Dagens skylt

Höll på att missa dagens skylt ju...


Och så var det kväll

Det är kväll, det är mörkt, jag är trött...haha..fast tillräkligt sent för att lägga sig är det ju tyvärr inte..kommer vakna klockan 4 om jag lägger mig nu!!
Gjort under dagen då? Inte så mkt faktiskt...Haft ont i en tand, ont i huvet, la mig då på spikmattan...så skönt, låg där å hade det skönt i ca 25 minuter, sen bort med den för att ligga kvar i sängen en stund till..=) Somnade och vaknade först när Johan kom hem, då det bar iväg för att tända lite ljus...Vi va inte ensamna..fast det hade vi ju å andra sidan inte räknat med heller..=)
Hem det bar och lagade lite mat, sen har det tup vare soffan som gällt.
Just nu ligger Johan i badet å jag passade på att sätta mig här en stund.
Ska väl snart ta å kolla dansbandskampen, tycker väl inte det är så bra, men finns inte så mkt annat att titta på ju..
Ha en bra kväll.
Kram


Stad i ljus


tjuvlyssnat.se


Två tjejer ~20 står vid mejeridisken och inhandlar varor till vad som verkar bli en tacokväll.
Tjej 1: Alltså kolla på det här!
Hon plockar en 2dl crème fraîche från hyllan och pekar på etiketten.
Tjej 2: Vadå?
Tjej 1: Kolla, 30% fett! Det är ju jättemycket!
Tjej 2: Ja fy, men vi måste ju ha crème fraîche. Vad ska vi göra?
Båda står tysta en stund och ser förkrossade ut när den ena tjejen ser något på hyllan och skiner upp som en sol.
Tjej 1: Kolla! Den burken är på 5dl!
Tjej 2: Ja vadåra?
Tjej 1: Men fattar du inte? Om vi köper 5dl-burken istället för 2dl-burken så är det ju 30% fett utspätt på en större yta.
Tjej 2: Men åh det är ju klart. Fan va bra vi är!
Och så traskar de vidare i butiken.

 



Två tjejer ~15 och en kvinna ~40, som verkar vara en av tjejernas mamma, står vid mjölkhyllorna.
Tjej 1: Alltså, kolla, varför står det Arla på Klövermjölken?
Tjej 2: Gör det?!
Tjej 1: Ja. Varför då? Klöver är billigare ju.
Det blir tyst en liten stund.
Tjej 2 (entusiastiskt): Men det är ju uppenbart! Klöver är Arlas rester!
Tjej 1: Varför skulle det vara det?
Tjej 2: Men tänk efter! Om man tar bort K och L, vad blir det då? ÖVER! Rester!
Mamman (imponerat): Ja, det har du fan ju rätt i!

 



Två tjejer ~14 står och pratar. Tjej 1 har en Intersport-tröja med ett stort tryck som det står "Intersport" på.
Tjej 2: Ooh, vad snygg. Var har du köpt den?

 



Två tjejer sitter och pratar på en buss. Den ena verkar jobba på Mc Donalds.
Tjej 1: Ja, och så hade han lämnat skräpet efter sig, och på servetten hade han skrivit sitt namn och telefonnummer!
Tjej 2: Vadå, var han snygg då?
Tjej 1: Nä, han var typ liten, men jag skickade ett SMS…
Tjej 2: Va! Vad skrev du då?
Tjej 1: "Släng skiten efter dig nästa gång du är på Mc Donalds, din jävel…"

 



Två killar ~18 sitter och pratar om en utekväll, där deras kompis hade hamnat i slagsmål.
Kille 1: Men han hade i alla fall tur. Han fick bara lite blåmärken runt halsen. Tänk om han hade slagit ut tänderna!
Kille 2 (allvarligt): Ja, verkligen. Jag menar, blåmärkena kan man ju bara täcka över tills dom försvinner, men tänder tar ju aslång tid att växa ut.


Lördag

I vanliga fall är det träning som gäller på lördagsmorgonen.
Men Johan är å jobbar å mamma å pappa är inte bra. Å inge bil har jag ju hemma, så träningen får vara..Ev tränar vi när Johan kommer hem då han slutar tidigt idag, men får se hur lång tid det tar för honom att komma hem.
Jag mår iaf bättre idag, ingen feber och allt känns normalt i kroppen..Hoppas på att det håller sig så oxå.

Idag begravs mammas morbror så mina tankar går dit idag, dessutom ska vi å tända ljus hos farfar och Johans farmor. Så mkt tankar till de bortgångna idag.

Halloween idag, ngt som inte firas alls hos oss..Jag tycker mest att det är löjigt och håller med en, som jag inte vet vem det var, men det var iaf en som sa att ska man fira halloween ska man väl fira usa:s nationaldag oxå..

Sista oktober idag..Går in i november imorrn...tänk vad tiden går..om en månad är det vintermånad...men snart kommer säkert första snön..brukar ju komma i november..första advent infaller ju redan i november i år..mkt som händer..Betyder alltså att julpyntet ska upp snart..Jag som tycker att det nyss va sommar..känns inte alls länge sen, me det är det ju tydligen..

