Snart är lördagen över..

Har haft en lite bättre dag idag..
Orkat packa 3 lådor idag, så känns ganska bra... Fast är så trött på lådor så det finns inte, vi har dom överallt...Hela klädkammaren är smockfull med lådor, vardagsrummet har vi en massa i, å nu har vi även en massa i köket..
Köket har vi bestämt är öppet för att laga mat i, men att äta får vi göra i vardagsrummet...för nu står köksbordet mot en vägg och lådor ska ställas framför, allt för att skapa så mkt plats som möjligt..
Det är svårt att fatta att man har så mycket grejer, men det har vi tydligen..
Nästa gång vi flyttar funderar jag STARKT på om man skulle hyra en kontainer och slänga ALLT..för att sen köpa nytt...haha..känns som om man aldrig kommer orka detta igen.. Men då är ju detta just nu när jag är höggravid oxå, så det spelar väl in i att det blir ännu jobbigare så..
Det som känns bra är ju iaf att man får rensa ordentligt...Jag menar, sånt som vi inte använt på dessa 4½ år som vi bott här, de sakerna lär vi ju inte använda sen heller om man säger så..



Drömmer nästan mardrömmar om kartonger..:)
Ska bli skönt när flytten är över, det värsta är ju sen att alla kartonger ska packas upp oxå..tur vi har ett extra rum där vi kan ställa alla, så vi sen kan packa upp en i taget.. Det kommer att få ta sin tid, för bebis ska väl titta ut nån gång snart oxå...
Men kartongerna behöver ju iaf inte stå ivägen som de gör nu...
Från och med måndag har vi vår nya lägenhet...Men kommer inte kunna hämta nycklarna förrän på tisdag..
Tisdag är sån där dag som det kommer bli fullt upp igen..
Först BM besök klockan 10, sen iväg å hämta nycklarna, till nya lägenheten för att kolla av städningen å sånt och sätta igång kyl och frys. Hem för att packa så mkt vi bara orkar, sen tömma vår extrafrys och åka iväg med innehållet till nya lägenheten. Vi har ju kommit på att den frysen ju måste frostas av innan vi kan flytta den...Så det måste ju göras innan lördag.
Det får helt enkelt vara lite fullt upp nu sista dagarna.. Kommer bebis blir det ännu mer att göra, men då får vi lösa det efter det..

Nu slutar min älskade karl om en halvtimme:) Fast det blir ju tyvärr inte mkt mer än hej och god natt å sen ska han upp å jobba imorrn igen...HELA långa dagen som vanligt...
Ska komma ihåg att ställa om klockorna oxå..

Den ska ju tillbaka en timme, glöm inte det! :)



Ha en bra kväll!
Kram


Pissdag

Ingen bra dag alls idag, tror att det blev lite för mycket igår.
Sjukhusbesök, visserligen bara för att göra ett EKG, men ändå.. Det var en jädra massa packande, slänga skräp, till ikano för att fixa med flyttning av telefon på telia, bokade flyttbil mm..
Det blev för mycket tror jag..
Hade tänkt fortsätta med packningen idag lite grann... Men kroppen SKRIKER NEEEJ!!
Jag är tröttare än tröttast, har ont i hela kroppen, mår illa... Totalt ur balans...Så får ta hela denna dagen till återhämtning och hoppas på att jag orkar lite imorrn istället.



Det värsta är att jag är så trött att jag inte ens kan sova.. Känns som jag skulle kunna sova i 8 dygn, men lägger jag huvet på kudden är det en omöjlighet att somna..Lustigt det där..
Sa till Johan att det kanske är kroppens sätt att förbereda sig på, att jag går och är sjukligt trött så jag inte orkar anstränga mig, för att bebis sen ska titta ut och att jag då ska ha varit tvungen att ta det lugnt... Kanske kommer det en liten skrutt i helgen?? Hoppas kan man ju alltid iaf...fast jag tror det inte..

Kram


God morgon!

Idag nu vid 10 blir det ett kort besök upp till sjukhuset, ska till fysiologiska kliniken för EKG..sen blir det hem å tvätta å packa å blä..
Känns som om det kommer att bli en jobbig dag.. Men får försöka vila lite mellan oxå...

Idag är det iaf lite varmare...8 grader typ...Nu är det höst igen, slippa vinter..:) Så nu kan ju vintern hålla sig borta mååånga månader till...haha, iaf till jul eller så..

