Behagligare idag

Aningens behagligare väder idag, sol men lite moln och det blåser lite..=)
Lite mer lagom lixom...så här kan det fortsätta hela sommaren...kanske regn nån dag lite då och då..men annars får det gärna vara så här, man orkar lite mer fast det är varmt lixom.
Orkar ändå inte sitta och skriva en massa här..
Kram på er.


Kväller

Då var man hemma då..skönt=) Är ju så fruktansvärt varmt att jobba...fast jag måste säga att jag trivs väldans bra=)
Kort dag imorrn å sen ledig i 2 innan det är dax för helgen...den är mindre lugn om jag säger så...
Ska försöka komma i säng snart, men svårt att sova i värmen tyvärr, man får nöja sig med lite mindre sömn helt enkelt.
Ha det bra kära ni, å sova gott när ni nu går å lägger er.
Kram

tråååååk

Den här dagen bara flyter förbi..
Börjar jobba om 5 timmar, är ju lång tid egentligen, men känns som om det är jätte snart..
Orkar inget..helt slut i värmen, tar det lugnt så jag orkar kvällen sen, kommer nog knappt orka ändå, men måste ju gå.
Riktigt mörkt har jag det här i lägenheten, persienerna är neddragna och i princip inga lampor är tända, varför gör mer värme lixom? Lider redan som det är..
Johan kommer hem vid 3 sen..så typiskt..lagom till det är dax för mig att cykla iväg, men ska inte klaga, han är ledig tisdag och onsdag å jag slutar 11 imorrn är ledig onsdag...Se vad man ska hitta på då.
Pratade precis lite med mamma, skönt att fördriva tiden en liten stund, även om det inte blir många minuter...
För varmt för att gå ut och gå..å de sa idag på vädret att solen ska hålla i sig till nästa helg..så i 2 veckor till ska värmen vara...Kunde komma nån skur där emellan...Jag behöver inte ha regn, men gärna nån dag med lite moln på himlen, eller sol och moln, vill ju ändå ha fint väder, men som det är nu är det ju olidligt..
Börja fundera på lite mat sen oxå...Blev köttfärs över sen igår, så kokar kanske till lite pasta, funkar alltid=)

Ett riktigt klago inlägg..men så blir det ibland..kan ju inte alltid vara pigg å glad..



Här skulle jag vilja vara just nu...på en härlig strand i denna värmen...då skulle inte ens jag klaga på värmen..
Kram

Du varma morgon

God morgon!
Sjukt vad varmt det är redan på morgonen så här..
Idag är det jobba 16-21:30 som gäller, sen hem å sova på en gång eftersom jag imorrn jobbar 7-11 och är sen ledig till på fredag, underbart, hoppas bara att vädret håller i sig när jag är ledig..För även fast det är FÖR varmt, så vill jag ju heller inte ha en massa regn å rusk..
Innan det är dax för jobbet då..vet faktiskt inte..inga planer..kunde inte sova i morse iaf, för varmt..typ 25 grader i sovrummet å så kom man ut i resten av lägenheten, ännu varmare..i köket är det 27 grader!
Ska snart försöka få i mig lite frukost, men kollar nog lite bloggar och nyheter först.
Kram på er.

Söndag

Lite dålig på att blogga kanske..men inte så stor lust att sitta framför datorn helt enkelt...
Är ju så varmt...
Mamma, jag, syster och Anders åkte idag å badade...Vätterviksbadet, men det var svinkallt i vattnet..Syster och Anders doppade sig..inte jag å mamma..dock var jag i med benen..å tror ni inte jag blev biten på typ 20 ställen? Massa fina blämmor...aja..de försvinner väl nån gång.
Skönt var det iaf att ligga där å sola å ha det gött, lite svalare när man är vid vattnet, annars är det hemskt varmt idag..kvav värme...Jobbigt som tusan..Inte avundsjuk på Johan som sitter å kör de varma bussarna just nu...Pappa har oxå kört idag, men slutat nu iaf...Johan ska stå ut till halv 8 ikväll..
Själv ska jag ta å sätta mig på balkongen en stund...äntligen har man nytta av att ha den i skuggan...för balkong i solen skulle man inte kunna sitta på just nu. Min tur att mobba alla de som mobbade mig i våras..=)
Kram på er.

God morgon!

Jag vet faktiskt inte riktigt var jag ska ta vägen..värmen tar kol på mig..blir arg på mig själv för att jag klagar...men aså svetten rinner konstant...I natt blev det fullt öppet fönster, fläkten igång och iskallt vatten i sprayflaskan..men det hjälper inte...
Skan iväg å träna nu på morgonen...Se hur varmt det blir..Gissar på mer eller mindre hemskt...Men det får gå ändå.
Ska hämta upp mamma först oxå så hon kommer iväg oxå, sen blir det iväg å handla och sen hem till mamma å pappa, blir grillning där ikväll sen, ska nog föröska sola lite oxå, om jag orkar i värmen...får ta med sprayflaskan...eller varför inte ta vattenslangen=)
Har god lust att köpa en ac aså...nån som har 4000 till övers och vill köpa en till mig? Såg nån i nått reklamblad, portabel, det enda som behövdes var ett eluttag, funderar på var kondensen tar vägen, men de har kanske nån behållare eller nått...
Men, 4000 till övers har vi tyvärr inte...så får nog fortsätta svettas som en gris de få dagar det är varmt...för gissa på vem som kommer att klaga sen när det regnar å är grått och trist...
Är aldrig nöjd helt enkelt...

Ne, ska se om jag får upp Johan nu så vi kan käka lite frukost.
Kram på er.



Varmt

Oj vad det är varmt...
Man ska ju inte klaga, men ändå..det är ju jätte varmt..går inte att komma ifrån ju...

Får väl ta upp det stora jag med då..Michael Jackson...Aså många skriver att det är trist å så...det är klart att det är, men i ärlighetens namn tycker nog jag att han levde på övertid ganska bra...Med alla dessa operationer och levnadssätt å allt...han va säkert bra mkt äldre i kroppen..
Nog om det.

Johan har försökt få hit dom från felanmälan hela dagen idag utan reslutat...men till slut lova dom att typ jouren skulle komma idag men efter klockan 5...får väl se om nån dyker upp...annars blir det ännu mer samtal...jag fick fasen ställa mig i badrummet och diska upp lite disk...ser ju inte alls roligt ut med en massa som står och bildar en massa äckel päckel...Även fast det stinker äckel från avloppet så behöver det ju inte stinka om en massa gamal mat oxå.. Hoppas iaf på att de kommer nån gång...SNARAST!