Ska ta å kolla runt på lite bloggar nu.
Kram



Härlig bil att komma till..

Jag som va frisk!!

Jag som efter förmiddagen kännt mig ganska bra..Nu är det dock tillbaka, mår piss..Febern börjar göra sig påmind nu igen oxå...Ne, nu blir det ligglägge i soffan tills det är dax att krypa ner i säng... Om jag bara kunde slippa svettas så oerhört..Inget bra tecken..då kan febern va påväg upp mer..Blir lite värktabletter oxå..
Snälla snälla snälla, ingen grissjuka..

Halv 2??!!!

Hjälp vad klockan tickar iväg...
Har inte gjort ett skit idag...legat framför tv:n...Men känner att kroppen behöver ta det lugnt...
DEn arbetar för fullt mot något..hjärtat slår hårt, jag fryser, huvudvärk till å från och är oerhört trött..Hoppas att kroppen reparerar sig själv innan nått bryter ut.. Då tar jag hellre en dag och typ inget gör..Har visserligen tvättstugan om en timme, men då är Johan hemma och kan göra det mesta..Skulle även behöva köpa hem lite från affären, men det är ju inga stora grejer..Jag som ju hade velat plugga, men att sitta med böckerna och tänka..nja..det får vara faktiskt. Jag hinner utan problem ändå, har 2 veckor på mig att göra kanske 8 timmars jobb, så det ska nog gå=)

Hoppas på att kunna träna imorrn..Men får väl se vad kroppen vill, tänker som sagt inte ta några risker..Men tar det ju lugnt idag så kroppen får arbeta i fred och kanske är det bättre tills imorrn.



Hehe..så söt=)
Kram på er.

Dagens skylt




Bäst att ta sylten före grädden alltså=)

God morgon

Idag blev det sovmorgon för mig..inte van att gå upp så här sent..Men mår inte riktigt bra så behövde nog sova...Skulle nog egentligen behöva sova nu me..Kanske att jag lägger mig i soffan. Hade ju planerat att plugga, men gör det inte när jag mår så här..
Har ingen direkt feber, inte förkyld men ändå känns det helt fel i kroppen...så något är säkert på gång..Grissjukan kanske..Ne, hoppas verkligen inte på det..
Kram

Dagens skylt

Lägger upp dagens skylt nu oxå...Så blir det ngt annat än bara tråkig text=)


Hjärnan behöver vila

Trodde inte jag skulle sitta så länge som det blev...Nästan 4½ timme..känns jätte bra och har endast en uppgift kvar i näringsläran och renskrivning..Det går undan när man väl sätter sig, skönt så jag vet inte vad=) Men nu blir det inget mer pluggande för idag..Tänkte jag skulle göra klart kursen imorrn sen å skicka in den..Så återstår bara en endaste kurs sen..Helt otroligt=)
Johan har nu slutat för en kvar sen så han dyker säkert snart upp..Hade tänkt å fixa nått ätbart till dess, man har inte riktigt haft tid. Vi får ta oss något lätt innan träningen bara..smörgås eller så
Ska bli riktigt skönt att komma iväg å röra lite på mig nu när man suttit still så pass länge.
Kram kram

God morgon

Ett litet tag måste man ju få sitta här innan pluggandet sätter igång=)
Är som vanligt riktigt trött, men satte klockan på 7:30 bara för att jag va tvungen att komma upp i tid..Ska plugga näringslära ju..yippie..eller inte..Men som sagt, ett måste..
Måste ta å beställa undersköterskebrosch nu snart oxå..Kanske gör det idag sen när jag inte orkar plugga mer...Några timmar går ann att sitta, men sen är man så slut i huvet att det inte går mer..Men halva kursen ska vara klar innan jag ger mig, så är det bara=)
Ska väl ta å sätta fart nu kanske..på med lite lugn musik å jobba på=)
Kram kram

Natti

Känner att det är dax för kudden nu strax, är otroligt trött.
Imorrn är det upp i någorlunda tid som gäller å så plugga på som tusan..lika bra att få så mkt gjort som möjligt...Snart är det klart=)
Idag var det först skolan i typ 10 minuter, sen Maxi en lite tur när vi ändå var ute och for. Hem för att gå på promenad i solen=) Så härligt=)
Sen var det dax att bege sig in mot stan och mot kvinnohälsan och när det va klart banken för att Johan skulle fixa nytt kort, som förhoppningsvis kommer så fort som möjligt då hans knappt går att använda längre...
Sen hem å kolla lite på tv å så laga mat. Å så ännu mer tv, för att nu sitta här och längta efter sköna kudden=)
En dag går så fort och det känns som man inte hinner med något alls..
Imorrn jobbar Johan bara förmiddag typ, slutar redan vid kvart i 1, så innan dess ska jag plugga, sen åker vi å tränar om mitt ben är lite bättre för att sedan åka hem och STÄDA i denna lägenhet...den är i stort behov av det om man säger så...Damma å dammsuga å torka golv å en massa...egentligen städa bakom spisen oxå, men vi får väl se vad som hinns med och vad orken räcker till.. Skulle verkligen behöva putsa fönster oxå..Anders??=) Ne vars..ska ta tag i det där nån dag...när solen skiner å det är minst 10 grader ute...haha...då blir det inte gjort förrän till våren och det kommer att sluta med att vi inte ser ut alls..Ständigt mörkt i vår lägenhet..Låter lite trist..=)
Ne, sängen skriker, ska försöka få med mig Johan oxå så han får lite sömn, han ska ju upp ganska tidigt imorrn, även fast det inte blir lika tidigt som det ibland kan bli.
God natt kära ni.
Kram

