God morgon

Kände inte alls för att gå upp idag, sov så där HUR bra som helst, sovit toppen HELA natten, så hade inte varit fel att sova några timmar till=)
Men, skolan väntar ju..så sällan som jag ju faktiskt är i skolan så ska man gå en sån här dag, Johan är ledig, det är fint väder å jag är trött..Aja..Bara gå och se glad ut..
Slutar iaf 12 idag, så egentligen ska man väl inte klaga=)
Efter skolan får vi se vad som händer, kanske blir det en cykeltur om vädret tillåter, köpte nämligen cykel till Johan i lördags, så nu kan vi ju ut å cykla tillsammans=)
Nehe, ska väl ta å göra lite vettigt nu.
Kram på er.

kolsvart

Har suttit och sträckläst en bok på över 200 sidor nu och på det suttit och småantecknat..Borde kanske fortsätta plugga, men orkar bara inte. Huvet är inte med alls..
Kände för att ut å cykla när jag läst färdigt, kollar ut och det fina vädret var inte längre lika fint, kolsvart ute, ser ut som om det kommer att komma regn, har ingen lust att ge mig ut då ju..Bli förkyld ännu en gång kanske..nej tack..
Avvaktar ett tag så får vi se sen helt enkelt.
Känns iaf jätte skönt att boken är färdigläst och 2 av uppgiterna på så sätt nästan är klara, ska bara skriva ihop mina små anteckningar. Sen i den uppgiften har jag även klar att skriva ihop lite om en demenssjukdom, men i å med att jag har ett så stort intresse av det kommer det gå fort, men orkar helt enkelt inte just nu..
Det var allt för mig just nu.
Kram

Söndag

God morgon!
Är fruktansvärt trött idag..som vanligt..=)
Men kände jag var tvungen att gå upp, inte sova bort hela förmiddagen igen, för idag måste jag plugga...Läsa en hel bok dessutom, kommer dock inte hinna läsa hela så klart..men så mkt som möjligt iaf. Så vet vad jag gör idag iaf...
Det är ju så typiskt eftersom det är toppenfint väder, i å för sig skulle man kunna sitta ute och läsa, men har ju ingenstans att sitta här, balkongen är det ju ändå bara skugga på, å att sätta mig ute i gräset nån stans här, känns inte lockande alls.
Har dessutom en lägenhet som ser ut som jag vet inte vad..i STORT behov av att städas..Nåja, får se hur mkt som hinns med idag.
Kram kram

färg

Sitter med färg i håret just nu...tyckte det var dax att bli av med utväxten..
Om en timme slutar Johan, då ska han bara hämta upp mig så ska vi ut till torby, å sen på vägen hem blir det ju så klart vattning igen..Japp, mycket vatten kräver blommorna hos syster, ne vars, men tomatplantorna de har gör det, så lovade att vi skulle åka förbi där varje dag.
Blir ett superkort inlägg nu då jag ska skälja ur håret nu om ett par minuter.
Kram

har ajaj

Då var kvällen redan här..funderar ärligt talat på att gå å lägga mig, vilket ju betyder att jag kommer få Johan i säng oxå, han behöver sova...han sover typ 4 timmar per natt eftersom han aldrig kommer i säng.
Har kännt mig typ bra idag, förrutom att jag fått så ont i lungorna, ont när jag andas, ont när jag rör mig å inte tala om hur ont det gör när jag ska hosta. Känner mig lite sådär just nu. Har dock inga problem i sig att andas å så..det går väl över nån gång.=)

Imorrn är det Hultsfred marken, tror det är typ första gången i mitt liv (nästan) som jag inte åker dit...mamma å pappa ska dit, även passa på å fira mina kusiner.. Men jag känner att jag orkar inte en markad till, räckte med Skänninge i år..Dessutom har jag ju en massa att plugga oxå, skönt att bli av med det, slippa ha en massa som hänger över en hela tiden, komme rjag ju visserligen ha hela hösten, men ändå, man kan ju välja om man vill ha hur mkt som helst eller lite lagom.

Ne, sängen väntar, ligga å lyssna på regnet som smattrar mot rutan, ganska mysigt egentligen, det tråkiga är ju att de redan ursmutsiga fönstrena blir ännu värre..

God natt på er.
Kram

Plugg

Har sutte en massa timmar å pluggat nu..
Är helt fel i både hand och huvud..
Nåja, mkt blev gjort och det känns jätte skönt..
Lustigt dock att man alltid så bli så störd när man sitter med ngt och ska koncentrera sig..
Johan ringde 2! gånger, trots att han visste att jag pluggade, pappa ringde, fast det var precis innan jag var klar, så det störde inte så mkt, det ringde dessutom på dörren, hyresgästföreningen som skulle prata med oss? som inte var medlemmar, medelade honom så snällt att vi visst är medlemmar och har varit det sen vi flyttade hit för över 3 år sen...nåja, han bad om ursäkt och önskade trevlig helg..
Nu kom Johan hem å vi ska väl iväg å vattna hos syster..Så tomaterna inte dör för dom.
Skönt å göra lite annat än å bara plugga...Får bli mer pluggande imorgon och på söndag istället, under tiden Johan jobbar.
Kram kram

