fika paus för dom då...

Jag som ville sova!!

Då har man lite sovmorgon...
Mår dessutom inte helt toppen då jag är lite förkyld, som tycks bli värre och värre, så hoppas den stoppar där den är nu.
Men iaf, halv 8 typ drar de igång och börjar klippa gräs, men ok då...Klockan 8 drar de igång och borrar i betongen...de ska tydligen göra om en massa badrum...Å det tar sin tid att borra igenom allt..vi vet ju..ca 2 år sen det gjordes hos oss...Det är bara det att är de var hos oss fick vi öronproppar pga av det höga ljudet, men för tusan, ljudet är ju lika högt nu när de är i någon annan lägenhet, får för mig det är den över oss...De skulle behöva dela ut öronproppar till alla som bor här..Har ingen lust att få hörselskador. Hade iaf hemma, så nu sitter man här och det är så obehagligt...Jag fåt känslan av att jag ska svimma när jag inte hör som jag ska...Så det är otäckt att ha dom i öronen, men vill ju som sagt inte få hörselskador heller.

Idag är mamma å pappa iväg å åka kinda kanal, härligt, blev fint väder oxå, får hoppas att det håller sig så, men det gör det säkert=)

Ska ta å läsa lite bloggar å så nu.
Kram på er.

Kväll

Då var denna dagen snart slut...
Efter jobbet var det bara till å cykla hem, så bestämde vi oss för att åka till ö&b, blev väl inte så mkt där, lite glass och ett till insektsnät som vi ska sätta vid köksfönstret...Jag som får panik om man får in nå äckligt djur älskar att vi har nät för balkongdörren och även fönstret i sovrummet, men köket vill man ju oxå vädra ibland..Å nu ska vi kunna det utan att jag ska behöva vara orolig=)
Passade även på att lämna av lite saker hos syster min när vi ändå var ute och åkte.

Fick hem en stor kartong med partylite varor igår..
Här är fina ljusstaken som jag/vi köpte=)



Man kan även ta bort kuporna och ha vanliga ljus i, blev kär i den där..såå fin, enligt mig iaf=)

Johan han håller på med maten, blir kycklingfilé i tortillabröd, gott=)
Jag tog disken och han fick ta maten, här delas sysslorna upp=)
Jag sa det precis till Johan, när man hade skolan och mkt ledigt så hade man så mkt mer ork än mn har nu när man jobbar, å nu när vi båda jobbar så blir det inte mkt gjort här hemma...Städningen halkar tyvärr efter, men vi brukar ta typ 10 min om dagen och hjälpas åt, så det inte samla allt för mkt iaf...

Ska ta en runda å vattna lite blommor nu tror jag.

Kram på er.

Då var det måndag igen

Så trött man kan vara...klockan gick så fort i natt, vaknade vid halv 3 för å gå på toa, var jätte glad över att ha så pass många timmar kvar att sova, men stängde bara ögonen så ringde klockan igen...Hur kunde tiden gå så fort??
Ont i ena lungan har jag idag oxå,,,får hoppas att det går bra att jobba, får ta det lite lugnt om det blir jobbigt..
Solen skiner idag iaf, borde man vara glad, men jag är mest trött..skulle vilja sova ett antal timmar till...
Skönt iaf att sluta 4 idag å sen inte börja förrän 4 imorrn=)
Ne, lite frukost å så nu.
Kram

God natt

Då har klockan blive 10...Är egentligen inte så trött just nu, men ska ju upp tidigt imorrn, så är väl bäst att man lägger sig och försöker somna..
Dagen har varit mer än lugn idag..Men såna dagar behövs ibland=)
Trist bara att denna helgen gått så fort, 3 ledig som man vare...Men, har ju hunnit göra mkt iaf, stan med mamma i fredags å Göteborg igår å så en slapp dag..Så egentligen en helt perfekt helg..Några dagar till skulle väl kanske dock inte skada...Men det får bli en annan gång.
Nu som sagt sängen.
God natt.



Söndag

Gårdagen var bra..Gick bara så fort som vanligt..
Blev iaf stan först när vi kom ner..gick väl där ca 3 timmar...
Lite smått köpte vi..