Idag hade det vare kul att ha haft på mig stegräknaren..har gått hur mkt som helst...det är fram å tebaka hela dagen upp och ner för trappor...Blir riktigt träningspass på 8 timmar en dag som denna...Ok, kanske 6 effetiva timmar då som man verkligen är igång...Så benen värker, fötterna smärtar, å huvet orkar inte...fast det är ju värmen.. Magen va heller inget bra...upprorstillstånd...Aja, nu har jag helg, det är skönt=)

Kram på er.

God morgon

Då var det fredag..
Magen gör uppror idag igen...inte kul alls...Men men, säkert värmen som gör det, men för det lika jobbigt.
Har ganska lång dag idag, till 16..jobbigt i värmen, men det får gå ändå=)
Har ingen ork att skriva just nu...Får bli till eftermiddagen/kvällen sen...isåg nu att hjärnan inte riktigt vaknat ännu..
Kram på er.

sova

Man skulle kanske ta sig i säng...
Imorrn är det jobb mellan 7:30-16 och sen är jag ledig helgen=) Skönt när värmen ska hålla i sig=)
Imorrn får Johan ta å ringa felanmälan när han kommer hem, det är total stopp i avloppet i köket, minsta lilla vatten man spolar tar en halvtimme att rinna ner...vi har nu disk som står som vi inte kan diska upp...är ju lagom kul...men bara att typ diska en tallrik så är hoen full..inte så kul...Å när typ grannarna tar vatten så bubblar det för fullt och så kommer en fruktansvärd stank...så de får allt komma imorrn å fixa det där...
Johan provade att rensa och fick bort lite grann, sen fanns där inget mer, så troligvis sitter ngt längre ner...Lustigt bara när det kommer helt plötsligt att det är totalstopp, från inget till allt lixom..
Aja...Det får som sagt lösa sig imorrn.
Ska väl ta å slänga mig i sängen nu...
God natt på er.
Kram

Tidig dag å luft

Slutade tidigare än jag trodde idag...fel i schemat..Men men...det gör inte så mkt, är ganska trött efter igår när jag typ inget sov å knappt åt, så helt ok att sluta 11 då=)
Å lycka när jag kom ner till cykeln, luften var kvar..bara hoppas att det håller sig hela tiden nu...Inga mer platta däck nu tack!

Johan är ledig idag men är hos sina föräldrar, hans pappa skulle kolla igenom bilen för att se var felet ligger...Men de hittar inget! Idag hade bilen iaf gått bra, inte segat eller nått sånt..Men dock har Johan å jag bestämmt att den där bilen kör vi med inom stan och ingen annan stanns...Vet ju aldrig om man blir ståendes ju...å då är det iaf skönast att vara i Linköping.
Ska vi längre får vi försöka låna bil eller typ "byta" bil för en stund.
Tackar iaf högre makt för att bilen gick hur bra som helst hela resan till och från danmark, den rullade ju iaf över 200 mil den veckan.

Har så ont i huvet, så en liten stund till vid datorn för att läsa bloggar å så, sen blir det tv:n och troligtvis sluta ögonen en liten stund.

Kram på er.



Bakom mig, kalla, blåsiga, regniga sverige..

God morgon

Torsdag å jag ska jobba.
Är så trött...inte sovit ngt i natt heller typ..legat sen klockan 3 och bara vändit och vridit mig och kollat klockan.. Jobbigt värre..
Hoppas på att cykeln har luft sen när jag kommer ner..håll tummarna för det=)
Tror jag ska lägga mig brevid Johan i 2 minuter till innan jag ska göra mig iårdning nu.
Kram

SÅ ARG!!

Aså denna dagen...
Började ju med att jag vaknade i natt å va så pissig i magen, vilket gick över.=)
Pappa kom å fixade med cykeln, tog lång tid då det krånglade..varför inte lixom?
Efter följde jag med pappa hem, hämtade upp syster på vägen oxå, så solade vi ett tag, skönt men varmt...
Mamma å pappas grannar hade sabbat deras häck! Jätte snällt..NOT!
Blev en liten tur in till stan, mamma å pappa skulle till banken, sen åkte vi hem till mamma å pappa igen.
Johan kom å hämtade mig efter han slutat jobba, när vi skulle starta bilen så startade den men direkt efter så lät det som jag vet inte vad, som om den skulle sprängas eller nått...å så dog den...gjorde det om och om igen...sen började den låta på annat sätt, provade att gasa och bilen dog...flera gånger det oxå...trodde inte vi skulle komma därifrån...Men sen helt plötsligt så startade den och lät normalt...så vi körde iväg, vi kom hem men bilen orkade lixom inte riktigt som det brukar..
Nåväl..lovade pappa att kolla cykeln när vi kom hem...den hade så klart tappat en massa luft! När ska det ta slut lixom?
Pappa kom igen, även fast jag sa att han inte behövde det..men skit samma, ny slang på..hade ju som tur var köpt 2 st=) Kollade slangen sen å det var ett mini mini mini litet hål i den...
Morr...Vet inte vad man ska säga...
Nu håller vi iaf på att fixa mat..blir smidigt med spaghetti och köttfärssås, så jag kan få med mig matlåda imorrn oxå, perfekt mat för det=)
Ne, ska kolla till maten nu...
Orkar inga bilder nu...
Kram på er.

God morgon?nja

Började i natt vid 2 tiden att jag mådde lite smått illa, inga kräkningar med dock från andra hållet..
Och så har det forsatt..
Har väl troligen fått i mig nån bakterie eller så...mår inte illa eller så längre, utan mest att magen gör uppror..Det är såna här dagar man vet hur mamma har det JÄMT...stakars.
Pappa kommer å hjälper mig laga punktering på cykeln idag...han är å tränar nu innan..ringde å rådfrågade mamma om jag vågade ha upp pappa, men det tyckte hon, behöver ju inte så och andas precis brevid honom..Å kunde ju vara skönt att få ordning på cykeln så jag kan ha den till jobbet istället för att behöva gå..Går ju bra mkt snabbare att cykla, även om det inte tar nån jätte lång tid at gå heller..
Får hoppas att magen lugnar sig tills i eftermiddag/kväll, så jag slipper sjukanmäla mig...Det funkar ju lixom inte med diarrér när man jobbar så..kan ju inte springa ifrån när som helst...å sen när man inte rikrigt vet vad det är heller, om det smittar eller ej, då är det bäst att vara hemma, men det kan ju lika gärna lugnat sig till eftermiddagen.