8-16

Vaknade ganska tidigt idag, vet inte varför, jag är ju trött..nåväl, uppe är jag, hade ändå vaknat strax efter 7 pga borrande..
Ute i trapphuset står det att de kan störa mellan 8-16, ska man då sätta igång redan 7:10?? Plustjänst kan kanske inte klockan..kanske skulle ta å ge dom en lektion..haha..ne, men tycker att det är dåligt faktiskt, har man sagt en tid får man stå för det, absolut inte börja tidigare..
Idag då, ska sätta mig sen å plugga en del, lika bra att få det gjort ju.
Lägenheten är även i stort behov av att städas..
Har inte riktigt orkat nu när jag inte vare bra.
Känner mig iaf mkt bättre idag, halsen känns väl lite fortfarande,fast värst är nog att den kliar..lite hosta, å lite snuvig å nyser lite, men inte alls som det varit, ingen feber längre heller, å det är ju skönt=)
Johan är nog hemma runt halv 3 idag, så får lite mer tid tillsammans än vi fått de sista dagarna=)
Kram kram

HATAR vår bil

Det är knappt så man kan kalla den bil...skrothög...
Skiten dog idag igen när vi va ute å körde..tacka nån högre att den dog på ett lämpligt ställe iaf, å att den gick igång på en gång iaf...
Åka längre sträckor med skrothögen? Aldrig i livet..Det jobba är ju att vi inget fel hittar på den...Det är klart, plocka ner bilen i beståndsdelar så hittar man säkert ett å annat...Men är det värt tiden? Ne..Skiten får rulla så länge den rullar, sen får vi skaffa oss häst å vagn istället.=)
Har inte gjort så mkt idag annars, mest tage det lugnt framför tv:n, gjorde dock ett av arbetena idag, så bara 3 kvar på denna kursen, å det är ju skönt=)
Ska försöka nu i helgen å göra så mkt som möjligt på de andra, Johan jobbar ju ändå, så kan ju lika gärna plugga de timmarna han är iväg.
Kram

hu

Mådde inte bra igår kväll...så ont i kroppen å usch...
Somnade iaf i soffan, vi hade bestämmt innan att om jag somnade där så skulle jag få ligga kvar, så svårt att somna ändå, vid halv 5 gick jag å la mig i sängen å sov fram till nu.
Är dock fortfarande HUR trött som helst, ska inte göra mkt alls idag känner jag, ska lägga mig å kolla nån film tror jag.
Återkommer säkert senare.
Kram

Skillnader

Skrev ju tidigare att jag skulle skriva de stora skillnaderna mellan jobb och skola..Här är de, enligt mig.

Jobb: När arbetsdagen är slut är man fri.
Skola: När skoldagen är slut har man ändå en massa att göra=aldrig ledig

Jobb: Man får lön
Skola: Man får ett yttepytte bidrag och kan sedan låna upp en liten summa extra, som ändå inte går att leva normalt med

Jobb: Är man sjuk, sjukskriver man sig och vilar sig
Skola: Vill man inte missa en massa går man iväg ändå, är man för sjuk för att gå iväg måste man ändå plugga, annars hamnar man efter och får svårt att komma igen.

Jobb: Man får ta ut semester
Skola: Man har visserligen lov, men då får man inga pengar från csn och man tvingas jobba=aldrig ledig

Det är nog de största grejerna, iaf som jag kan komma på nu.. Men då fungerar inte riktigt min hjärna nu heller..

Mår inge vidare just nu, höll huöret uppe i skolan, men känner mig ännu mer död nu när jag kom hem..inte tage nån temp, men skulle tro runt 38.
Men allt är inte piss...Fick ca 4500 mer i lön än jag hade trott...sånt är lycka..=)
Lokal är fixad tills jag fyller 25..skönt=)
Skulle dock inte vara fel å byta plats med syster å Anders just nu..De är ju i Tunisien..Varmt...
Här, precis när jag gick ut från dörren när jag skulle till bussen, då kom ett fruktansvärt regnväder..paraplyt, det blåste så klart sönder, för blåste, det gjorde det..Å lagom tills jag kom till busshållplatsen där det finns tak, då slutade regna, min vanliga otur..=)

Det var allt för nu, Johan slutar om en timme ungefär, kanske hemma om 1½..slippa vara ensam=)
Kram

Skolan

Nu är det dax att åka iväg till skolan.
När jag kommer hem om jag orkar så ska jag skriva ner de stora skilnaderna mellan att gå i skolan eller att jobba..
Ska dock först orka med de här timmarna, lite småfebrig har jag blive..hoppas att det håller sig däromkring bara, så det inte blir sämre.
Kram kramVatten