Ett nytt knivställ då vårt andra nästan gått i 2 delar...



Nya kuddar till soffan, vi fastnade verkligen för de där, så trots att det är lite jobbigt att gå runt och bära på kuddar fick det bli dom ändå=)

Köpte lite annat smått oxå, men inga bilder, orka inte ta kort på småsaker..

Efter stan gav vi oss in på Liseberg...Tyvärr var vädret inte det bästa, å åkte en massa gjorde vi inte..Va inne på bion, panda vision..inget annat..Men tiden får man ändå att gå när man går och tittar på allt folk.

'

Några som höll på att spela typ hela tiden när vi var där, de förflyttade sig dock hela tiden och var ALLTID där vi var...lite för högt ljud för min del, så blev lite jobbigt...



Min älskade karl=)



Jag, där har ni föresten lite av det jag köpte när jag var med mamma på stan.



Såå fint, filmade lite, men måste fixa det med youtube klipp å det där kan jag inte, så det får Johan fixa med sen...



Ballongerna var det jag ville ha på bild här...haha..lite knäpp är jag allt=)



Kollade vilka händer som passade till våra...Hans Alfredson för Johan



Povel Ramel för mig..



På bussen hem...lite trötta här...men glada...skulle tage ett kort på bara mig..men Johan ville vara med på ett hörn, klart att han fick det=)

Det får bli allt jag visar från vårt lilla äventyr.
Nu blir det ner till tvättstugan, måste ju ha lite rena kläder...
Kram på er.

God morgon!

Idag är man uppe tidigt...ska ju till Göteborg=)

Gårdagen då, möte upp mamma på stan strax innan 10, gick runt å kollade på allt möjligt, kläder å sånt där kul=)
Blev lite handlat, lakan, lite kläder, ett par paraply och en så fin regnponcho...tycker att de är jätte fula egentligen, men perfekt då man cyklar om det regnar..
Ca 4 timmar var vi på stan...jag om brukar vara trött efter ett par timmar..=) Men tar man det lugnt och inte stressar så går tiden, provar man dessutom kläder går ju tiden ännu fortare.
Har inte orkar ta några bilder tyvärr, får se om jag gör det imorrn eller nått, lovar inget.

Idag är jag sååå trött, som vanligt när man ska upp tidigt..men vi tänkte att vi ska hinna få i oss frukost innan vi åker.
Sen kan man ju faktiskt sova på bussen, skönt=)

Nehe, allt för mig just nu.
Ha en bra dag.
Kram på er.

Djur

Djurälskar är jag nog kanske inte vad jag kan kalla mig, men ibland kan de vara otroligt söta=)
Se själva=)

























Söta, eller vad lixom?
Ne, nu måste jag få i mig lite frukost å få på mig kläder, om nån timme är det dax att gå till bussen.
Kram på er.


Fredag=)

God morgon!
Det regnar inte idag, inte än iaf=)
Idag blir det ju då stan med mamma, ska åka sen vid halv 10.
Imorrn sen bär det av till Göteborg, härligt när det händer lite=)
Får passa på att njuta nu när jag är ledig fred-sönd...har vare skönt att ha haft 3 ganska lugna veckor, men nu är det ju slut på lugnet...Det är ju alltid lite trist att behöva vara på jobbet hela sommaren, men samtidigt behövs ju pengarna, ska bli härligt när vi får in 2 stora löner, är vi ju inte direkt bortskämda med... Ska bli härligt att kunna spara pengar igen=) Kanske unna sig ngt extra, men mest ska här sparas..ska det sen bli flytt och ny bil å allt så krävs lite pengar, så är det ju bara.
Ska väl nu ta och läsa lite bloggar å sen blir det frukost och göra mig iårdning.
Tänkte först om jag skulle cykla ner till stan, men det är lite för osäkert väder för det, så kul är det inte att cykla i regnet..Annars har jag faktiskt börjar gilla att cykla, har jag ALDRIG gjort förr, men nu inser jag hur snabbt man faktiskt kan ta sig fram, å det går snabbt även om man tar det lugnt, underbart=)
Kram på er.