Hade först tänkt jag skulle följa med pappa hem för att sola, men det får vara..det kommer fler tillfällen..förhoppningsvis ska det ju inte regna hela sommaren sen...Å jag är dessutom ledig i helgen då det oxå ska vara fint väder.=)

Ha en bra dag i solen kära ni, som det är just nu håller jag mig nog inne tyvärr.

Kram



stakars mamma

Mamma va på sjukhuset idag då hon mått väldigt dåligt väldigt länge av sin ulculösa colit..det blir operation nu, kanske till hösten, innan har hon trott att de ska ta ca 30 cm av tjocktamen, idag fick hon reda på att de kommer att ta bort hela...Så jobbigt för henne, lider så mkt med mamma. Men man kommer aldrig att kunna föreställa sig hur hon verkligen har det. Men vi finns alltid här, det vet du mamma.

Förövrigt då så blev förmiddagen såååå lugn, la mig i soffan å sov i ett par timmar till...vadå trött lixom...
Städat lite. Sen va jag iväg på deligeringen då..så nu är den fixad, skönt att kunna få ge medicin när man jobbar, underlättar så mkt.
Åkte å handlade lite smått tills ikväll.
Blir ju ljusparty ikväll här.
Så Linda, hon som ska hålla i det kommer väl om en stund.

Det har varit RIKTIGT varmt idag..härligt på sätt och vis, men jobbigt att det blir så fruktansvärt varmt i lägenheten..

Ha en bra kväll.
Kram


Ledig dag

Ledig dag och redan uppe!
Fråga inte..
Vad ska jag göra med hela dagen nu?
Det ska städas lite, men det kan jag ju inte börja med nu redan klockan 6...då kommer grannarna bli galna...
Klockan 3 ska jag ju å få min deligering och ikväll sen är det ljusparty...
Men nu..vad ska jag göra nu?
Gissar på att det får bli soffläge med nån film, kanske bäst att ställa klockan ifall jag somnar, så jag inte vaknar jätte sent sen och inte hinner med ngt alls...
Tror det får bli så..soffan=)
Kram på er.



Eftermiddag

Vad en dag går fort...
Först jobbet då, gick bra, va ju min första riktiga dag, men inga problem, går ju alltid att fråga nån om det är något man undrar över.
Sen blev det hem och äta mat med Johan, satte oss framför tv:n å jag somnade en stund, vaknade av att syster yster ringde, sen satt jag å pratade med henne i typ 1½ timme...ovanligt att vi pratar så länge...ehum..=)
Å nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på..
Skulle vare ledig imorrn, är jag typ oxå, men ska in klockan 3 och få deligering..kan ju vara smidigt, jobbigt att springa runt och få tag på nån annan som kan ge medicin.
Vid halv 7 kommer Johan hem, då ska vi åka iväg å handla lite, behöver ha hem lite mat..ganska tomt i kylskåpet kan jag lova.



Visserligen var vädret här inget vidare och sanden piskade mot benen...men längtar ändå tillbaka...framför allt nu när det är så fint väder, kunde det inte varit så här soligt och fint förra veckan?
Kram

God morgon

Jag är sååå trött...men upp var jag ju tvungen att gå..
Får sova i eftermiddag sen om jag känner att jag måste..
Kommer nog snart vänja mig vid att gå upp tidigt...jobbigt de första dagarna kommer det nog bara bli.
Skönt det bara är en kort dag idag, 7-11..är ju första dagen jag går ensam, men det ska nog gå bra=)
Ser ut att bli ganska fint väder idag, härligt=) Synd bara att det inte var bättre förra veckan, men är ju inte så mkt man kan göra åt.
Ska kolla lite bloggar nu, sen är det dax att käka frukost och göra mig iårdning.
Kram

Uppdatering 3

Blir nog en sista uppdatering från Danmark nu...
Kan ju berätta lite oxå..
Vädret var någorlunda iaf...fast väldigt mycket blåst...en dag kunde vi sola lite. bada gick dock inte, för kallt för det...fast stå med fötterna i havet kan vara härligt nog det med kan jag lova=)
Så nu följer lite mer bilder.



Har ju tidigare visat att det fanns fotbollsspel, men även bordtennisbord fanns det=) Kul=)



Bild från ena loftet.



Vi spelade hazard, så en massa paket blev det=)



Bara för att det är fint=)



Midsommar betyder lite olika mat...sill å potatis för alla utom mig och Anders som åt köttbullar istället...



Bild från det andra loftet.





Att folk måste slänga skräp även på stranden...











Älskar dessa stränder i Danmark..=) Bilder på stränderna är från Henne strand, Vejers strand och börsmosse(stavnigen där igen) strand...


Otäcka spindlar fanns det utanför några fönster vid stugan...de har en smilegubbe på bakkroppens undersida...Såg inte ut som vanlig husspindel..skickat en fråga till skansen, nyfiken på vad det är för spindel...Se om man får ngt svar...
Hatar man spindlar är ju alla otäcka, men den där var ngt vi aldrig tidigare sett innan, då blir det ännu läskigare...

'

Fina häftiga blommor hittade vi oxå...aldrig sett såna tidigare...





Stora bälts bron...jaja, det ska vara sånt där danskt ä egentligen, men jag vet inte hur man gör såna...Och ja, det regnar ute och bilden är tagen från bilrutan...

Det var allt...tror jag...har ju tagit fler bilder egentligen, men vissa vill man ju ha privata oxå..så är det ju=)

Nu ska vi ner till tvättstugan...håll tummarna för att de lagat tvättmaskinen...har samma tvättstuga som förra torsdagen när ena maskinen var trasig och vi hade HUR mkt tvätt som helst...
Kram på er.

Uppdatering 2

Fortsätter med en till uppdatering och berättar lite...
tar ju sån tid att lägga in bilder, så därför delar jag upp inläggen lite...



Favoriter i stugan...Johan, Anders å pappa spelade en massa...vi andra inte lika mkt...



Cola som ser ut som kolsyrat vatten..men som verkligen smakade cola..mysko att dricka kan jag lova...man försväntar sig inte att det ska smaka cola..



Fläder som vi hade ganska mycket av runt huset...



Det där extremt nyttiga fikat hör ju till när man är i Danmark...ehum...Följer lite bilder på alla nyttigheter, över här är det maräng, 2 stora maränger med choklad i och grädde med choklad i mellan så de sitter fast med varandra..oerhört gott, men oxå jätte mäktiga..