Kallvattnet är tillbaka..äntligen..Johan skickade ett mail till nån av de som har hand om husen igår, hon hade svarat idag och var inte glad över att de gjort så här..
Jag som egentligen hade tänkt plugga nu på förmiddagen, men för å vara ärlig så orkar jag inte, ska jag orka ta mig till skolan för de där timmarna sen så måste jag bara få ta det lugnt..å det är precis vad jag ska göra..Synd jag inte kunde sova längre bara..
Det är så där, ögonen känns super tunga, halsen gör svinont och näsan rinner..Ingen feber dock, skönt det åtminståne..Man får vara glas för det lilla=)
Vore så skönt att ta bilen till skolan idag, den står lixom hemma..Me det finns flera faktorer som gör att jag låter den stå..vet ju för det första inte alls hur jag mår sen..tänk om febern kommer krypande, då är man inte så med och passar inte som bilförare, det är dåligt med parkeringsplaster och stor risk att jag får stå långt bort från skolan ändå, å dessutom är ju vår bil en skrothög som jag inte vågar köra om jag sitter själv i bilen, för skulle bilen dö mitt när jag håller på och kör, då vet jag inte vad jag gör...
Så, slutsatsen blir att det får bli bussen..

Kramelikram

Jobbig natt

Natten har känts oerhört lång..
Gick bara inte att sova, somnade vid 3 tiden ordentligt först...
Å nu vaknar man av att det regnar, hur kul är det då?
Å särskillt bra känner jag min inte, fast blir säkert sämre av att jag är så trött.
Vattnet är inte tillbaka..Men de kommer väl å sätter igång och jobbar först vid 8 tiden, så hoppas att det kommer åter då...Inte jätte kul att bara ha varmvatten som kommer från kranen..Morr!!
Idag har jag skola mellan 12-16, får hoppas att jag orkar, har ju ingen skola förrän nästa vecka sen, så 4 timmar borde man väl klara av..=)
Kram kram

Förkyld

Jaha, då var man förkyld då...både syster och pappa har ju vare det, eller är så smått fortfarande, å nu är det min tur..Jobbigt värre...Halsen är värst..=(
Håller på och tvättar just nu...kuligt värre lixom... Ska iväg å handla lite sen, nu när lön kommit, ja Johans iaf, min kommer den 27:e.
Orken, hjärnan, allt försvann...visste precis vad jag skulle skriva när jag satte mig här, men det försvann..
Aja, återkommer senare om jag orkar.
Kram


Kväll redan

Då var kvällen redan här..
Mamma å jag gick lite på ikano, så hon hittade presenterna hon skulle ha.
Jag köpte en ny vattenkanna..Har en precis lika dan, men blå, gick förbi en härligt ljusrosa och var tvungen=) Men vadå 9 kr..då kan jag faktiskt slänga den blå och njuta av den rosa istället=)
Köpte även nått grejs som jag hoppas får Johan att sluta snarka..Silence, den där de gör reklam för så mkt, ska sprayas ner i halsen..Allt är värt ett försök..för jag blir tokig av att inte få sova..
Blev lite fika hos syster och Anders oxå, tog med en av deras nycklar då vi ska vattna hos dom nu när de åker iväg till värmen...avis är jag...men men..
Ska nu ta å sätta igång och steka lite falukorv och koka makaroner, Johan som ville ha det idag när han kommer hem...Ibland kan även jag vara en snäll fru=)
Kram på er.Min älskade snarkande lilla gris=)

Måndag

Solen skiner, man blir så glad=)
Ikano med mamma som gäller idag, hon tipa på att hon skulle hämta upp mig vid 2 tiden typ.
Blev inte glad imorse kan jag lova..
De hade stängt av vattnet...Kom en super tunn stråle från kranen, det vatten som blivit kvar i rören lixom...Vet ju att vattnet kan stängas av till å från, men det är fasen inte skoj, å i vissa lägen mindre skoj än andra. Morr!!
Nåväl, det kom tillbaka efter ca 10 min som tur var.
Johan är åter iväg å jobbar, han åkte hemifrån lite över halv 10 å kommer hem kanske halv 8 eller nått ikväll, tråkligt såna här dagar när man knappt ses, endast en liten stund på morgonen och en liten stund på kvällen.
Men imorrn är han ledig och även om min bok hinner komma tills imorrn så blir det inget pluggande ändå, passa på att umgås när tillfälle ges lixom.
Skulle ha lite lunch tänkte jag å stoppade in en baguett i ugnen, gott, men brände mig på insidan av pekfingret...den blev visst ganska varm..=) Syns inget, men ont gör det ändå..
Hunnit läsa färdigt boken som jag började på igår oxå..Vissa böcker kan man inte sluta läsa helt enkelt, låg till ett i natt å läste=)
Fast det var en hemsk bok, Vår lilla hemlighet, En liten flicka som blir utnyttjad av sin pappa. Så jävla hemsk var den.