God natt

Säger nu God Natt och återkommer imorgon.
Ska även försöka få med Johan till sängen, han som ska upp ganska tidigt morrn..
Jag ska inte sova bort dagen jag heller, ska möta upp mamma på stan vid 10 imorrn.
God natt kära ni.
Kram

denna porttelefon

Denna porttelefon alltså...
Inte en aning om vem jag släppte in förrut...
Det ringde när jag låg och sov...är man trött så är det lätt att somna framför tv:n=)
Å så ringer det då från porttelefon..hör inte riktigt vem det är, så frågar om ett par gånger, det lät verkligen som morfar..Inte för att de sagt de skulle komma, men man vet ju aldrig, de kan komma oanmälda.
Så öppnade ju...Men sen kom aldrig nån...Hum...så kan ju inte vare morfar som ringde upp...
Så nu kan man ju undra vad det var för nån jag släppte in...Kan ju vissa gånger vara bra med den där porttelefonen, men det är lite dåligt ljud i den så det är svårt att höra, skulle nästan vara kamara kopplad till den så man kunde se personen...
Nåväl...någon väckte mig, hade det vare morfar hade jag inte sagt ngt, klart att de får komma om de vill, mormor och morfar alltså, eftersom jag börjar prata om de och inte honom...
Men nu iaf, när man blev väckt av nån idiot som bara ville komma in i huset, då blir jag istället irreterad...MORR...

En timme sen är det jag blev väckt, har fortfarande inte riktigt vaknat till...Man blir ju så trött av detta väder.
Johan slutar nu, men han ska ju med bussen hem, så tar väl en stund till innan han kommer innanför dörren..lär va lika blöt som jag var förrut, härligt värre.

Kram på er.



det regnar

Det regnar hur mkt som helst..jätte tråkväder..=(
När jag kom hem och drog av mig mina superblöta kalla jeans så hade jag uppemot 100 utslag på varje lår, dessutom ett par så utslag i ansiktet...Fick lite panik där ett tag...Kollade resten av kroppen men inget någon annan stans, pratade med mamma om de och vi kom väl fram till att det troligtvis va ngt som uppkom efter fukten och kylan som blev när jag cyklade...
Nåväl, de är nästan borta nu..kanske 10 st kvar sammanlagt...Skönt de ger med sig...

Först funderade jag på om jag skulle ta lite städdag idag...Men tror ni orken finns till det? NEJ...aså, en filmdag, det är nog vad det får bli, det lockar mer att ligga å slöa i soffan än å jobba vidare lixom..Städningen lär ju finnas kvar lixom, den går ingenstans...Tyvärr...
Ne, ska inta soffläge...=)
Kram

Var tar tiden vägen?

Visserligen sov jag bort en bra stund av förmiddagen idag...men ändå, vet inte alls vad jag gjort av tiden..
Såg på allsång på skansen, pratat med mamma, diskat, städat undan lite smått, pratat med Johan och lagar nu mat...Har inte en hunne duscha av mig en...å jag börjar om ett par timmar...Nåväl, ska snart äta nu iaf, så får jag fixa det sista sen...Man tänker när man börjar först 16 att man har hela dagen på sig, men ändå går tiden så otroligt fort...
Kommer säkert hinna börja regna innan det är dax för mig att gå mig ut oxå...Va ganska fint förrut, men nu blir det mörkare och mörkare...SÅ typiskt..
Måste säga det ska bli skönt att jobba..gillar att jobba kväll, lite mindre stressigt och man tar allt lite i sin egen takt...=)Sen är det klart att vara hemma på kvällarna är guld värt, få umgås med Johan å bara ta det lugnt lixom..framför allt nu när Johan inte jobbar så många kvällar.
Det var allt för mig just nu...Troligtvis inte tillbaka förrän imorrn nån gång.
Kram på er.

God morgon...

Sov till halv 10 idag...händer inte var dag...men fick ju knappt sova i natt, så det behövdes väl...Men tror jag sovit tillräkligt för att orka med att jobba idag och imorrn, även om jag inte får så mkt sömn i natt heller..