Jordgubbstårta



Chokladkaka med chokladglasyr



Å så nån chokladlängd, nån blandning av vetelängd och wienerbrödslängd typ...
Nyttigt det ser ut va?



Gubbar på ett hus i Varde..häftiga och sååå fula ju=)



Tyckte kyrkan var så fin i Oksböl, så var tvungna att ta lite bilder..Tyvärr är ju vädret inte det bästa där..hade vare finare med klarblå himel...men men..



När vi var i Vejers var vi ju tvungna att köpa glass...de har jätte god glas där=)
Den lilla är min och den stora är Johans...Jag skulle ALDRIG få i mig en sån där stor glas...Knappt jag fick i mig den jag köpte ens..



Huset ser väldans rakt ut va?
Tyckte det var häftigt..men vet i 17 om jag skulle våga mig in i det där huset...=)



Tog en bild på mamma uppifrån ett av loften vi hade i stugan...tyckte den var lite häftig=) Mamma ser så liten ut=)



En del fint väder hade vi iaf...satt ute och åt tacos, tror det var på söndagen...



En ganska fin bild på himlen, tycker iaf jag...=)



Ser det härligt ut eller vad?



Ser lite ut som om Johans ena sko är påväg att gå iväg...



Havet är ju SÅ vackert...har tagit en massa bilder, men lägger inte ut alla just nu...men ni kommer säkert att få se fler...=)



En tur ner till Tyskland blev det oxå...Ser kanske inte så mkt ut..men det där kommer att räcka LÄNGE för oss..iaf en vecka eller två..haha...nej nej...MYCKET längre som tur är...=)

Det var allt för denna gången...Mer bilder får det bli en annan gång...om det blir senare idag eller imorrn eller nån annan dag, det visar sig...
Kram på er.

Kortare uppdatering

Börjar lite smått med en uppdatering nu då, så ni får se lite av vår resa.



I Sverige när vi åkte ner...inget mysigt väder alls=( Såg knappt vägen...



Johan på båter när vi åker till Danmark...
Det är gråa tråkiga Sverige man ser...



Kom över till Danmark och där var vädret genast MYCKET bättre=) Dock så blåste det något fruktansvärt...



Nu följer lite bilder på stugan vi var i...Den var såå fin=) Även om det fattades lite saker...













Ismaskin på frysen var inte helt fel måste jag säga...utnyttjades till tusen=)





Den där den var riktigt skön att sitta i kan jag lova=)



Solade bara en gång ca 10 minuter, svettades som en gris=)



Mörk bild, men är iaf en bubbelpool=) Skön att sitta och koppla av i, även om jag inte satt i den så mkt..jobbigt med en massa klor..



Högt i tak hade vi iaf, mysigt värre=)



Avsluta denna uppdatering med en härlig strandbild från börsmosse (säkert felstavat) strand.

Kram så länge.



hemma

Kom hem igår kväll runt halv 11 tiden..
Det kommer en ordentlig uppdatering lite senare sen..orkar inte riktigt nu..fullt upp med att packa upp alla grejer..


sova?

Näst intill allt är packat...såå skönt=)
Om 8½ timme är det dax att gå upp...kanske skulle man redan nu gå och sova...ska ju åka närmare 80 mil i bilen imorrn..Fast ne, kanske vid 8 blir det sängen...finns lite att fixa med fortfarande...Hade önskat man redan nu kunde packa in i bilen lite, men vågar inte riktigt det..man vet aldrig vad som händer...
Vet att jag på sista tiden (som vanligt) vare dålig på det där med bilder...men efter danmark så lovar jag bilder...ska ju tas en massa ju=)
Kommer inte att blogga ngt mer nu...på en hel vecka...HUR ska jag klara det?? Å inte läsa alla bloggar..kommer hamna efter HUR mkt som helst...men men..så är det...Kanske kommer bli skönt att slippa datorn till och med..
Nu ska jag in i duschen.
Ha det super bra nu.
Kram på er.

Studenter

Ok, för 6 år sen tog jag studenten...det var svinkallt..på morgonen vod champagnefrukosten hade vi väl sådär 7-8 grader, om ens det..Inget regn då iaf..
Dock när vi ställde oss på flaket..då öppnade sig himlen...vilken otur..Men vill ju ha strålande fint väder...
Men..idag inser jag att vi inte hade värsta vädret man kan tänka sig...det har de idag...det regnar för fullt, å det blåser..dock har de det varmare..hela 10 grader...
Vädret påverkar mycket, MEN dagen kommer de ändå aldrig att glömma, jag gör det inte..En underbar dag...=)
Ännu underbarare med SOL..
När syster tog studenten var det nästan FÖR varmt istället...men hellre det än regn å rusk...
Man skulle betsämma dag efter vädret...haha...då hade de f¨tt ta studenten i maj här..Då när sommaren var här...nu är det ju mer höst..tyvärr..

Är lite trött..har inte tagot mig från datorn än...känner att jag kanske så smått skulle sätta fart med packning..kanske vänta en halvtimme till så jag kan slå på radion...behöver ju inte väcka grannarna allt för tidigt...

Kram

God morgon

Orkade inte blogga ngt igår kväll..
Uppe tidigt även idag..även fast jag fick sova...Typiskt..
Somnade i soffan igår kväll och sovit där hela natten..vaknade vid 5 när Johan skulle till jobbet och kom å sa hejdå...Det va faktiskt ganska skönt att sova i soffan...slapp höra Johan snarka...En natt å verkligen få sova..lita på att det va skönt=)

Igår när vi kom ner till tvättstugan va det ju kul... 2 stora påsar fulla med tvätt...en av maskinerna var så klart trasig..gissa om man blev glad..alla denna tvätt på en maskin på 3 timmar och 45 minuter...Vi fick allt tvättat, men maskinen var proppfull och vi fick köra korta program..får hoppas det blev någorlunda rent iaf...kläderna brukar inte vara så jätte smutsiga..men ändå...

Det regnar en massa idag..inget roligt alls...vore så glad om vädret kunde bli bra nu när vi ska iväg, iaf att det är fint i Danmark..där vi är..=)
Ska man vara ledig en endaste vecka kunde det ju som sagt få vara fint..inte  sånt här tråk höst väder..

Ska kolla lite bloggar nu.
Sen är det till å börja packa som gäller..
Kram på er.