Ska nu snart ta å göra mig iårdning lite..hitta några kläder som jag kan ha på mig osv...Sånt kan ta tid..=)
KramDagen

Den har dagen har gått hur fort som helst...trots att jag vare ensam..
Har glott på film, vare på promenad, läst, sovit, diskat å nu bakar jag..
Om ca 2 timmar kommer Johan hem..så klaga det ska man inte...skönt när man får dagen att gå.
Imorrn blir det Ikano med mamma, bättre lycka denna gången=) Fast blir först på eftermiddagen, men det gör ju inget...Hoppas ju så klart på att min bok ska komma, men tvivlar på det tyvärr..Skickade ju efter den i fredagas, så skulle nog mer tro att den kommer på onsdag eller så. Tyvärr. Det som är skönt är ju att jag inte behöver känna mig dum som inte pluggar, kan man inte så kan man inte..dock får jag mycket mer att göra sen, å det är ju lite jobbigt, men det tar vi då.=)
Kram på er.

Ensamhet

Då sitter man här ensam..Johan slutar först vid halv 10 ikväll..Så kul så..
Har laddat med en massa filmer och böcker har jag att läsa, så klarar mig ju kanske ändå=)
Tog å diskade lite nu på morgonen, annars görs inte många knop, den saken är så säker..Är trött idag, men Johan har legat och snarkar oerhört mkt oxå, så blir ju inte så mkt sömn då tyvärr.
Igår var jag med mamma å pappa å tränade en liten stund, sen blev det lite handling å så innan vi åkte hem till dom och åt mat, låg i massagestolen, gick promenad och fikade. Sen bar det hem men Johan och kvällen blev tv:tittande i vanlig ordning...
Det var allt för mig nu.
KramSkinande ren, så gott som iaf=)

Fick ugnen och glaset förvånandsvärt rent..Känns sååå bra, se om Johan märker ngt sen..=)

Har suttit nu en timme ungefär och pluggat, insåg att jag hade fått ofullständigt material..Men men, gjorde det jag kunde så länge, så en del av en uppgift är iaf klart, en timme mindre en annan dag helt enkelt. Ska man inte klaga på=)

Johan han slutar om en timme nu..skönt att få hem honom..fast va ju inte så länge sen han åkte, jobbar delat pass idag, å ska väl inte klaga, jag fick ju en del gjort, ugn och lite pluggande.

Tror jag ska slänga mig i soffan en stund nu, känns som en väldans god idé, ska dock försöka att inte somna igen..=)
Kram

Såpa i ugn

Håller på att göra rent ugnen här hemma...Själva ugnen är ren nu, men det där jäkla glaset är det värre med..Så körde på en massa såpa igen så hoppas jag att få bort lite mer.
Fick inte tag på nån bok, så det är beställt nu, så som det är just nu kan jag inte plugga...får ta det där sen när boken kommer helt enkelt.. Det löser sig alltid.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på efter att ugnen är klar, först kände jag för att baka, men har inte längre nån lust efter att städat ur ugnen...Haha..trodde jag hittat kol där inne..fattade inte alls hur det kommit dit...Kom sedan underfund med att det var förkolnade kroketter...=) Läbbigt...=)

Somnade en stund på eftermiddagen oxå, det var väldans skönt kan jag lova=) Blev så där lagom med sömn så man inte känner sig helt död efter.
Kanske därför jag orkade ta tag i ugnen..=)

Kram kram

Ändringar

Det blir inget ikano med mamma idag, hon ringde och hade migrän..Så kan det vara. Det hinns med en annan gång. Ska se nu när Johan kommer hem på sin rast om han har lust att vi åker ut en liten minisväng dit eller in till stan så jag kan kolla bok bara..Kan jag ju sitta å plugga en massa idag istället. OM jag nu får tag på nån bok..
Kram kram

Fredag

Sitter å väntar på att mamma ska ringa, hon ska hämta upp mig sen så ska vi ut till ikano. Hon ska handla en massa presenter. Jag skulle sätta mig och plugga lite nu på morgonen. Men insåg att jag är så illa tvungen att inhandla bok..Så ska kolla om det finns nån att köpa där ute, annars får jag beställa sen när jag kommer hem.
Dyrt är det, men samtidigt ett måste..Å har ju haft sån tur som kunnat låna de flesta böcker. Har ett par böcker som jag kommer ha användning för denna terminen, men några kommer jag nog att få köpa.

Vädret såg så fint ut när jag vaknade, men nu är det helt grått, Johan påstod att det ska regna idag, å kanske blir det så.Trist, men inte mkt man kan styra över..
Ne, ska göra mig lite iårdning ifall mamma ringer.
KramGod morgon

Idag är det dax för skolan då..första dagen, ska väl få lite schema, å första kursen tror jag att jag skulle läsa distans, så får väl material till det skulle jag tro, så sen är det bara sätta sig och plugga..Känns lite lustigt att klomma igång med det nu, när man hela sommaren jobbat, tjänat pengar, kännt sig behövd lixom..Men, har ju inte så långt kvar, så ska inte klaga.
10-12 är det skola idag iaf, sen åker jag väl hem så får vi se vad det blir. Är så trött så kommer säkert slänga mig i soffan och somna..=)
Finns fortfarande några bilder jag kan visa från resan, så tar dom en å en nån gång ibland.Detta fattade vi ingenting av...Iskallt eller nått stod det på dörren, ett litet, litet hus, kollade in och såg detta, en massa frigolitbitar och 3 fläktar som körde runt all frigolit... Ska det vara mpdern konst eller?
Kram