Dagens skylt


SOL=)

Idag ser man solen, så underbart härligt=)
Dock är det ganska kallt..ett par plus bara...
Klockan 10 idag ska jag vara i skolan för samtal med min lärare, blir väl max en kvar skulle jag tro..Sen blir det nog hemåt å ta en härlig promenad i solen, måste verkligen passa på om den fortsätter hålla sig uppe. Så man får lite energi igen=)
Vid 16 sen är det dax att vara hos kvinnohälsan, ska babbla p-piller, funderar på om jag skulle ha nått annat allternativ, ganska otäckt egentligen med tanke på att de ju faktiskt kan ge proppar...Har inte tänkt så förrut, men efter att jag fått ont i benet i förgår som jag då går å tänker att det kanske är en propp fast det inte lr vara det..Men då tänker jag mer på riskerna iaf..Får väl se vad hon säger.
Johan är ledig idag, så får ju sällskap på promenaden sen, gå själv är ju SÅ trist..
Kram på er

Dagens skylt


Lite omgjort iaf=)

Gjorde om bloggen lite nu..Vilken tid det tar för så lite...Blev arg, för det gick inte som jag ville...Men nu skiter jag i det å det får vara så här...
Stod ju Annica i headern förrut...kunde dock inte få bort texten helt för då försvann hela headern, så får heta A istället, annars står mitt namn över alla bilderna... Inte lätt när det är svårt=)

fryser så

Dagen började med att vi åkte och tränade en stund.
Sen blev det frissan för min del..blev av med MYCKET hår, så skönt=) Växer ut så fort så lika bra att ta mkt på en gång så slipper man springa hos frissan så ofta..
Åkte sen hem å åt, å nu har Johan åkt iväg för å jobba...Ensam HELA kvällen..trist, men sånt är livet..Funderar på om jag skulle ta å färga håret oxå, men orkar inte just nu..Är så jäkla frusen, så kanske blir det en film, soffan lockar med en filt om man säger så=)
Kram kram

R.I.P

R.I.P Christian.
Mammas morbror gick bort ikväll efter att varit dålig i lungcancer en längre tid. Sista tiden har han dock bara legat och inget kunnat göra. Så det var ganska väntat, men så klart känns det olustigt att aldrig mer få träffa honom. Begravningär heller inte lätt att gå på då det är i Danmark.
Skänker mina tankar till hans fru och barn och alla andra nära och kära.

Shopping=)

När Johan åkte till jobbet åkte jag till syster, lite senare sen gick vi in till stan.
Köpte mig en vinterjacka=)



Den kanske inte syns så bra här..men skit samma..Har egentligen redan en vinterjacka, men endast en sån där i filt å den är inte alltid jätte praktiskt, som när det snöar eller regnar..blir lätt förstörd då..Kanske inte den skönaste när man ska ut å gå heller..Så då känns den här bra. Billig oxå, ordinarie pris 1400, nu 690 på inter sport, så priset tycker jag va ok.=)

Köpte även halsduk och en mössa, ska då inte frysa i vinter=)



Syns väl sådär här oxå..Är inge bra på att ta bilder..bara för det bjuder jag på en bild med mig på och nya halsduken och mössan..



Gos mys helt enkelt=)
149 för halsduken och 79 för mössan på åhléns..
Lite pengar gick det idag...Men ibland måste man ha lite nytt, å frysa i vinter, det vill jag då inte göra..=)

Sen åkte jag hem, dax å plugga...eller mest renskriva..han med det mesta innan unga mödrar, sen kolla jag på det å sen var det bara sätta sig å renskriva igen..
Men nu är det klart och in skickat=) Så skönt så=) 2 kurser kvar och ev om det blir nån kompletering på uppgifterna..hoppas ju på att det inte blir det, men man vet aldrig..Kan ju ha missuppfattat något å så där..

Nu ska jag snart slå mig ner i soffan igen..tv:n väntar=)
Kram på er.

Måndag

God morgon!
Då var det måndag igen...Vad det går fort!
Idag måste jag plugga, blev ju inget igår, ska renskriva en kurs och börja på nästa..Men snart är det över, 2 små kurser kvar endast=)
Ser lite sol idag, blir man glad av..Såg liiiite sol igår med..några minuter iaf, man får vara glad för det lilla mellan allt detta regn.
Nu ska jag å mitt huvud ta det lite lugnt, hata att somna med huvudvärk och vakna med det, fast kommer från nacken, så Johan har masserat in tigerbalsam, så lite bättre börjar det allt bli=)
Kram kram