Hemma

 Då var man hemma nu då..är såååå trött..fast har inte varit så farligt trött idag ändå..men det kommer nu när man kommit hem och släpper allt..då känns det...så mkt att lära och ta in..men det ska nog gå bra det här.
Johan håller just nu på och plockar fram lite av det vi ska packa..jag orkar inte just nu, så sitter här en liten stund..tar det lugnt innan det är dax för tvätten sen...
Hjärnan slutade tänka nu och jag kommer inte på ngt alls som jag kan skriva om...Så det får väl räcka där..
Kram

God morgon

Jag är trött så jag vet inte vad..men upp va jag ju tvungen att gå..kanske kunde sovit några minuter extra och struntat i datorn, men ska jag få i mig nån frukost så måste jag vara vaken en stund innan..så är det bara.
I går kväll fick jag iaf somna för Johan, han höll tyst, sov ett par timmar innan det var dax att börja puffa å ha sig på honom för att han snarkade...Men fick ju iaf somna..=) Man får inte klaga..haha=)
Då blir det till å gå brevid 6:45-15:45 idag nu då..sen hem å ta tvätten och börja packa lite, så man inte har allt kvar tills imorrn.
Ha en bra dag kära ni.
Kram

Dumma cykel!!

Skulle ner å fixa med cykeln..inte vare på den på flera år...Så pumpa upp däck och rengöra var tanken...
Först när vi kom ner trodde jag cykeln blive stulen..den stod inte på sin plats..men den var bara flyttad...tack för den iaf...Började pumpa upp framdäcket och det blev fyllt...gick till bakdäcket å där bara pös det...säger bara en sak: FAN...måste jag ju gå imorrn...vilket betyder att jag måste upp ännu mer pisstidigt...morr...varför kan man ju undra???
Men..inget att göra åt..blir till å traska och se glad ut ändå...Hoppas på att det inte regnar bara..inte för att det är skönt att cykla i regn heller, men det går ju iaf lite fortare än att gå..
Får bli att köpa ny slang till cykeln sen...vi som va på biltema idag..nu får det blir efter att vi kommit hem från Danmark, hinns inte med innan...

Är inte riktigt lika trött längre...dock fått en jobbig huvudvärk..tror det är vädret, ev skulle det komma åska till kvällen, kanske skulle behövas..gillar inte när det åskar egentligen, men försvinner huvudvärken av det kan det ju vara ok, å så är jag ju inte ensam hemma..det är ju skönt.

Ska kolla lite bloggar nu..sen blir det soffläge och samtidigt skriva lista på vad som ska med nästa vecka.
Kram på er.

Vill SOVA!!

Det går inte att beskriva hur trött jag är..Ögonen orkar snart inte hålla sig upp längre..
Skulle så gärna sova en stund nu, men Johan kommer snart hem å då är det ju dax att fixa med en massa saker...har helt enkelt inte tid att sova nu..
Skolavslutningen får man väl säga var ganska seg...Mycket dötid lixom..bara sitta...å är man då trött på det så kan ni ju förstå resten... Men, tiden gick och nu ingen skola förrän hösten igen..=)
Kanske att man skulle lägga sig på soffen en liite stund innan Johan kommer och vila ögonen..bara lite grann..vem vet, 5 minuter kanske gör susen=)
Kram på er.

Skolavslutning

Gdo morgon!
Skolavslutning idag...en termin kvar bara...knappt, går inte hela hösten..klar uska i mitten av november...skönt=)
För även om jag tycker att det är ganska ok att plugga så längtar jag efter att få jobba, ha en normal ekonomi och börja livet på riktigt..dvs flytta till större, skaffa barn å sånt...
Det är sånt där riktigt tråkväder idag igen..När ska sommaren komma åter? Jag hoppas verkligen att den kommer nästa vecka, eller rättare sagt nu i helgen...ska man vara ledig en endaste vecka under hela sommaren så kan det väl få vara fint den veckan...Inget sånt här tråk höst väder..

Inatt skällde jag ut Johan...2½ timme hade jag legat och föröskt få tyst på honom, ville ju sova..men han bara snarkade och snarkade...till slut blev jag skogstokig och blev riktigt arg...Då blev han istället så tyst att jag var tvungen och känna så han fortfarande andades...
Inte så snällt att skälla på honom kanske...bad faktiskt om ursäkt innan han gick till jobbet..
Men det är så frustrerande att inte få sova..

Dagen idag kommer iaf att bestå av skolavslutning mellan 9-12, sen hem och äta lite, sen åker Johan och jag och fixar det sista som ska handlas hem innan vi ska åka på lördag...
Sen får vi se vad som mer hinns med...
Måste komma isäng innan Johan blir trött..jag ska upp tidigt imorrn..går brevid 6:45-15:45..Johan ska upp ännu tidigare..men han är van vid att gå upp tidigt..det är inte jag...

Ska väl försöka få i mig lite frukost nu och sen göra mig iårdning..över en timme innan jag ska gå, men sitter man och slöar för länge så har tiden helt plötsligt gått jätte snabbt och man hinner ingenting alls...

Kram på er.



Skattepengar=)

Skattepengarna kom idag...trodde inte att de skulle göra det, men tog mig en sista titt på bankkontot och där hade det ökat =)
Känns gött när det kommer in en massa pengar=)



Ni kan ju aldrig gissa vem som somnade i soffan förrut...sov typ en timmme och är nu HUR trött som helst..Men sover jag mer lär jag väl inte kunna sova i natt sen...
Om nån timme eller kanske lite mer är det dax för mig att fixa mat till mig å Johan, blir något så gott och nyttigt!! som hemmagjord pizza...=)
Fram tills det är dax att fixa med den får jag se vad jag hittar på..försöka piggna till lite kanske=)
Gå ut med lite sopor skulle behövas oxå...så ska väl göra det med...
Kram på er.

Tisdag morgon



Jag är riktigt trött idag...
Ev skulle jag åkt med mamma å tränat, men hon är inte riktigt bra, så hon skicka ett sms vid 6 tiden att det inte blir nått, så då somnade jag om istället, sen ringde hon vid 7:20 eller nått å väckte mig..Sen var det ingen idé att sova ngt mera..Men det gör inget, måste ju upp nån gång...=)
Om nån timme kommer mamma förbi, ska då skjutsa henne till massage, hämta henne en timme senare och sen åka ut till tornby en liten stund.
Johan jobbar HELA dagen idag...7:40-19:38...Synd när man är ledig hela dagen, men det får gå ändå=)

Nu står det iaf på skatteverkest hemsida att skattepengarna är påväg..bara se när de kommer till kontot oxå...Passar perfekt nu när vi ska till Danmark...Fast å andra sidan fanns redan sparade pengar..men ändå=) Är ju alltid härligt när det ramlar in en massa pengar, säg den som klagar på det lixom..=)
Ne, ska väl försöka få i mig lite frukost nu.
Kram på er.