Vår resa 2

Tar å fortsätter lite så lånbgt jag orkar.Tog oss en promenad runt om i Kalmar första dagen.Johan som sitter på en häftig bänk, faktiskt ganska skön att sitta på=)Bilden kan tyckas konstig, men man ser iaf ölandsbron där borta=)Så såg hotellet ut bakifrån, där nånstans hade vi vårt fönster, fast tror det var lite längre bort.Nån teaterscen, de hade spelat pippi där under sommaren, fast det gjorde de ju inte när vi va där, för då hade allt sånt där slutat.Små fågelungar.Kvällens mat, va tvungen att ta kort på det bara för att det var så fint=) Grillad kycklingfilé, beasås och så var det egengjorda pommes, fast de missade jag lägga på innan bilden togs..=)Lite senare på kvällen sen så blev vi glassugna..Fick bli varson mini ben och jerrys, fast vi fatta inte riktigt grejen, att folk köper hem sån glas, svindyr ju och jätte speciell var den ju inte...
Fast det är klart, man blev ju lite knasig när man åt den...ni ser ju..så kanske är det de som gör att folk köper den..=)Satt på en bänk vid vattnet och åt glassen, å ja, ni ser ju, Johan blev oxå lite knäpp=)Fint=)Då var vi inne på dag 2, frukost först så klart=)Snälla jag tillät även Johan att äta frukost=)Sen bar det iväg till Öland, vädret såg inte jättelovade ut denna morgon, men det blev jätte fint=)BorgholmBorgholms slottsruin var vi på..Säger bara en sak, JAG HATAR TRAPPOR=)
Har träningsvärk fortfarande..=)Johan i nått mörkt rum, jag vågade mig inte in..=)Jag njöt hellre av utsikten=)På kvällen sen blev det minigolf, gick riktigt bra för en gångs skull=)Den bollen gick dock INTE bra=)Å så en knasbild så klart, vad annars lixom=)Tisdag, igår alltså efter att vi checkat ut från hotellet så blev det Kalmar slott, lite av en besvikelse dock, eftersom halva slottet bara var fyllt med en massa modern konst..Men men..Borde ändrat inställning på kameran..

I Vimmerby hälsade vi på Astrid Lindgren, Johan satt här och hade precis gett henne tips om en ny barnbok...=)En tur till Bullerbyn, där det spelades in..De tre husen, fast det syns inte så bra kanske..Sen blev det Katthult, där Emil i Lönneberga spelades in.Johan i snickerboa=)

Det var vår resa det i korta drag.
Men ska även visa upp en så fin skål som vi köpte, frihandsblåst.Den gör sig inte riktigt på bild, men ändå, sååå fin, tycker iaf vi=)

Det var allt för nu.
Kram.Vår resa 1

Tar bara en kort uppdatering än så länge..Orkar inte riktigt nu..
Men vi har iaf haft det toppen bra.Börjar med ett par bilder på hotellrummet.
Det var fint å så, men VÄDLIGT litet tyvärr..å VARMT=(

Ni ser ju var sängen slutar ungefär och sen är väggen där..ca 50 cm bred gång...En häftig lampa, här släckt......här tänd.Utsikt från hotellrummet..å man behövde INTE stå på en stol för att se den...=)
Tyvärr tog jag bilden när det var en massa moln ju..=( aja..

Det får räcka så länge..Kommer mer imorrn.
Kram på er.Söndag och SOL=)

Nu har vi bara till å fixa det sista innan det är dax för oss att åka.
Härligt att få se solen, bara den håller sig kvar..dock skulle det inte vara nå vidare väder idag..
Resan kommer nu först gå mot Västervik för att sedan fortsätta mot Kalmar. Vi kommer ta det såå lugnt ner, stanna om vi vill och bara njuta nu. Ingen stress i Kalmar heller.
Men snälla, håll tummarna för att vädret ska bli ok=)
Ha det så bra nu kära ni.
Det hoppas jag att vi ska få.
Jag återkommer när vi är hemma, ännu en skön sak, slippa datorn när man åker iväg=)
Kram på er.

Svenssson svensson

Sitter hos mamma och pappa och kollar svensson svensson, fast jag har ju sett de där avsnitten så där hur mpnga gånger som helst..Fast det är lika bra varje gång=)
Regnar gör det ute..inte kul, men har så ont i huvet, så det gör inget om det rensas lite ute..lite åska skulle kanske behövas oxå...
Bara vi får fint väder nu söndag-tisdag när vi är i Kalmar, ska bli sååå skönt att få komma iväg, få sova på hotell, å inte tala om hotellfrukost..=)
Har idag tränat lite, käkat mat, vare ute på en liten promenad, fikat och slöat framför tv:n..skönt=)
Johan kommer vid 8 tiden och hämtar upp mig, då ska vi åka och byta bil, ja tillfälligt..vill inte åka med vår bil som man inte riktigt kan lita på.
Ne, nu orkar inte huvudet mer framför datorn.
Kram på er.