God morgon

Det känns som om det är måndag..Är säkert för att Johan va ledig igår med jobbar idag, då blir det lite fel.
Jag åker till mamma å pappa nu under morgonen, Johan skjutsar mig dit innan han börjar..därav är jag upp tidigt..
Man borde ju känna sig pigg nu när man fått tillbaka den där timmen..För ni har väl inte missat att ställa tillbaka klockan?
Ser ut att bli en grå pch trist dag även idag..När ska solen komma tillbaka? Saknar den å alla dessa fina höstdagar...Man blir så trött och orkeslös när det regnar hela tiden.
Så orkelös att jag inte ens kommer på ngt att skriva om här.
Men ni får ha en bra dag.
Kram

9 år tillsammans

Idag har Johan å jag vare tillsammans i hela 9 år..Fattar inte var den tiden tagit vägen...9 år är en lång tid när man inte är äldre än 25..
Är iaf lika kär å lycklig nu som för 9 år sen=)



Jag älskar dig Johan ♥

åter en regnig dag

Det är fredag..Inte för att det gör nån större skillnad...eller jo det gör det, Johan slutar vid halv 3 och är sen ledig imorrn=)
Idag är det pluggande som gäller..även fast orken inte alls finns, hur mkt ork får man lixom när regnet smatrar mot rutorna? Det är så trist..Man blir trött och vill helst bara sova..eller åtminståne ligga i soffan å mysa under en filt med en film..
Tror att jag ska göra det efter att jag pluggat ett par timmar..=) För det ska görs först, men då har jag ju något att se fram emot iaf=)
Så kanske att jag skulle slå på radion och slänga fram alla böcker å block å sätta fart.
Kram

Så vidrigt

Se inte detta klipp om ni är äckelmagade... Det är rätt vidrigt...
Så, ses på egen risk..

Ni som vågade se..Äckligt eller vad??


Sjukgymnasten

Då har man varit hos sjukgymnasten då.. En massa problem med ryggen, men de flesta går att jobba bort=)
En timme blev det där, trodde inte det skulle ta sån tid faktiskt..
Nåja, ska köra på mina övningar nu, resten av livet..Till slut har man ju kanske inte så ont, vore ju skönt om det blev så=)
Ska ta mig något att äta tänkte jag, är hungrig nu..åt lite smålunch innan jag åkte iväg, men nu behövs nått mellan mål..
Har ont i axlar å nacke nu...Hade inte det innan, men hon var tvungen att få fram värken för att kunna hjälpa mig med vilka rörelser jag ska göra..Så får väl stå ut med att det gör ont nu..
Kram

Att förlora någon

Satt å läste lite på familjeliv..Hitta en tråd som berörde mig ganska mkt.
Den handlade om att förlora de man älskar mest.
Saker kan ske så fort.
Det är klart att man bråka ibland, men att gå hemifrån osams eller somna osams är något man ska passa sig för.
Man vet aldrig vad som händer, det kan gå så fort.
Tänk om det sista man säger till en person är " jag hatar dig" och personen dör. Hur mår man efter? Man kan bli påkörd, opovoserat våld, hjärtinfarkt, stroke..Det finns så mycket som kan hända.
Det som fick mig att tänka mest på vad den personen skrev var.
När personen inte finns mer.
Personen kommer aldrig mer innanför dörren.
Personen kommer aldrig mer att ligga brevid dig i sängen.
När telefonen ringer kommer det aldrig att vara den personen som ringer.
Man kommer aldrig att få höra personen prata.
Aldrig få se personen le, skratta, gråta.
Aldrig få röra vid personen.
För h*n finns inte mer.
Det är ju oundvikligt, vi kommer alla att dö, men man vill kanske ha goda minnen från personen. Att ha sagt eller gjort något dumt och aldrig mer få ställa saker tillrätta, kan man gå vidare då? Det kan man kanske, men det kommer nog att tära på en.
Det jag vill få fram är att man kanske bör tänka till, är detta något att bråka om? Tycker jag verkligen så illa om personen att jag måste säga dessa ord, eller göra dessa handlingar?  Och blir man osams, är det inte bättre att reda upp sakerna innan man skiljs åt? Och om man blir osams, diskutera istället för att skrika åt varandra.
Jag ska inte säga att jag är nån ängel precis..jag kan ha ett jäkla humör ibland, men jag ska börja tänka mig för. Är det verkligen värt att bråka om de där småsakerna, för oftast är det ju småsaker man bråkar om.

Ta hand om varandra! Visa att ni bryr er om varandra!





Sömn

Satte igång en film, såg kanske 10 minuter max, sen sov jag i 3 timmar!! Har verkligen sovit bort hela eftermiddagen, men är man inte bra så är man inte.
Har nog ingen feber just nu, men ont i halsen som tusan..Ingen lust alls med detta nu, jag som har så mkt att göra med skolan. Skulle suttit idag under eftermiddagen å pluggat, men orkade ju då inte..Får hoppas på mer energi imorrn, hoppas ju till å me på att kunna träna ju..
Ska strax nu se på unga mödrar=) Det värsta är att man blir så enormt sugen på att skaffa barn=) Men den tiden den kommer=)
Kram på er