Jobbat

Då var man hemma efter första dagen på jobbet..
Är allt ganska tufft såna här dagar när man ska gå brevid och lära sig en massa..man måste ju lixom få in en hel del oxå...
Men verkar vara ett jätte bra ställe så kommer säkert att trivas jätte bra=)
Ska slänga mig i soffan en stund nu och vila mina ben..upp och ner för trappor...=)
God natt på er.
Kram

Måndag

Måndag redan..skönt ifs, åka iväg snart=)
Blir det till å gå brevid idag då...ska bli kul, hoppas att det blir bra=) Men det blir det säkert=)
Blev ovanligt sent igår, men fastade  framför svt med valet..halv 12 gav vi dock upp, orkade inte hålla oss vakna mer då..Fasen vad länge det skulle hålla på lixom..Men de flesta röster var räknade då och så stora förändringar skulle ju ändå inte ske.
Ska få i mig lite frukost nu.
Kram på er.

Kväll, redan?

Den här dagen kom och försvann i en väldans fart...
Känns inte som vi gjort ngt alls...
Blev först lite tv tittande efter frukost å sen tog vi oss en promenad, hade tänkt strunta i att rösta, men så tänkte vi att om vi ändå skulle gå förbi kunde vi lika gärna slänga i varsin röst..
Efter blev det hem å glo på tv igen...lat dag..den saken är så säker..
Imorrn är det dax för mig att gå brevid första dagen på sommarjobbet...lite smånervöst är det..men det går över..Ska ju bli kul att prova på ngt nytt, perfekt dessutom att det ligger så pass nära ju=) Kanske 40 min om man går, å ca 10-15 min på cykeln, max...så det blir super bra, slipper ju oxå köpa busskort i sommar, bra att spara pengar på=)
Vi ska fixa oss lite mat nu.
Ha en bra kväll.
Kram

God morgon

Ni får ursäkta mitt dåliga bloggande...
Har märkat att de senaste dagarna har det bara varit god morgon inlägg...sorry...
Drar gårdagen här då..
Först hämtade mamma å pappa upp mig för att vi skulle träna...trodde vi ja...de hade satt upp en skylt på dörren att de hade stängt...Ingen info om det innan, ingen som stod i schemat..tro man blev sur när man räknat med att få träna å inte få göra det..
Åkte iaf å handlade lite sen, för att efter det åka hem till mamma å pappa.
Väl där hemma så blev det en promenad på ca 1½ timme.
Sen skulle pappa kolla formell 1, jag la mig i soffan då jag med..somnade i en timme=) skönt var det=)
Strax innan 4 kom Johan, Anders och syster och vi fikade, bytte däck på vår bil och satte sedan igång grillen.
Mums med grillade revbensspjäll=)
Sen resten av kvällen satt vi och pratade och drack..=)
Åkte hem vid 11 tror jag, satte oss en stund vid tv:n när vi kom hem men la oss ganska snart. Kom upp nu vid halv 11...Jag tror aldrig jag sovit så länge...men skönt var det...frågan är bara varför jag fortfarande är trött??

Nu har vi ju kommit till idag, ska äta lite frukost/brunch, sen får vi se vad som händer resten av dagen.
Kram på er.

God morgon

Lördag..å gissa vad...det är dax för träning=)
Mamma å pappa kommer å hämtar upp mig om en timme ca, Johan han ska strax åka iväg å jobba.
Blir träning, sen följer jag med mamma å pappa hem å sen kommer även Johan, Sandra och Anders så hoppas vi på att kunna grilla ikväll...Men det där vädret vet man ju aldrig med..När jag slog upp ögonen var det klarblå himel, 10 minuter senare var det istället helt grått..Trist, kan inte solen få vara framme en hel dag?

Ha en bra dag.
Kram

God morgon

Är lite trötter, även fast vi kom i säng tidigt igår..kanske är det vädret som gör det...
Kommer bli upphämtad av mamma om ca nån timme för att följa med till sjukhuset.
Sen är det ju nergrävning av farfar å det där.
Synd att det ska regna jämt!
Har fått sova lite bättre i natt, köpte näsvingar till Johan igår, som ska göra at man snarkar mindre..å han snarka bra mkt mindre, även om det kom lite ljud då och då...Å sen imorse var det helt plötsligt som vanligt igen...Men då hade han tappat dom...

Tänkte jag skulle få i mig lite frukost å så nu..Hoppas inte mamma läser det innan hon själv hunnit äta...
Hon har nämligen fått töma hela magen och inte ätit ngt sen igår eftermiddag, eftersom hon ska göra en endoskopiundersökning..Jag är inte avundsjuk på det...

Ne som sagt. lite frukost..
Kram

Regn som vanligt

Vad ju så fint väder imorse, även om det var kallt..
Skolan iaf i ca en timme, sen iväg till ikano med syster, lite nödvändiga grejer inhandlades=) Å så en massa babbel så klart=)
Johan hämtade upp oss..rätt skönt eftersom regnet kom innan vi var klara där ute..
Resten av eftermiddagen sen har solen och regnet gått om varandra..
Pluggade lite grann när jag kom hem, fixade den sista kompletteringen, så nu hoppas jag att allt är klart för denna terminen.
Ledig imorrn, men då blir det att följa med mamma till sjukhuset, sen vid 11 ska vi gräva ner farfar, hur lät det där då? Men han ska ligga i en slags minnselund där anhöriga får vara med och gräva ner askan. Ganska fint faktiskt.
Johan fick jobb imorrn, men slutar nån gång vid 3, så eftermiddagen och kvällen har vi tillsammans iaf=)

Nu ska här lagas mat, köttbullar och stuvade makaroner=) Är ju sååååå gott=)
Tack för sällskap idag syster=)



God morgon

Vaknar och det är SOL ute..Skulle det inte vara idag..
Kollade upp vädret..kommer nog bli regn sen ändå, även fast det inte ser ut så..synd, hade ju vare skönare med sol hela dagen lång istället=)
In till skolan för redovisning nån timme nu på morgonen och sen möta upp syster för att åak ut till ikano. Blir en heldag där, så syster håller sig hemifrån när Anders ska sova.
Fått sova ngt bättre i natt, lite mindre snarkningar, även fast jag hunnit bli skogstokig ett antal gånger ändå..
Ska väl försöka få i mig lite frukost å sånt nu.
Kram på er.