Har blivit lite dum mot mig själv sista dagarna... Vill ju ha igång förlossningen nu..är ju bara en vecka kvar tills bebis är beräknad, men skulle gärna ha ut h*n NU... Så iaf, gör lite mer än vad min kropp egentligen orkar, vad gäller flytten...Jag lyfter å böjer å krånglar å har mig... Har en odn rygg varje kväll som jag gärna ger bort..men har ju mig själv att skylla..
Samtidigt så känns det ju som att jag inte kan lämna allt till Johan.. Aja, snart är allt detta över..ska bli så skönt:)

Kram


Onsdag

Dagarna kommer och dagarna går...
Tiden går verkligen fort.. Om 8 dagar är vår bebis beräknad, om 10 dagar är det dax för flytt... Vi har MASSOR att göra...
Det är inte så lätt alla gånger...Jag som visserligen går hemma, men inte kan göraq så mycket, Johan som kan göra en massa, men som ju samtidigt jobbar heltid med jobbiga tider...
Men allt ska nog hïnnas med på något sätt, det löser sig alltid:)
Imorrn är Johan ledig, så då får det nog bli en heldag med packning å sånt där "kul". Längtar verkligen tills flytten är över, tills bebis är här, tills vi ä'ntligen kan börja leva normala liv igen..

Trodde bebis skulle komma i söndags..
3 timmar med onda sammandragningar.. Men de avtog och ingen bebis kom... Å ingen bebis har ju heller kommit... H*n är ju så klart välkommen precis när den vill, men vore toppen om den kunde låta bli att titta ut den 6:e november då flytten går.. En enda dag då den bara inte får komma... Gissa när liten lär komma...!!?? :)

Idag för min del blir det att försöka packa lite till, ska dock ta det lite lugnt nu under förmiddagen, ryggen är inte den bästa, blev lite mkt igår med en massa rensande och packande... Men känner ju att jag MÅSTE göra lite..kan inte lämna allt till Johan... Men tar jag det lite lungt nu så orkar jag väl kanske en timme eller två sen..

Nu ska jag väl försöka ta mig upp från sängen snart, vaknade för en timme sen, inte sovit nått bra i natt alls, så kan lika gärna ta mig upp istället.

Kram


10 år!!

Firar idag 10 år med min älskade Johan.
10 år tillsammans..
Tiden har verkligen gått fort...
Jag älskar dig så otroligt mycket. Du finns alltid där för mig och jag hoppas att du känner det samma.




Snö...

Igårkväll kom den första snön..Fast det är knappt man kan kalla det snö..
Det yrde lite flingor och det la sig lite lite grann på gräset..
De hade varnat om att det kunde bli en dm snö..så blev det ju då inte.. Inte här i Linköping iaf..Men tydligen har det väl kommit mer på andra ställen i Östergötland..
I helgen blir det iaf vinterdäcken på... Dax för det..

Borde egentligen packa en massa känner jag...Men det är svårt att få motivationen när man är ensam hemma, dessutom är jag så otroligt orkeslös..
Idag även en jobbig huvudvärk..Beror säkert på denna envisa förkylning som aldrig tyx vilja ge med sig helt och hållet..

Imorse sov jag bättre än jag gjort på mååååånga månader...Men vem ringer inte och väcker mig klockan 9..Jo Johan så klart...:) jag hade nog sovit till 11 annars...vilket faktiskt hade varit skönt... Känner att jag behöver hur mycket sömn som helst nu.. Kroppen laddar väl inför en massa år utan sömn sen:)

Tog lite nya magbilder idag, hjälp vad magen växer..
Finns att titta på i andra bloggen HÄR

Händer väl inte så mkt annars...Johan slutar om nån timme och är sen ledig i helgen:)
Imorrn ska vi hem till mamma och pappa och spela lite hazard, även syster å Anders ska vara med:) Kul är det:) Så bebis kan ju hålla sig inne tills på söndag nu då..När det ändå inte har passat sig att komma nu..

På söndag har Johan och jag varit tillsammans i 10 år.. Får se om vi firar det på ngt sätt.. Blir väl som vi firade bröllopsdagen, genom att packa...haha.. Men nått gott att äta eller så kan man ju alltid fixa iaf:)

Kram


Grått och trist..

Hela natten har det regnat och på morgonen och förmiddagen nu är det så grått... Regnet hänger i luften och vet ärligt inte om det kommer nått regn även nu.
Man bli så trött och deppad av det gråa vädret. För även om jag inte är ute mycket alls ens när solen skiner, så blir man ju ändå på så mycket bättre humör.
Får försöka se det positiva med att det kommer regn kanske.. Det är ju inte snö!
Det pratas om att det ska bli snö i slutet av veckan, vill verkligen inte ha det...Inte redan i oktober!! Hur lång ska då denna vinter bli??