Gårdagen då..
Gick in på systers blogg där hon skrivit att hon ville hitta på ngt med någon...då ringde jag dirket=) Så blev ikano typ hela dagen, tills Johan slutade och vi hämtade upp honom.
Köpte lite smått, par handdukar, lite isformar å en parfym till Johan.
Men roligast är ändå att bara få komma iväg och slippa sitta ensam hemma, utan prata en massa skit istället=)
Sen blev det inte så mkt gjort under eftermiddagen och kvällen.

Lider med min kära mamma. Som har det så besvärligt och aldrig får några toppen besked, göra en stor operation som kommer påverka henne resten av livet och ändå kommer hon inte bli helt bra. Livet kan vara bra orättvist.

Ska ta å kolla allsång på skansen nu, fick spela in det igår.
Kram på er.

Störningsjouren

Jag tror ärligt talat att störnigsjouren kommer att ringa på snart...
Märkte på en gång när vi la oss att detta kommer bli en hemsk natt då Johan började snarka innan han ens knappt hade somnat...Gick upp å satte mig här, endå inte så trött, å ska inte upp tidigt imorrn så det är ju lugnt...Men herre gud säger jag bara...Synd att han inte snarka så här nån av nätterna i Danmark så mamma å pappa eller syster eller Anders kunde få höra honom...Är väl ingen som riktigt tror på mig hur mkt den karln kan låta...Det går inte beskriva vilket oväsen han kan föra...
Har försökt spela in så många gånger, men då verkar han helt plötsligt VÄLDIGT medveten om att jag ska göra det och blir tyst, jag stänger av och han börjar, jag knäpper på och han slutar...SÅÅÅ typiskt.. Allt för att ingen ska fatta vilket h-vete jag har vissa nätter...
En sån här natt när jag inte ska upp tidigt är det väl en sak, men de nätter jag ska upp tidigt för att jobba eller gå till skolan eller så..då är det ju hemskt..
Aja...ska försöka få tyst på honom, känner jag börjar bli trött, å ska jag inte sova bort hela förmiddagen imorrn är det bäst jag kommer i säng.
Uppdatering om vad jag hittade på idag kommer imorrn, orkar inte ta det nu.

God natt...jag ska försöka få min natt god...om inte annat ska Johan upp vid 5...så då ska jag väl iaf kunna somna om inte annat...=)
Kram på er.

God morgon!

Fick lite brått nu...
Kom på nu ett par minuter i 9 att e stänger av vattnet mellan 9-11...Å jag som är så där att jag abslout inte kan gå ut utan att ha åt minståne tvättat av håret...så fick bli en tvätt i räser fart..är inte säker på att jag ska ut över huvud taget idag, men om man får för sig det så blir det ju självklart mellan 9 och 11...
Tog och fyllde upp lite behållare med vatten oxå, har man inte behövt vatten förrut så lär man ju behöva det om man inte har möjlighet att få tag på det...
Det är fortfarande väldigt grått idag, men det verkar iaf inte regna...skönt det=)
Vad som händer idag det visar sig, inga planer som vanligt...Fast det är ganska skönt att slippa ha allt inplanerat hela tiden oxå.

Blev lite lustigt med bloggen igår...
La in youtube klipp, men det går tydligen inte att se om man använder explorer, dock via firefox så finns de kvar..Det lustiga är att jag la in dom via explorer...Men iaf, ser lite lustigt ut när det är ett stort glapp..Men vet inte varför det blivit så.

Ska väl ta å läsa lite bloggar nu och sen blir det frukost.
Kram på er.

Mer sommar



Lite mer sommar..Känns ju inte som sommar ute idag när det regnat precis HELA dagen och är så grått och trist och kallt...Visserligen skönt att det är lite svalt ute då jag fått ut värmen här inne..Men ändå...sommar känns det ju inte som...