Sängen?



..ta mig till sängen...
Men så många procedurer innan ju...Sminka av, borsta tänder, gå på toa, dra till lakanen, öppna fönstret, släcka lampor, rycka i dörren 4 gånger ( ja, jag är lite knäpp, en fix idé) kontrollera spis och kaffebryggare...(kan man blir för noga?), å så ska man vända och vrida på sig innan man somnar, å när jag väl har kommit till ro...då börjar snarkningarna, å jag börjar lite försiktigt att putta lite på Johan...efter att varot lite försiktig med puttarna så börjar tålamodet tryta, så nu puffar jag lite mer...å när det är gjort ett bra tag är jag så trött att jag inte orkar röra armarna längre...så börjar skälla på honom istället...Men inte hjälper det heller..Har man tur så tystnar han en halvminut, å då är det bäst att hinna somna, värst är när man då måste upp på toa igen...då är det bara börja om...Låter härligt va?
God natt på er.
Kram

trött...



Men ett kort inlägg innan jag slänger mig i soffan för kvällen ska jag nog hinna med=)

Efter skolan hämtade Johan upp mig och vi drog oss ut till tornby en liten stund.
Sen hem å kolla på Vi hade ialla fall tur med vädret igen, köpte den idag=) Bra var den, dock med två avbrott för att babbla i telefon, men det gör inget=)
Ska ta å fixa oss lite kvällsmat nu strax, å sen blir det verkligen soffan..jag är så trött, men kanske inte så lustigt när man i princip inte sovit ngt i natt..Hoppas verkligen att Johan snarkar mindre..kommer blir tokig annars..

Ikväll sen klockan 8 blir det rent hus...se hur alla har sköt sig med städningen..vissa säkert med bättre reslutat än andra..
Ne, kvällsmat å sen soffan.
Ha en bra kväll.
Kram

Hemma

Då var man hemma efter träningen..
Va typ inget folk alls där, vi va kanske 5-6 personen där..så skönt när man slipper stå i kö till allt=)
En ny maskin anlände idag oxå..en ny benpress. fast vi prova den inte idag då de ju höll på att sätta ihop den. Men roligt när det kommer ngt nytt iaf=)
Johan har nu åkt iväg till sina föräldrar för att fixa med bilen och se om de kan hitta något fel..Eller om den är i någorlunda bra skick.
Så här blev jag då ensam hemma..Fast ska ju iväg till skolan sen...Ska vara där till halv ett, så åker vid kvart i 12 ca..Ska ta och äta innan dess oxå..men tro inte att jag ställer mig och lagar mat till mig själv...nån måtta får det allt vara..blev ju rester igår, så får bli det.=)
 Kram på er.

God morgon

Fast god är det inte, jag är så trött så jag vet inte vad..
Höll på att slänga ut Johan inatt, på riktigt..han har inte vare tyst ngt alls i natt, detta eviga snarkande, jag blir galen, jag blir tokig, vet inte var jag ska ta vägen när jag inte får sova, det är hemskt..

Vi ska väl snart nu ta oss iväg å träna, motivationen är dock inte på topp och blir inte bättre när man har en tjurig karl som abslout inte vill träna...Men iväg ska vi, men vore ju lättare att ta sig iväg om Johan inte stretade emot så..Man får sporra varandra...Men nej nej, Johan ska bara tjura...
Svar Ja, jag är lite irreterad idag...
Ni kan ju tänka er, först får man inte sova för att karl sabbar ALL sömn för en, å sen är han tjurig för att vi ska iväg å träna..Tro man blir irreterad då..
Ska lite snabbt kolla bloggar å sen äta frukost å sen iväg.
Kram

Omläggning

Johan hade tidigare idag råkat dra av sig tånageln på lilltån och hade satt plåster på...Bara det att det blödit igenom..Ingen rolig syn alls..
Hela nagel och typ nagelroten (har man nån sån?) var borta...ett hål in typ..
Kände att ett plåster skyddar inte..hade visserligen slutat blöda, men han har ju svinont och att då få stötar mot det hela tiden måste kännas..Även fast tårna är små så kan de ju göra förbaskat ont..
Tog iaf och gjorde en ordentlig omläggnig av såret och så hoppas jag att det läker ihop ordentligt så han slipper gå till läkaren..Men det gör det säkert..=)
Proffsiga jag har ju lagt om det...*skratt* =)
Ska ta å lägga oss nu...trött som man är...å ska ju som sagt upp tidigt imorrn.
God natt på er.
Kram

Kväll

Då har kvällen kommit.
När Johan kom hem var det dax att börja med maten...köttet ville ju inte tidna...
Tog ett par timmar att fixa maten, men gott blev det=)
Sen blev det en promenad med stavarna innan vi kom in nu.
Å nu är det tv:n som gäller resten av kvällen=)
Halv 8 hos mig först och sen Anne på grönkulla..sen sängen. Upp å träna imorrn bitti, så bäst att komma i säng skapligt.
Ha en bra kväll nu.
Kram

Ditt och Mitt

Att folk inte kan skilja på Ditt och Mitt...
Det hade tydligen när vi va på det där sexpartyt försvunnit ringar från lägenheten, där vi va alltså.
Så någon av dom som var dör har alltså stulit.
Polisanmälan är gjord, förstår jag verkligen.
Vet inte hur sånt fungerar, men skulle tro att alla vi som var där får komma in på förhör eller nått.
Kunde jag skulle jag mer än gärna ge upplysningar, om jag hade sett eller märkt ngt, men ett förhör med mig kommer ju tyvärr inte ge mycket. Jag var inte ens inne i det rummet där ringarna hade legat.. Jag blir så arg på såna människor som inte kan skilja på ditt och mitt, hoppas verkligen att den som gjort det åker dit.
Det var tydligen personens mormors ringar, så de har ju inte bara ett pengavärde utan ett affektionsvärde oxå. SVIN är det enda jag kan säga...
Och obehag att ha varit i samma lägenhet som en sån människa.

Jag hoppas verkligen att de kommer fram till vem det är och att ringarna inte blivit sålda vidare, utan att hon får tillbaka ringarna och att personen som stal dom får sitt straff.





