Måndag

Solen skiner, man blir så glad=)
Ikano med mamma som gäller idag, hon tipa på att hon skulle hämta upp mig vid 2 tiden typ.
Blev inte glad imorse kan jag lova..
De hade stängt av vattnet...Kom en super tunn stråle från kranen, det vatten som blivit kvar i rören lixom...Vet ju att vattnet kan stängas av till å från, men det är fasen inte skoj, å i vissa lägen mindre skoj än andra. Morr!!
Nåväl, det kom tillbaka efter ca 10 min som tur var.
Johan är åter iväg å jobbar, han åkte hemifrån lite över halv 10 å kommer hem kanske halv 8 eller nått ikväll, tråkligt såna här dagar när man knappt ses, endast en liten stund på morgonen och en liten stund på kvällen.
Men imorrn är han ledig och även om min bok hinner komma tills imorrn så blir det inget pluggande ändå, passa på att umgås när tillfälle ges lixom.
Skulle ha lite lunch tänkte jag å stoppade in en baguett i ugnen, gott, men brände mig på insidan av pekfingret...den blev visst ganska varm..=) Syns inget, men ont gör det ändå..
Hunnit läsa färdigt boken som jag började på igår oxå..Vissa böcker kan man inte sluta läsa helt enkelt, låg till ett i natt å läste=)
Fast det var en hemsk bok, Vår lilla hemlighet, En liten flicka som blir utnyttjad av sin pappa. Så jävla hemsk var den.

Ska nu snart ta å göra mig iårdning lite..hitta några kläder som jag kan ha på mig osv...Sånt kan ta tid..=)
Kram



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0