Kort skoldag

Blev en kort skooldag för mig idag, slutade redan 10:30=) Bara för att jag inte ska göra praktik å för att jag tar individuellt samtal nästa onsdag istället..Hon tyckte inte jag var så akut=) Jag sköter mig bra...haha=)
Va ju så trött imorse, det har hållt i sig, dessutom fått ont i halsen och har lite småfeber..känne rmig ganska däckad på det...så soffan är min bästa vän idag..å film=) Å myskläder så klart=) Har även JÄTTE ont i ryggen, nertill på sidan, muskelt är typ helt spänd..Johan masserade in lite tigerbalsam förrut, jätte skönt ett tag, men tyvärr hjälpte det inte så länge..
Blev precis ensam här hemma nu, Johan är iväg å jobba igen...3:e delade passet den här veckan..Jobbar det även imorrn...Men det är sånt man får ta.. Fast han hade ingen lust att åka iväg nu igen..Lustigt med tanke på vädret.
Som ni kanske förstår så avvaktar jag med träningen tills imorrn, åker inte å tränar med feber i kroppen, hoppas på att det bara blir en lätt förkylning så jag kan åka iväg imorrn istället.
Nu ska jag inta soffan igen=)
Kram

Kallt

God morgon!
Idag är jag uppe tidigt...Ska nämligen till skolan idag..Hoppas att jag piggnar till lite snart för jag är obeskrivligt trött, ögonen är knallröda och hålls knappt uppe... Hinner jag inte piggna till innan jag ska gå gör jag det kanske när jag kommer ut, för idag är det kallt..0 gradigt..
Efter skolan åker jag hem en stundå umgås med Johan som är hemma på timmar, å när han åker iväg igen tror jag att jag ska iväg å träna, lite trist själv, men annars blir det inte förrän på lördag..Fast det är klart, imorrn förmiddag kan jag ju oxå..hum..mindre folk då..Får se i eftermiddag hur det känns så..Hur trött jag är helt enkelt.
Behöver plugga idag oxå, så en del av eftermiddagen kommer att bestå av det.
Allr för mig just nu.
Kram

dagen

Blev lite ändringar...
Åkte med mamma å pappa å handlade idag, så eftermiddagen var jag iväg.
Lite otäckt blev det...Pappa hitta inte sin plånbok, vi trodde den hade blive stulen...Ingen bra känsla alls..Fast när vi kom hem till dom så låg plånboken där..Tur..Är ju inget roligt alls att bli av med ju..
Pappa bet även sönder en tand idag..det gör han ofta, men är ju aldrig roligt..Han fick tid hos tandläkaren redan idag, så mamma skjutsade hem mig med varorna å pappa fick gå till tandis..Mamma hängde med upp en stund, men blev inte så länge innan pappa ringde och var färdig.
Så, nu sitter jag ensam till 8 ungefär, ska strax kolla unga mödrar å sen börja med lite mat, kör biffar idag...gott=)
Ne, har väl inte hänt så mkt mer..Korta inlägg fårn mig nu..Men så får det bli ibland.
Kram kram

Tisdag

God morgon!
Jag som hade tänkt å sova...vaknade vid halv 7 och har inte kunnat somna om sen dess..Jobbigt..men men..
Är lite för trött för att plugga än, så får sitta här en stund eller om jag lägger mig å glor på tv en stund så piggnar jag säkert till sen=)
Ska fixa till nån mat sen oxå, eller ska väl iaf ta upp nån mat så vi kan laga till när Johan kommer hem på timmar. Funderar på köttfärsås och pasta..smidig mat=) Skönt när det inte tar en massa tid ju=)

Det är morgon och inget har hunnit hända, ville mest bara säga god morgon.
Kram

Julgardiner

En heldag på ikano med syster idag. Roligt=)
Gjorde inte av med så mkt pengar dock, köpte nya julgardiner till sovrummet å så köpte jag salt..å korv å dricka på ikea..Men kul kan man ha utan att göra av med en massa pengar=)

Jag måste bara säga att jag HATA vårt avlopp i köket...så fort nån spolar vatten så börjar det bubbla i våra rör och sen kommer en oerhörd stank..Jag är så TRÖTT på att bo här..Vill bara flytta härifrån SNART...Känns som om vi alltid har en massa problem, det blir jäkligt jobbigt i längden.

Sjukgymnasten ringde mig idag oxå, ska dit på torsdag klockan ett. Hon lät så tjurig på nått sätt, får hoppas att hon är bättre när man väl träffar henne sen...Det visar sig på torsdag helt enkelt..Så träligt bara att jag måste ta mig till Ekholmens vc och inte Johannelunds...Inte för att det är jätte långt dit heller..men istället för 5-6 minuter tar det kanske 20 minuter, något mer kanske..Får nog ta cykeln..

Imorrn blir det att fixa med mitt cv och så ska jag plugga...Så morgondagen är iaf redan bestämd...
Johan å jag hade tänkt å träna imorrn, men ha fick byta pass å ska jobba delat, så träning tar vi på onsdag istället, Johan är ledig med jag har skolan..SÅ typiskt..men jag går bara till 12, så slutar ju tidigt iaf som tur är.