Har trååååkigt

Har ingen ork och ingen lust och ingen jag vet inte vad...Tråk idag som gäller känner jag..
Sutte å fyllt i lite papper till csn så jag får lite pengar därifrån till hösten oxå..Är ju inte många kronor, men ska ju så klart ta det man kan få..nästa termin kommer jag säkert behöva köpa några böcker oxå...så pengarna lär behövas.
Kanske skulle man slänga sig i soffan en stund och halvsova...Vore inte dumt alls...Vore skönt att börja skära köttet i småbitar, men det är ju så klart fortfarande stenhårt...glömde säga till Johan imorse att ta upp det..Typiskt...

Läste på corren att det var en som hade fallit från en balkong igen...denna gången här i Linköping, i Johannelund..nästan där jag bor ju...Vågar man gå ut på balkongen är den stora frågan...
Har aldrig hört om det förrut, att balkongerna rasar ner eller som i detta fallet hade väl typ halva gått sönder, å sen helt plötsligt så händer det 2 fall jätte tätt..läskigt...
Fast jag funderar ändå på att dra över mig en filt och sitta där ute och läsa lite...få lite frisk luft men kanske vara liiiite skyddad mot blåsten.
Borde kanske städa istället...egentligen...fattar inte hur dant det blir så snabbt...tycker jämt man går och plockar..men så låter man bli några dagar å så ser det ut som om det hade smälts en bomb...hehe...nästan iaf...
Fast tar jag tag i det så ser det vettigt ut på typ 5-10 minuter...så extremt dant är det ju inte... Men det känns så när man låter reklamen ligga framme på bordet, lite andra papper som ligger där, man har dragit av sig en tröja och lagt i soffan eller hängt på en stol i köket... Genast så ser det ostädat och tråkigt ut...
Men kan ta å plocka sen medans köttet kokar...kanske kan ta å damsuga med stora damsugaren då till och med...ergorapidon får ersätta den ganska ofta...men man måste ju komma under soffan ibland oxå...
Bara så jobbigt att gå runt med en stor klump när man istället kan gå runt med något som inte är större än en sopkvast...
Ne, på med lite varmare kläder och torka av en stol på balkongen och det blir till å sitta å läsa en stund.



God morgon

Nu är det ngt lustigt med blogg.se igen...
Jag kommer in här, men jag kommer inte in på någons blogg för att kunna läsa..Mysko...Får se om detta går att publicera sen ens...
Är ju då "ledig" idag...Så bestämde mig för att sova ut, ställde ingen klocka eller nått...när vaknar man? Halv 8...Jag kan verkligen inte sova till 9 längre... Kan ju ev ha med värmen att göra oxå..24 grader i sovrummet, trots öppet fönster...Å det värsta är ju att det kommer bli ännu värre när det blir ännu varmare ute...
Idag är det iaf lite sämre väder...skulle väl bli regn, får se..kanske skulle lägga mig på balkongen och sova...=)
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag..
Johan slutar vid ett, så hela eftermiddagen och kvällen har vi tillsammans sen iaf=) Se vad vi hittar på då..först tänkte jag om vi skulle träna, men eftersom vädret inte är jätte bra så kommer det nog vara fler som tränar, så ev åker vi imorrn bitti istället, de öppnar 7, jag ska vara i skolan först vid halv 1 och Johan är ledig, skönt att börja dagen med tränig oxå...
Så blir det inte regn kan man ju ta en långpromenad med stavarna=)
Men förmiddagen...Har tagit upp kött som ska bli köttgryta sen, men tar väl ett tag att tina..ett helt kilo kött...Gissa om vi kommer kunna fylla frysen med matlådor=) Blir ju några stycken iaf, men det skadar aldrig.
Ska väl kolla igenom det vi ska redovisa på torsdag oxå, se om jag ska lägga till lite..
Det är väl min dag det...
Ryggvärken har flyttat sig nerår..mysko...Ja jag vet mamma å syster att jag borde gå till naprapat...men som ni kanske märker har vi så många andra utgifter att jag får gå i sista hand...
Men efter sommaren skulle man kanske gå, när vi båda har haft bra löner å allt...För visst vore det skönt att bli fri från smärta...Så hopn även kan knäcka min nacke lite som jag har såna problem med...

Nu ska det bli kul att se om det går att publicera detta då..


Bara för att lägga in nån bild oxå...
High chaparall camping

Dagen

Den här dagen har försvunnit fort...
Va i skolan först, typ en timme, sen hem det bar, åkte bussen som gör att jag får gå en bit hem...en liten promenad i värmen...
Hem å plugga lite och ta tag i disken.
Sen var det nästan dax för Johan att komma hem.
Åt lite å sen tig oss en promenad, den blev inte lång, allt för varmt att gå en dag som denna.
Hem å ha det lugnt å skönt istället, satt å pratade med pappa i typ en timme...
Halv 8 hos mig väntar vi på att det ska börja nu..är ju ett tag kvar dock..
Fick en lustig värk i ryggen nu när jag satte mig...typ precis brevid ryggraden ganska långt ner...mysko värk..men det går väl över...får man hoppas=)

Tänker på min kära mamma som inte alls mår bra just nu...
Hon har ulcerös colit...hon får skov precis hela tiden, måste vara hur jobbigt som helst att behöva springa på toa HELA tiden och dessutom då att det kommer en massa blod...
Lider med dig mamma.

Ska ta och umgås lite med Johan nu.
Ha en bra kväll.
Kram


Måndag igen

Veckorna består bara av måndagar..
Ska in till skolan en liten stund idag, nån handledning med läraren en timme å sen får vi väl se om vi måste sitta något mer.
Skulle VERKLIGEN behöva hem och städa sen...men ev tar jag å sover nån timme när jag kommer hem, för att sen när Johan kommer hem ge oss ut i solen och njuta av den=)
Skulle ju b li sämre väder imorrn..lite trist...Får hoppas värmen kommer åter snart igen då.
Det värsta med värmen är väl att det är så svart att sova..men i natt gav jag mig fasen på att lyckas...Iskallt vatten att dricka, en sprayflasak emd iskallt vatten som Johan fick spraya hela mig med, å så helt öppet fönster..å jag somnade, låg till å med me täcktet och tyckte det var lagom=)

Kan ju visa er vad mamma fick av mig ocg syster..


Bild lånad av mamma

Johans mamma fick en liknande, fast lite mindre då den bara var från Johan.
Syster och jag var ju två som gick ihop.

Ne, om jag skulle få i mig lite frukost så jag hinner iväg till skolan sen...Sitta och gäspa där lite=)
Kram på er


RSS 2.0