Eftermiddagen nu har jag spenderat i telefon..syster å jag satt å babbla ett par timmar...så ringer Johan till min mobil och nästan skäller ut mig för att jag pratar så länge..Frågar vad han ville då..Inget...Men aså ursäkta lixom..är han och jobbar å jag ändå bara är hemma spelar det väl ingen roll om jag pratar i telefon...Är han hemma och jag jobbar så åker ju han till jobbet flera timmar tidigare för att sitta där och prata, varför kan då jag inte få sitta hemma och prata i telefon? Blev rätt irriterad på honom och ska ta upp detta i en diskution när han kommer hem..Annica är lite smått arg på sin karl!!
Blir till å åka å handla sen oxå...Måste ha hem mat...Får se var det bär av, jag är sugen på att åka till city gross, så vi kan få hem lite kött...
Nu kom Johan hem.
Kram på er.

Måndag morgon



Lite sommarmusik=)
God morgon på er förresten..
Blev väckt av Johan idag...jag som skulle sova bort förmiddagen...men så ringer så klart Johan å väcker mig..men men...gör inte så mkt...får sova en annan dag...=)
Idag är det riktigt grått ute...är ju altid lite trist med en massa regn, men samtidigt är det ju skönt, det böhövs, men tyvärr kommer det väl hålla på en massa veckor nu, kunde vara så här idag nu och sen bli fint igen, men aldrig att man får som man vill...
Ska läsa lite bloggar å så nu.
Kram på er.

ledig och svalka=)

Nu är man ledig ett par dagar...sååå skönt=)
Blev att sluta lite tidigare idag..eller lite, 1½ timme tidigare...vilket inte gjorde mig ett dugg med den huvudvärk jag gått med hela dagen.
Nu är iaf värmen välkommen om vi ska åka bil...Ac:n är fixad=) Eller påfylld...Johan hade fixat med det där igår..å när Johan hade kollat under dagen så har det iaf inte läckt ngt...Så hoppas på att den håller sig=) Iaf under sommaren när det kan vara grymt varmt att sitta i bilen. Om det skulle läcka ut lagom till hösten/vintern så är det inte hela världen...Så 300:- kostade det, inte farligt alls..ska man lämna in den bara för att kolla ac:n kostar det ju minst 600:- å då bara för att kolla den, ska de sen oxå fylla på, som man ju vill då kostar det ju ännu mer... Bra att Johans pappa hade köpt såna där påfyllningssprayer=)
Kvällen nu då..vi har ätit lite, tacos blev det..gott, men fick inte i mig mkt...så varmt än så länge..ute är det ganska svalt och friskt, men att få ut värmen ur lägenheten är mer eller omöjligt, hur mkt vi än har öppet och fläktarna igång.
Ska väl nu bara slöa framför tv:n..känner att det behövs...somnade en stund på eftermiddagen innan Johan kom hem...så skönt, fast är fortfarande jätte trött..blir nog tidigt ikväll..
Inte så mkt mer att tillägga.
Kram på er.

Söndag=)

Då var det söndag...så skönt..ska bara orka jobba denna dagen oxå... Är tröttare än tröttast..men på ngt sätt ska det väl gå.
Orkade inte blogga igår kväll när jag kom hem, och det skulle ju ändå inte funnits så mkt att blogga om...Jobbade ju ändå bara igår...
Idag är det soligt ute, tror inte det skulle vara det, kan ju vara så att det bara är nu på morgonen...man ska inte klaga på solen, bara det inte är så där kvavt...orkar inte mer av det..
Ska försöka få i mig lite frukost nu och en huvudvärkstablett, så är det tad att åka sen..
Kram på er.

Rast

Är hemma på lite rast..Så skönt=) Bara jobbigt att behöva åka tillbaka sen..men har inte så många timmar kvar då..eller de går iaf ganska fort.=)
Det regnade en massa imorse, men sen har det varit lite blandat väder, sol, moln å lite regn..jätte varmt ibland, ganska kvavt ute..gillar jag inte..
Vi har ätit lite nu å jag satte mig här, men ska slänga mig i soffan och ev sova en liten stund..det vore inte helt fel kan jag lova, är riktigt trött idag.
Ha en bra lördag kära ni.
Kram


God morgon!

Då var det lördag..jag är trött så jag vet inte vad..men sovit har jag iaf gjort i natt, så piggnar säkert till sen om en stund..7-12:30 är första passet, sen hem å äta och slappa, kanske till å med sova en halvtimme för att sedan iväg 16:30 igen...Gillar inte delade turer egentligen, men vad gör man..
Ska väl försöka få i mig lite frukost å så innan det är dax att ge sig av...
Kram på er.