God morgon

Solen skiner även idag, sååå härligt, hoppas att det håller sig fint.
Om en timme ca kommer mamma å pappa och hämtar upp mig så ska vi träna.
Sen följer jag med dom hem, Johan ska ändå jobba hela dagen, så jag slipper ju då sitta ensam.
Det är väl ungefär det som händer under dagen, tar det mer ikväll sen.
Kram

jäkla uvi:er

Då käkar man penicillin igen då...UVI igen...blir så trött på det...så nu ska man knappra piller igen...Nåja, bara de hjälper så är jag nöjd.
Vare hos mamma å pappa en stund nu på kvällen, lite fika, en kort promenad å så.
Imorrn blir det lite träning, ska bli skönt, men får väl ta det lilla lugna dock.
Ska ta å börjar packa lite här nu är tanken...Men Johan plockade med sig en tidning och gick in på toa..så packningen blir det väl jag som får sköta...dock får han packa sina kläder själv..=)
Ha en bra kväll.
Kram

God morgon

Torsdag förmiddag får man kanske säga, är väl knappt morgon längre..=)
Sitter och väntar på att Johan ska komma hem, han slutar ju så tidigt han..lyllos..=)
Kan ju berätta om gårdagen.
Börjar med att Johan kommer hem från jobbet skitförbannad..på bilen, den hade bara dött mitt när han höll på att köra..som tur var så gick skiten igång på en gång iaf..men ändå, vi som åker till Kalmar på söndag, vill ju inte ha en massa problem då..Så vi får låna Johans brors bil. Skönt, då ska vi nog komma ner och hem utan några problem=)
Iaf, åkte iväg till Maxi för att handla, när vi var påväg mot kassorna så går brandlarmet...sååå typiskt..Var bara till å lämna vagnen och gå ut i ÖS regnet...å där stod ju typ alla andra oxå och trängdes under de pyttesmå taken, så vi gick å satte oss i bilen istället...ca 40 minuter tog det innan de kunde släppa in igen.. Brandlarmet hade gått igång av det kraftiga regnet...
Aja, hem vi far med alla varor för att sedan åka och träna en timme.
Sen hem och börja med maten, mamma och pappa kom strax efter, så det blev lite mat och fika.
Kvällen sen fick bestå av filmtittande..
Hela dagen igår regnade det en massa, sååå tråkigt.
Idag när jag vaknade sken solen för fullt, men den börjar gömma sig bakom molnen igen, trist..Kunde väl få vara lite fint??

Det var allt för nu...
Hoppas på att Johan kommer snart...45 min sen han slutade..men vet ju aldrig om han står med död bil nånstans..

Kram på er.

regn

Som vanligt denna sommar så regnar det..
Nu är iaf dagen smått planerad. Först nu när Johan kommer hem så ska vi åka och handla lite.
Sen blir det hem och byta om för att åka och träna=) Var EVIGHETER sedan, så får väl ta det lite lugnt nu första gången.
Efter sen blir det hem och laga mat så kommer mamma och pappa upp. Kul att de ville komma, va länge sen de var här uppe nu.
Så det blir väl dagen i det stora hela.
Ska väl nu ta och göra mig lite iårdning så vi kan ge oss iväg å handla ganska direkt, skönt att få det gjort, kanske inte överfullt med folk nu på förmiddagen heller..man får hoppas iaf=)
Kram på er.

Glass i STORA lass

Då var man hemma efter att vare i Norrköping och mamma å pappa köpte en massagestol som de får hem nästa tisdag..Tror jag flyttar hem igen då..=)
Gick på stan lite i Norrköping för att sedan åka till Söderköping för att äta glass..=)Min glass, som jag faktiskt inte orkade äta upp..pappa fick ta det sista när det bara inte gick mer..Men gott var det=)Mammas glass..Men en stor munk mitt bland all glass..Å så pappas glass, som det ryker en massa om..=) Den ser visst mkt mindre ut, lite mindre var dem väl kanske oxå, men kunde ju inte ta lika mkt närbild, ville ju få med röken oxå=)

Nåja, gott var det, tack mamma å pappa för att jag fick följa med å så idag=)

Nu sitter man då här hemma, Johan är hemma han oxå. Jag är dötrött och Johan är dötrött, så det blir nog en ganska lugnt resten av dagen skulle jag tro.

Kram på er.God morgon!

Tisdag, och jag är ledig=)
Vädret..grått, vad annars när man är ledig? Jätte fint väder när man jobbar å tråkväder när man är ledig. Varför är det alltid så?
Är uppe tidigt idag, trots att jag är ledig, men mamma å pappa kommer och hämtar upp mig om en timme ungefär, så vill ju hinna göra mig iårdning och få i mig lite frukost å sånt där.. Å så är jag ju så dåligt på att uppdatera, så gör ju inget om jag hinner med ett inlägg heller...å det gör jag ju nu=)

Är verkligen i STORT behöv av att städa denna lägenhet ser jag nu...Hinner bli ganska dant när man jobbar en massa och inte hinner se hur det ser ut.. Får nog ta en städdag imorrn skulle jag tro, Johan slutar ju typ vid 9 imorrn oxå, så då kan vi hjälpas åt, å då går det ju mkt snabbare=)

Nehe kära ni, jag ska ta å börja göra lite här så smått, bre en macka och försöka få i mig...Blir inte lätt, mår alltid så illa när jag är trött, svårt att äta då, så kanske att jag får fixa lite annat innan så jag vaknar till.
Sen blir det Norrköping för att sen avsluta i Söderköping för glass på smultronstället=)
Kram på er.