Ne, jag ska börja fixa med maten nu..Blir sen mat, men vill äta tillsammans med Johan å då får det bli sent när han slutar halv 8...Ska slänga ihop kycklinggryta..=)
Kram kram

Måndag morgon

God morgon!
Det blev lite dåligt bloggat igår, men det gick inte att komma in på bloggen på hela eftermiddagen och kvällen, så kunde inget göra.
Idag ringer sjukgymnasten klockan 9, får jag se när jag får en tid dit. Blir det idag, som jag inte tror så blir det nog inte så mkt mer än så. Ska jag inte dit idag så ska jag träffa syster, stan eller ikano blir det...vädret får nog avgöra vilket det blir..stan är ju inget kul om det regnar, då är ikano bättre så man får gå inomhus hela tiden=)

Igår då..gjorde inte så mkt, blev ett par promenader i det härliga höstvädret, annars satt vi mest å kollade på tv:n..en lugn å skön dag helt enkelt=)

Ne, händer det inte så mkt finns det inte så mkt att skriva om.
Kram på er.

God morgon

Jätte trött idag, vet inte varför..
Va ute å åt igår, mysigt=)
Sen åkte vi hem å delade på en flaska vin, gott=)
Somnade ganska tidigt och borde ju därför vara ganska utvilade idag? Aja, skönt iaf att kunna sova när vi ju fick sova=)
Idag vet jag inte vad som händer, inget planerat, så vi får ta dagen som den kommer helt enkelt.
Fint väder är det iaf ute, så promenad lär det bli=) Man får passa på när solen visar sig=)
Kram

Träning

Det är lördag och som vanligt är det träning som gäller då.
Huvet gör lite ont idag, men inte jätte farligt, så tror det kommer gå ganska bra. Man får lyssna på kroppen och göra så mkt den pallar helt enkelt=)
Sen blir det hem å göra jag vet inte vad, invänta kvällen så ska vi ut å äta sen. Fira vår bröllopsdag lite försent..Men vad gör väl det?=)
Så, inga jätte planer för idag, men tillräkligt för att det nog ska bli en toppen dag=)

Ska väl ta och äta lite frukost nu, för om ca 40 minuter är det dax att åka iväg, lite värktabletter ska jag väl proppa i mig oxå..hoppas på att värken ger med sig helt, fast det gjorde den inte igår och är väl tveksam idag med, men man måste ju prova iaf=)
Kram


Sjukgymnast

Tog på mammas begäran kontakt med vc pga av huvudvärken..Fick först då prata med sköterska å beskriva min huvudvärk, hon tyckte inte det lät som om jag skulle behöva komma ner med ville rådfråga lite med läkaren så hon ringde upp lite senare igen.
Läkaren tror att det är spänningshuvudvärk som kommer från knutorna jag har i axlarna, alltså att jag spänner mig för ngt, får ont i axlarna som därefter gör att jag får huvudvärk. Han rekomenderade kombination av värktabletter och på måndag sen kommer en sjukgymnast att ringa upp mig. Läkaren tyckte inte jag ska behöva gå med knutor som smärtar..
Så nu fick jag mig en promenad i regnet för att gå till apoteket å köpa rätt värktabletter. Köpte även med mig lite frallor från bageriet=)
Skulle köpt hem gräddfil oxå, men det glömde jag ju så klart..så tror att Johan får åka förbi å köpa det på vägen hem sen.

Så synd att jag inte hade kameran med mig i väskan idag..för när jag var påväg hem så var det en ekorre på gångstigen, den stod helt still så hade lätt fått en bild på den..Kunde ju tagit med mobilen, men bilderna med den blir ändå så urusla å jag hade behövt gå jättenära eftersom det inte finns zoom i den, å då hade säkert ekorren sprungit iväg ändå..

Ska ta å slänga mig i soffan en stund nu, känner jag inte orkar annat än så, har precis tagot tabletterna å det kan ju ta sin tid innan de ger effekt..
Kram kram

Fredag

Fredag förmiddag, fast känns som morgon för mig då jag gick upp för 45 minuter sedan..Vaknade med huvudvärk idag igen..Hatar det..Fortsätter det så här får jag nog söka läkare för å kolla upp så det inte är ngt...Men, man får hoppas att det försvinner snart..
Idag tänkte jag att jag ska plugga lite, ev städa..om orken finns..=) Annars är inte så mkt planerat. Johan är hemma i eftermiddag nån gång, vid halv 4 kanske..Så nästan hela dagen för mig själv..Kommer säkert avverka nån film oxå, är man inte på topp så är man inte...Då får man kombinera plugg och slöa=)
Känns som det inte händerså mkt just nu och finns därför inte så mkt att skriva om.
Kram kram

Julkort

Japp, är man knäpp så är man...syster å jag började prata en dag om att det känns som det snart är jul å hon började prata om att hon längtade efter att få göra julgodis å sånt..Då blir ju jag så där knäpp å bara tänker å tänker, gör ju alltid egna julkort, men det är så svårt att komma på idéer..Men nu så, efter att suttit och inspirerats på olika sidor så vet jag hur jag vill ha dom, ungefär iaf...har ju inte material hemma för att testa hur det blir, men gjorde ett prov lite enkelt för att se ungefär iaf..
Vill bara sätta igång NU..haha..julklorten från mig kommer nog tidigt i år..=)
Om 1½ månad kan jag börja skicka iväg...

