Snart är lördagen över..

Har haft en lite bättre dag idag..
Orkat packa 3 lådor idag, så känns ganska bra... Fast är så trött på lådor så det finns inte, vi har dom överallt...Hela klädkammaren är smockfull med lådor, vardagsrummet har vi en massa i, å nu har vi även en massa i köket..
Köket har vi bestämt är öppet för att laga mat i, men att äta får vi göra i vardagsrummet...för nu står köksbordet mot en vägg och lådor ska ställas framför, allt för att skapa så mkt plats som möjligt..
Det är svårt att fatta att man har så mycket grejer, men det har vi tydligen..
Nästa gång vi flyttar funderar jag STARKT på om man skulle hyra en kontainer och slänga ALLT..för att sen köpa nytt...haha..känns som om man aldrig kommer orka detta igen.. Men då är ju detta just nu när jag är höggravid oxå, så det spelar väl in i att det blir ännu jobbigare så..
Det som känns bra är ju iaf att man får rensa ordentligt...Jag menar, sånt som vi inte använt på dessa 4½ år som vi bott här, de sakerna lär vi ju inte använda sen heller om man säger så..



Drömmer nästan mardrömmar om kartonger..:)
Ska bli skönt när flytten är över, det värsta är ju sen att alla kartonger ska packas upp oxå..tur vi har ett extra rum där vi kan ställa alla, så vi sen kan packa upp en i taget.. Det kommer att få ta sin tid, för bebis ska väl titta ut nån gång snart oxå...
Men kartongerna behöver ju iaf inte stå ivägen som de gör nu...
Från och med måndag har vi vår nya lägenhet...Men kommer inte kunna hämta nycklarna förrän på tisdag..
Tisdag är sån där dag som det kommer bli fullt upp igen..
Först BM besök klockan 10, sen iväg å hämta nycklarna, till nya lägenheten för att kolla av städningen å sånt och sätta igång kyl och frys. Hem för att packa så mkt vi bara orkar, sen tömma vår extrafrys och åka iväg med innehållet till nya lägenheten. Vi har ju kommit på att den frysen ju måste frostas av innan vi kan flytta den...Så det måste ju göras innan lördag.
Det får helt enkelt vara lite fullt upp nu sista dagarna.. Kommer bebis blir det ännu mer att göra, men då får vi lösa det efter det..

Nu slutar min älskade karl om en halvtimme:) Fast det blir ju tyvärr inte mkt mer än hej och god natt å sen ska han upp å jobba imorrn igen...HELA långa dagen som vanligt...
Ska komma ihåg att ställa om klockorna oxå..

Den ska ju tillbaka en timme, glöm inte det! :)



Ha en bra kväll!
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0