Igår tömde vi klädkammaren helt och nu står där närmare 30 flyttkartonger.. å det är fullt... Så nu är det bara till at fylla lägenheten igen med nya kartonger... Vi fattar inte alls hur 2 personer kan ha så mycket saker... Men vi har det tydligen..
Å än är det en hel del kvar att packa.. Blir så trött på allt som har med flytten att göra.
Jag orkar egentligen inte  så mycket eftersom ryggen tar otroligt mycket stryk, men vill ju samtidigt ha igång förlossningen, så gör så mkt det går ändå och låter ryggen värka..

När jag ändå sitter här och skriver kan jag ju lika gärna länka till en blogg jag hittat..
Den gör mig både arg och ledsen, man blir förvånad över vilket sverige vi bor i.
HÄR kan ni läsa den.
Bloggen har inte funnits så länge så jag tog och läste igenom alla inlägg som var skrivna, satt med munnen öppen, förvånad över att det får gå till så i sverige. Tycker att det blir så mycket värre när det är barn inblandade, även om det är hemsk även annars så blir det helt fruktansvärt när barn får lida.

Nu blir det webbtv och se igen några program jag missat..
Lite tid som försvinner iväg iaf:)

Kram


Fullt upp..

Jag har som vanligt fullt upp och hinner inget i mitt stressiga liv..
Önsketänkande...
Gör det jag gör alla andra dagar, sitter med datorn, kollar på tv, småpackar lite smått, orkar dock inte så mycket...
Livet är tråååååkigt...
Det är tråkigt att inget göra...
Tråååååk....


3 årig bröllopsdag

Hjälp!! 3 år sedan...skulle lika gärna ha varit för en månad sen ju...
Samtidigt som det då känns som om vi varit gifta hur länge som helst..:)



Det blir dock inte mycket firade av.. Johan åkte iväg för en stund sedan för att jobba hela dagen, kommer hem först vid 9 ikväll...
Lite trist egentligen..Men han är ledig imorrn och emellan alla flyttkartonger som måste packas så får vi väl laga till nån god mat eller om det får bli nån lunch ute eller nått.

Älskar dig Johan! ♥


Ny vecka..

Redan måndag igen, tiden går verkligen fort..även fast de flesta av mina dagar segar sig fram..Lustigt det där:)

Igår var mamma, pappa, syster och Anders här och firade mig. En vecka sent, men de har inte varit hemma innan då de varit på resor.
Fick en orkidé, en rosen"buske"/blomma, vad man nu säger?
Pengar
Vin..:) Ska dock sparas tills jag får dricka igen, LÄNGTAR!!
Pepparkaksfigurer, lite annorlunda men ändå klassiska lixom
Bakformar
Yelly beens(stavas?)

Eftersom jag inget batteri har i kameran nu och ingen ork att fixa med att ladda (lat eller vad??) så har jag inga bilder just nu... Får se senare om jag fixar det eller inte..

Blev även an massa kortvisning igår.
Mamma och pappa har varit i Spanien, så en massa bilder å sånt därifrån.
Syster och Anders har varit i New York, så en massa bilder å sånt även där.
Älskar att se bilder från andras resor:) Kan man drömma sig bort lite själv ju:)

Idag händer osm vanligt inte mycket alls... Johan är iväg och jobbar och jag sitter hemma och glor typ... Skulle behöva packa, men har otroligt ont idag och ett enormt tryck ner mot mitt bäcken... Men det är väl så det ska vara..

Kram


W.T.F

Haha..stal detta från en vän på facebook...

"Every week starts with Monday and Tuesday but afterwords even the calendar says W.T.F"

Idag då...har länge och väl försökt filma skrutten i magen i hopp om att fånga på film när liten sparkar runt.. Men tror den ser rakt igenom magen och h*n slutar så klart lagom tills jag har fram kameran.. Vill inte bli filmad, vill inte att nån ska få känna när jag sparkar..Bara mamma och pappa som duger...
Nåväl..

Annars idag har det inte hänt mycet alls än så länge.. Typ skrivit inköpslista tills ikväll då Johan och jag måste åka och handla efter att han slutat jobba.
Annars är mina dagar mest som de brukar...Låååånga..