Annars än så länge har jag hunnit rensa en del i vår hylla i köket som rent ut sagt har sett ut som jaa..vad ska vi säga, att det släpts en bomb där..verkligen alltså..med alla papper å sånt som man inte orkar ta tag i å sortera..Men nu är det gjort, alla papper på rätt plats och det ser lite vettigare ut, även fast det inte är klart än..Orkade inte hela, det tar på krafterna att rensa och sortera papper..
Hittade även lite kort som vi framkallade för typ evigheter sen, å insåg hur kul det ju är med de gamla vanliga hedeliga korten. Så funderar nu att kolla lite kort som vi kanske skulle skicka på framkallning.
Kram kram

God morgon

Gick upp ganska sent idag, men hade mina skäl...
Somnade igår med flimmer framför ögonen, eller somna å somna, försökte. Somnade först när extrema huvudvärken kom. Tror jag haft mitt första migränanfall. Hemskt var det.
Vaknade vid halv 8 först, va bara att glömma att ta sig upp. Sov sedan till 9 och huvet känns lite bättre, dock är värktabletter tagna nu oxå, så hoppas att det ger med sig helt.

Idag blir det träning när Johan kommer hem=)
Annars är det inte så mkt planerat mer än att jag ska plugga..eviga pluggandet, men snart är det ju slut på det=) Får se det så=)


Tänkte väl snart nu få i mig lite frukost...börjar känna mig lite hungrig.
Kram på er.


Ingen skola idag

Skulle egentligen varit i skolan idag mellan 8:30-12, men när man vaknar med den huvudvärken jag vaknade med så bara gick det inte.
Blev ju oxå lite så att jag går ju inte upp extra tidigt bara för ifall jag har huvudvärk, så en timme innan jag skulle till bussen gick jag ju upp..å huvudvärken han ju så klart inte att släppa..Nu är den bättre men långt ifrån bra..Får hoppas den ger med sig, orkar inte ha ont..
Jag återkommer lite senare med en längre uppdatering.
Kram

Pappersbröllop

Firar vår 2:a bröllopsdag idag, kollade upp och det är visst pappersbröllop, låter ju glamoröst=)
Som jag gjorde förra året och säkert komma göra igen så lägger jag upp lite bilder från bröllopet. En dag då det var bra mkt finare väder än det är idag och även fast vi tyckte det var kallt då..kanske 8 grader eller nått, så är det bra mkt kallare idag..







Det får räcka.

Är ju så typiskt idag, Johan jobbar, inget lustigt med det, men det är hans längsta dag idag...Sp han är väl hemma första strax efter 4 nån gång...Men men, sånt är livet.
Kram

En dag går så fort

Har nästan svårt att fatta att det redan är typ kväll...Var tar tiden vägen? En dag bara försvinner, så fort, man hinner knappt med ngt alls..hinner knappt tänka ens..
Johan ligger just nu i badet och jag sitter här och läser bloggar=)
Ska väl sätta fart med lite mat om en stund å sen är det tv:n som gäller under kvällen=) Som det ju alltid bli..men vadå..skön avkoppling på kvällen ju=)
Funderar på om jag skulle sätta mi9g och läsa igenom ica kuriren, som kom i fredags men som jag inte hunnit öppna än ens..=)
Kram på er.

Måndag morgon

God morgon!
Har vare uppe en timme redan, men det känns inte, är trött idag..Trots jag sovis ganska bra, inga knäppa drömmar i natt, vad jag vet om iaf.
Idag är det studiebesök på sjukhuset som gäller, hospice avdelningen. Ska vara där 13:00..Så ut i höstrusket måste man..
Fast kan knappt bli värre än igår..pappa å jag var ute å gick, å när vi va som längst hemifrån ute på landet så började blåsa nått fruktansvärt och regna så klart, regnet bara piskade mot ansiktet..Vi fick ta skydd under en gran från det värsta av ovädret..Men är det inte så typiskt att det ska komma just då..
Känns lite retligt idag, Johan slutar vid 12 och jag börjar 13..fast tror inte studiebesöket kommer att vara så länge, nån timme eller så brukar det bara hålla på..Så blir ju inte så sent=)
Annars idag vet jag inte vad vi ska hitta på, men nått ska vi nog alltid komma på=)
För 2 år sen hade vi en jäkla massa att göra, eller egentligen inte så mkt att göra, men mkt att tänka på..dagen innan bröllopet.. Imorrn firar vi 2 årig bröllopsdag..Vad fort tiden går..=) Men vanlig vardag som det är imorrn så väntar vi med att fira till helgen då vi går ut och äter.=)
Ska ta å kolla runt lite på bloggar å så nu.
Kram på er.