Måndag

Känns nästan som om jag är ledig idag, men det är jag ju inte...börjar jobba 16..Men kort dag å sen ledig i 2 dagar, ska bli så skönt.=)
Imorrn blir det iväg till Norrköping med mamma å pappa, de ska kolla massagestol, å då kunde ju jag lika gärna följa med då jag inte har nå annat att göra. Johan jobbar visserligen kort dag imorrn och slutar nån gång vid 11, men han åker till sina föräldrar å umgås lite med dom då.
Just nu står kyckling på kokning..ska äta kyckling med citronsås och ris..Det är gott det=)

Lite sämre väder idag, kvavt ute och inte alls så där soligt och fint som det varit på sista tiden..Men men..måste väl komma såna dagar med..har ju dock vare lite för många denna sommaren..

Ska ta å kolla till kycklingen nu.
Kram på er.

Grattis Anders!

Idag får vi säga Grattis till Anders, systers sambo.
Hoppas du får det bra idag=)Annars idag blir det jobba...HELA dagen...delat pass, så först nu mellan 7-12:30 och sedan 16:30-21:30...
Men det får gå..
Har sovit jätte bra i natt, somnade innan Johan för en gångs skull och stördes inte av hans snarkningar..=)
Dessutom var det ngt svalare i rummet.
Fast trots jag sovit jätte bra är jag ändå jätte trött, men det går kanske över..Får hoppas=)
Kram på er.

Värmen är underbar, men inte på nätterna

Jag har spenderat natten med att dricka en himla massa vatten, å så blir det ju då en massa toabesök, å så har jag legat och puttat på Johan eftersom han har snarkat..Fattar inte hur han ens kan sova i värmen. Några timmars sömn mellan vattenintagen har man väl fått, men mkt är det inte..hemskt när man vaknar och hela munnen är igenklibbad..
Idag är det jobb som gäller 6:45-15:45, sen ska vi hem till mina föräldrar för att grilla. Så det blir dagen, ska försöka komma i säng tidigt ikväll sen oxå och hoppas på att det går att somna.
Kram kram

Badat

Åkte med syster och Anders ut till Sturefors och badade och solade ett par timmar. Det var sååå skönt=) Varmt i vattnet var det oxå, underbart=)
Har aldrig vare där innan, men ett helt ok bad bara nån mil härifrån, jätte bra att hitta sånt=) eller, mamma å pappa som hittade när de åkte kinda kanal..Men annars får man ju alltid åka så långt om man ska bada, slipper man ju nu=)

Har en jättetjurig karl jag ska hämta sen..Han har tydligen haft det jätte varmt på bussen, men det ska väl inte jag behöva lida över? Så skickar han just nu en massa sms, men jag skiter i att svara, varför svara när man ändå bara får tjuriga svar?
Han lugnar nog ner sig dock.

Det var iaf min eftermiddag, bad och sol=)
Kram

Uppdaterar:
Johan är inte tjurig längre..
Nu blir det revbensspjäl och baguett=)

Solig fredag

Det är rätt härligt att vakna och se solen skina, har man ju inte varit bortskämd med denna sommar..Men nu äntligen=)
Hoppas detta håller i sig nu oxå..ett par veckor till iaf, så vi får fint väder tills vi åker..
Mamma å pappa är i Kalmar nu och har ju stårlande väder, hade vare på Öland och badat igår å så..Vill jag med göra...Men med vår vanliga otur blir det väl regn lagom tills vi ska åka, fint dock ända fram till dess.

Johan slutar nu snart sitt första pass, han jobbar delat...Vet inte riktigt vad vi ska äta idag på dagen, får bli ngt litet så blir det middag ikväll sen istället, då han inte slutar så jätte sent.

 Det var allt för nu..
Kram

urusel bloggare

Jag har verkligen vare dålig på att blogga..
Känner ingen större lust just nu dock..
Men ska försöka få ner lite varje dag ändå och hoppas på att lusten infinner sig.
Idag har jag iaf fått lära mig läsa..haha..det är ju bra=)
Blev lite städning som aldrig annars blir gjord.
Om lite mer än en vecka åker vi iväg, kommer bli otroligt skönt.Vår nya resväska, tror den är typ dubbel så stor som vår gamla..kan vi packa en massa i=)
Det var allt för nu.
Kram