Har inte så mycket att uppdatera om tyvärr...
Kram


Torsdag kväll

Sitter här och är hungrig just nu...
Men en lasagne står i ugnen och Johan kommer nog innanför dörren om ca 10 minuter.

Idag har jag haft Maria här en liten stund, skönt att bara sitta och prata bort en stund av dagen:)

För ett tag sedan blev Johan och jag lite fundersamma..
Vi hittade denna i butik:



Tänkte att den är nog ny, men samtidigt tyckte jag att jag kände igen den och det står ju inte nyhet på den eller så...
God var den och inte lika söt som annan läsk..
Satte mig sedan och googlade på den där läsken och insåg att den har funnits förrut men att de då tog bort den och nu är den åter här.
Ska man inte klaga på, för den är otroligt god:)

Idag börjar Robinsson, ska självklart ses, i år är en av Johans (och pappas) arbetskamrater med, så blir ännu roligare på så sätt ju..:)
Dock känns det fel att det ska visas på torsdagar och inte på lördagar som det alltid annars har visats på, har ju annars varot lördagens program att se och då få äta nått gott till... Nu när det är mitt i veckan så kan man ju inte lyxa med sånt ju..Men men, idag blir det väl typ mat lagom till dess, så det får duga det med:)

Händer väl egentligen inte så mkt..
Kom ihåg att läsa HÄR om ni vill läsa om graviditeten...

Kram


4:e oktober = kanelbullens dag

Idag är det kanelbullens dag. Blir det några kanelbullar för er då?
Här har det så klart inte orkats baka några, så det blir inga... Dock så finns det kladdkaka och grädde kvar sen igår, så får mumsa på det istället:)



Men visst vore det gott med en nygräddad varm kanelbulle:)
Undrar om jag får Johan till att baka när han kommer hem? Tror dock inte det...

Igår blev man då 26 år.. Usch vad åren går... Gjorde inte alls mkt igår, Johan jobbade hela dagen och jag satt hemma och slöa typ. När han sen skulle hem så hämtade jag honom så åkte vi förbi och handlade lite.
Å sen hem och lagade mat och kollade på tv:n typ..
Trodde nästan vi skulle få åka upp till förlossningen oxå..
När vi hade handlat och skulle gå från bilen fick jag en massa kraftiga sammandragningar som kom TÄTT!!
Det tog mig 10 minuter att komma in från parkeringen till lägenheten..något som annars tar max 2 minuter.. Det gav sig dock bara jag fick sätta mig ett tag, så bebis stannar nog ett tag till får vi hoppas:)

Idag slutar Johan redan vid 15 tiden och är sen ledig 2 dagar:) Då går tiden lite snabbare än när man bara sitter ensam hemma.
Kram


Börjar bli gammal!

Imorrn är det dax att bli ett år äldre. 26 år ska man tydligen redan hunnit med att leva, imorrn alltså...Idag är jag bara 25:)
Fattar inte riktigt var åren tar vägen. Imorrn är det dax att betala vuxenpris på bussen, aja..man får väl helt enektl acceptera att det är så livet är, man bli bara äldre och äldre..

Vad gäller min svärmor är hon nu hemma, hade haft nån infarkt på mjälten. Vet faktiskt inte riktigt vad det innebär, men hon är iaf lite bättre nu.

Johan är som vanligt iväg och jobbar, HELA dagen.. Fast ska väl inte klaga, han har ju varit hemma några dagar nu. Blir bara så tråkigt att sitta ensam hemma.. Mormor ringde igår och frågade om de kan komma förbi imorrn, å det är ju det som är det värsta..Det är tråkigt att sitta ensam hemma, men jag orkar ändå inte ha hem folk när jag är ensam hemma, jag klarar det helt enkelt inte. Känns så tråkigt att behöva erkänna det för sig själv och andra, men som det är just nu måste jag tänka på mig själv, tänka på vad jag själv klarar och orkar, tänka på att kroppen ska orka de sista veckorna för att sen inte vara ALLT för utsliten tills bebis kommer.

Igår var vi och hämtade hem vår barnvagn och spjälsäng:)
Vagnen är bäddad och klar för vår lilla bebis, sängen ställer vi inte upp förrän vi flyttat, såvida inte bebis skulle komma ut inom en väldigt snar framtid då, då får vi väl stöälla upp den ändå. Skulle egentligen vilja bädda den och göra den mysig NU oxå..Men känns ju så onödigt.

Annars händer inte så mkt..Allt känns bara som en lång väntan, som ändå går ganska fort..:)

Kram


RSS 2.0