Göteborg

Nästa lördag blir det Göteborg..
Åker hur billigt som helst, får åka med Johans jobb 50 kr/person...Kan det blir billigare?
Så lär väl bli lite på stan, sitta å mysa med glass nånstans vid vattnet bara ta det lugn och framåt eftermiddagen gå in på liseberg=)


Man får väl hoppas att vädret är med oss oxå, men man får göra det bästa av det annars.
Roligt att få komma iväg lite bara...Å när det inte finns så mkt pengar är ju såna där småresor perfekta..Komma iväg en dag, bara ta det lugnt, så lugnt det går i en storstad iaf, bara få vara..Slippa sitta hemma...se ngt annat=) man behöver det..=)

Det är nästan så jag skulle kunna gå och lägga mig redan nu..Är jätte trött..å ska ju upp tidigt imorrn, men samtidigt känns det liiite väl tidigt att sova innan 9...Så sitter nog uppe en stund till och hoppas på att det blir svalare i sovrummet..=)
Kram på er.

Åska

Det blev regn och åska till slut..har regnat så fruktansvärt kraftigt dock..men men..å åskat så jag vet inte vad..fönstrena skallrade..Men för att vara ärlig så är det ganska skönt, känns som det rensat luften ganska bra=)
För en gångs skull blev man även sugen på att äta...Eftersom Johan jobbar ikväll å jag inte känner för att laga mat åt mig själv får det bli rester från frysen, tror det fanns en spaghetti och köttfärssås, det funkar alltid=)
har varit en ganska skön dag på jobbet idag, hoppas det fortsätter så i helgen nu...Å andra sidan är det ju bara 2 dagar kvar av helgen...Imorrn kväll när jag kommer hem har jag ju gjort det mesta..=)
Ska ta å läsa lite bloggar nu..har inte så mkt att berätta.
Kram

En svettig morgon hälsning

Vilken natt..Jag som la mig ganska tidigt bara för att få mkt sömn...det kunde jag ju glömma...
La oss i sängen, Johan låg och klagade på att han inte var trött, men det var jag, så trots värmen höll jag på att somna, men precis innan så sätter Johan igång och snarkar! Nehe, han va ju inte alls trött...Morr..fick inte tyst på honom förrän efter 12...å sen i denna värmen vaknar man ju en massa gånger oxå..så mkt sömn det blev det inte..Å så ska man orka hela dagen..Ikväll gäller det att jag somnar innan Johan ens hunnit komma hem..han slutar vid 11..
Ne, ska få lite gjort innan det är dax att cykla iväg.
Kram på er.

Sovdax

Då var det redan kväll..Vad en dag går fort..
Blev iaf lite solning, orkade dock inte så länge, typ 1½ timme, visste inte var jag skulle ta vägen..Vill verkligen ha lite regn nu..Sen vill jag dock inte att det regnar i flera veckor i sträck, men om det kunde regna en dag nu för att rensa luften lite, man kan ju inte andas som det är nu..Hemskt..Kunde väl iaf blåsa lite, det gör det ju annars så bra, men aldrig när det är sån här värmebölja.
Ska upp vid 5 imorrn bitti, så ska försöka sova nu...Vet inte alls hur jag ska lyckas somna, men lägger jag mig nu så somnar man ju kanske av ren utmattning om ett par timmar och på så sätt får jag någorlunda mkt sömn iaf...Har ju en ganska tuff helg framför mig, imorrn 6:45-15:45, lördag 7-21:30, dock delat pass, är ledig 4 timmar där emellan, men hela dagen är ju ändå förstörd..och blir ganska många timmar, sen på söndag är det åter dax för 6:54-15:45...Tuff helg, men det går, ger ju pengar om inte annat=) Å så är jag ju ledig en massa nästa vecka..ledig måndag och tisdag, jobbar onsdag och torsdag å sen ledig fredag-söndag...Så härligt...ska njuta...för sen börjar heltiden..2 veckor i rad med jätte många timmar, ena 48 timmar och den andra över 50 timmar...
Se om det blir Göteborg nästa lördag..kan åka superbilligt, 50 kr per person...Helt ok..Hoppas det finns plats kvar till oss=)
Mycket text nu, förlåt..Jag vet att det är jätte jobbigt med en massa rext som sitter ihop..
Men avslutar ändå nu..som sagt, ska försöka somna..
Kram på er.