Trötter

Är lite trött nu...Jobbigt att jobba hela dagen utan att knappt sovit ngt under natten. Men men, nu har jag 2 dagar kvar innan jag är ledig en igen=) Det går fort.
Johan å jag ska snart åka en liten sväng till mamma å pappa, de har lånat vår gps och den verkar inte riktigt vilja det dom vill..Svårt att fixa över telefon så åker dit istället.
Annars kommer kvällen som vanligt bara blå lugn, man orkar inte så mkt när man jobbat hela dagen.
Ne, får vara allt för nu...somnar nästan framför skärmen..=)
Kram

God morgon

Fattar inte att det ibland är så svårt att somna, va jätte trött igår kväll, ändå gick det bara inte att somna..Somnade först vid 12 å sen har jag vaknat en massa gånger där emellan..helt hopplöst.
Dagen får gå ändå..sova får man gör en annan gång..=)
Jobbar mellan 6:45-15:45 idag, hoppas på att dagen går snabbt..=) Kan man ju lägga sig å vila en stund när jag kommer hem, innan Johan kommer.
Nu ska det strax bli frukost, måste dock vakna till lite först.
Kram

Måndag

Usch..ska man snart iväg å jobba..
Känner inte alls för det, men men, kvällarna går fort..Räknar ner nu kan jag lova, jobba 4 dagar, ledig 1, jobba 3, ledig 2, jobba 2 å sen är vikariatet slut.
Låter lite dumt kanske, jag trivs jätte bra, så det är inte det, men måste ju säga att det är lite trist att alltid jobba hela sommaren, å så nu ser jag ju fram emot vår lilla mini semster när vi åker till Kalmar över 2 nätter. Sen är skolan igång..Fast då brukar tiden gå i en rasande fart, tack å lov..snart klar=)
Jobbar iaf 16-21:30 idag..
Just nu står en lasagne i ugnen, så snart dax att äta, gott, är såå hungrig. =)
Inte gjort så mkt nu under förmiddagen, Johan är ledig och vi har mest bara tage det lugnt, man behöver det.
Ne, ska väl ta å kolla maten nu kanske.
Kram på er.

Var tog dagen vägen?

Den här dagen har verkligen försvunnit..Var??
Imorrn ska man jobba igen, fast jobbar kväll å Johan är ledig så vi har ju mestadels av dagen tillsammans ändå, skönt det=)
Har inte gjort så mkt alls under eftermiddagen, kollat på film, fixat mat å lite sånt där. Ska ta oss ut på en promenad tänkte vi, är ju ganska fint väder just nu=) Man får ta vara på vädret när det är fint..=)
Saknar dock de där somrarna när man kunde ta alla tillfällen man hade till å åka och bada, minns sommarloven när man va mindre, man cyklade och badade nästan varje dag..å det var nästan alltid så fint väder.
Nu för tiden under sommaren är man glad så länge det går en hel dag utan regn. Jag saknar verkligen de där somrarna..Men man kan ju inte styra över det så mkt.
Nåväl, kvällen blir ju så promenad och sen tv:n skulle jag tro..
Kram på er.

God morgon!

Fast egentligen vaknade jag för över en timme sen...Jag som skulle sova...aja..
Jag somnade i soffan igår..kom in till sängen vid halv 12 eller nått, då var det ju lätt att somna om, Johan som snarka..Va ett bra tag sedan jag somnade i soffan och kom in efter Johan, de flesta kvällar har jag somnat innan Johan och störs då inte av snarkningarna...Men men..
Vet inte alls vad som händer idag, Johan kommer hem vid halv 2 ca, se om det blir ngt då eller om vi bara slöar.. Vädret är inte det roligaste, så blir ju inte så inspirerad att göra ngt då..
Kram

Dagen

Ja, hela eftermiddagen spenderades ju då hos syster och Anders..
Kör lite bilder här..Fick paj att äta, mumsigt=)Hela gänget på promenad i det faktiskt fina vädret just då=)Näckros, något suddig bild, men då är bilden zoomad så mkt det bara går..Å så måste man ju dumma sig lite ju=)Å så ett försök till en lite mer normal bild..Denna orkidén fick de av Johan och mig, den bakom fick de av mamma och pappa.Fikadax.Å så den underbart fina tårtan som syster gjort..å ok, Anders rev faktiskt chokladen som är runt=)Avslutar med en bild på det fina paret, de två vi firade idag.
Ikväll kan jag lova att det inte blir ngt mer ätbart...är proppmätta..
Så tv:n får det bli, tills det är dax för sängen.
Kram på er.

God morgon!

Inte kunde jag sova..halv 8 slog jag upp mina blå och sen gick det inte mer..Funderar dock på att lägga mig framför tv:n en stund, å då är det bäst att ställa klockan..För är det någonstans jag kan sova så är det just i soffan..=)
Johan kommer hem strax innan halv ett idag, då blir det direkt hem till syster och Anders, då ska de firas. Så eftermiddagen kommer att spenderas där, kul=) Å så slipper man laga mat=) haha..vilken lycka=)
Så den här dagen kommer säkert att gå JÄTTE fort, det gör de ju alltid om man har ngt att göra..men det gör inget=)
Tror jag snart ska inta soffläge en stund.
Kram på er.

RSS 2.0