Syns väl inte så tydligt, men det var en Jätte stor duva utanför fönstret här..undrade först vad det var för monsterfågel..Synd ni inte kan se hur stor den verkligen var..


sola

Blir till å åka hem till mamma å pappa idag. Har smort in mig med en massa solskyddsfaktor, så är redo för solen några timmar=)
Blir säkert sista chansen på ett tag nu..ska ju bli svalare väder, å i helgen jobbar jag ju..Får hoppas att det kommer lite regn i helgen...fast det finns det säkert dom som inte vill ha...Sen nästa vecka kan dte få bli varmt igen, kanske inte så här varmt som typ 30 grader..men runt 25 kanske=)
Jobbar bara 2 dagar nästa vecka, så då gör det ju inget om solen vill lysa över mig=)
Ska nu ta å leta rätt på lite kläder jag ska ha på mig idag...har tyvärr inte så mkt att välja på..men ngt ska jag väl hitta.
Kram på er.

God morgon

Vaknar av att det är lika varmt som vanligt..puh...
Nåväl..morgondagen som jag lovade att blogga om.
Vädret såg lite så där nja ut lixom, hade ju planerat att åka å bada hos Johans föräldrar..Blev lite ändrat till en början iaf..Åkte ut till Bergs slussar en stund..Va ett tag sen jag var där ute.



Möttes av broöppning när vi kom dit..egentligen ganska häftigt hur man lyfter upp vägen så där..



Vattnet som forsar ner, bakom står en båt som vill fram.



Johan ♥



Å jag..



Många slussar här.



Ganska långt ut står det en gubbe...Bilden är jätte mkt zoomad, så blev ganska suddig...

Efter att vi vare i Berg var vi så varma att svetten rann om oss...trevligt värre...svinvarmt..så åkte hem till Johans föräldrar för att bada i deras pool..såå skönt, å inte behövde man frysa heller..inte i 30 graders värme..i vattnet...så badade och solade lite innan solen gick i moln allt för mkt, då blev dte duschen för att sedan när vi kom ut igen hade ju så klart alla moln försvunnit och det var svinvarmt igen...Men inget mer bad då, det fick räcka..
Senare på kvällen sen blev det grillat, mumma=)
Sen hem å försöka få Johan i säng..hehe...låter som om han vore ett barn...men ska man upp vid halv 4 behöver man sova...det gjorde han inte...han somnade kanske vid 12!! Inte många timmars sömn alls ju...Det märktes nu när jag kom upp, för mobilen hade han glömt hemma..Undrar hur han ska klara hela dagen utan den...
Nåväl, det var min gårdag, nu ska jag ta å ringa mamma å höra om det är ok att jag kommer dit idag, sola lite=)
Kram

kortis

Det blev lite allt möjligt idag..
Bergs slussar, bad hos svärföräldrarna och så grilla..
Återkommer med en längre uppdatering imorrn, kamerabatteriet sitter på laddning, å tro det eller ej..men knäppte några bilder idag som jag kan visa upp..Men imorrn som sagt.
Ha en bra kväll..
Här ska vi svettas som grisar lite till innan vi lägger oss till sängs och svettas ännu mer..
Kram

1: Juli

Det är redan Juli...sjukt ju..var tar tiden vägen??
Soligt idag med, men det har tydligen regnat i natt eller tidigt imorse, för blött är det..Å SÅÅÅ mkt friskare luft, SKÖNT=)
Blev sovmorgon till 8 idag, skönt det med=) Lättare att sova när värmen inte väller in.
Idag blir det väl hem till Johans föräldrar, hade tänkt bada och sola, men kollar man vädret ska det bli åska och regn idag...Jag är egentligen sugen på att göra annat..men det får nog bli en annan gång.
Ska se vad vi ska stoppa i oss till frukost nu.
Kram på er.



RSS 2.0