Söndag

Vaknade idag när Johan skulle till jobbet vid halv 9..Kändes inte som om det var nån idé att somna om då.
Igår satt vi å kollade fotbollen, eller, jag somnade efter en stund..är inte så värst intresserad av det..Å gick ju ändå inget bra..
Idag åker jag till mamma å pappa sen. Johan kommer hem först vid halv 6..så låter nog honom komma och hämta mig sen=)

Jag håller på å bli tokig på mig själv..har knäppa drömma hela tiden, å de handlar ofta om döden på ett eller annat sätt. Så de är ju ganska hemska samtidigt.
Som i natt, Johan dog, å låg där i sängen och så skulle en läkare komma men ville att jag skulle häfta fast lite reklamblad på honom först..
Så där satt jag i sängen och häftade fast reklamblad på Johan och helt plötsligt började han leva igen, å jag bara, du kan inte leva nu ju, läkaren kommer ju snart å jag har ju häftat fast de här bladen på dig. Vaknade sen tack å lov. Undrar dock vad en drömtydare skulle säga, drömmer om att folk dör eller att jag tar död på dom och sen börjar de leva igen.
Tycker iaf inte om dessa hemska drömmar, tyvärr kan man ju inte styra dom.

Ne, tänke jag så smått ska börja göra mig iårdning nu.
Kram på er.

Lördag

Idag då..vaknade med en extrem huvudvärk..somnade med den oxå för den delen...Å lördagar som ju är träningsdag...Tog en tablett, som inte verkade hjälpa alls..trotsade huvudvärken å åkte iväg ändå..Rioll en början mådde jag riktigt piss, men började efter ett tag känna mig bättre. Skönt=)
Efter träningen blev det hem å duscha å sen ta en promenix ner till affären.
Har sedan llgat å slöat i soffan framför en film=)
Nu håller vi på och kokar saft, halloh och blåbärssaft. Får väl se hur det blir..hoppas på det bästa=)
Kvällen kommer bli lugn den med..Johan vill väl se fortbollen, så blir väl det ikväll..inget jag egentligen är ett dugg intresserad av..men men...
Blir bara ett kort inlägg nu.
Kram på er.

Nackdelar med fler besökare

Tycker att det är superkul med fler besökare till bloggen,MEN, det finns helt klart nackdelar med det, alla de där elaka människorna ute i internetvärlden..som man i princip varit förskonad mot förrut, nu kommer det alltid minst en elak kommentar om dagen. Det är skittrist. Och NEJ, det är inget man ska behöva stå ut med bara för att man bloggar. Ingen, absolut INGEN skulle våga komma och säga  de där sakerna till mig personligen. Så VARFÖR ska nån få göra det här?? Även fast ni inte får se dessa kommentarer eftersom jag inte godkänner dom, så har ju jag ändå fått läsa skiten. Det är svårt att inte ta åt sig vissa gånger, men man får försöka. Orkar jag inte mer lösenordsskyddar jag bloggen. Fast det tycker jag är trist att behöva göra.
För det finns ju även de som är underbara.
Även fast det är lite dåligt med kommentarer så är jag evigt tacksam för de jag får, de som inte är elaka alltså. Idioter kommer det väl alltid finnans, men snälla håll er härifrån!!
Ni andra gulliga får mer än gärna stanna kvar=)

Nog om det.
Idag blir det stan.
I regnet...eller vet inte om det regnar nu, men igårkväll och i natt har det regnat nått fruktansvärt..
Första natten på länge vi sovit med stängt fönster..går ju inte ha öppet när det regnar så.. Sov ändå hur bra som helst när det väl gick att somna, Johan som snarkar ju...
Ska ta å läsa lite bloggar nu.
Kram på er.

Är läget verkligen värt 18 000 000??

Satt å kollade en massa villor å sånt där..har inte hamnat i soffan med boken än...
Men kolla in DETTA huset.. Å så ska man tänka på att utropspriset är 18 000 000... Huset är ju inte mkt att ha alls..ärligt talat...
Priset höjs ju om läget är bra, å vatten höjer ju priserna otroligt mkt..men detta..Jag tycker nog att det är lite väl mycket...

Det förvånar mig ganska mycket, man kollar alla dessa dyra hus, på 4-8 miljoner, vissa är ju så klart hur fina som helst, men ligger de vid vattnet och kostar däromkring, då är de många gånger inte ens särkillt fina...Hur kan man ge så mkt bara för ett bra läge? Jag skulle aldrig göra det..

Aja, nu ska jag inte sitta här mer..nu får det vara bra..=)
Kram

Tomt på inlägg

Varit hemma hela dagen utan att skrivit ett endaste inlägg..dåligt av mig..
Är så seg idag..somnade en liten stund i soffan..skönt med lite synd att somna just när Joha är hemma några timmar. Tyckte han kunde väckt mig, men han tyckte jag skulle sova...aja..han kommer ju he sen igen=)
Satte mig en stund förrut å pluggade en stund, så lite nytta har jag gjort idag iaf=)
Ska snart slänga ner mig i soffan å läsa lite tänkte jag..
Läser denna just nu:



Verkar bra, en bok med lite fart i.=)

Tycker det är så skönt att ligga där i soffan med filten över mig å bara låta tiden gå. Finns det nått bättre?=)

Ska även försöka komma på ngt vi kan äta ikväll, tror det får bli nått enkelt, varma mackor eller nått..tror inte jag kommer orka stå å laga till nån direkt mat..å vi har ju iaf ätit ett lagat mål idag.
Men innan soffläge ska jag så klart kolla igenom lite bloggar.
Kram

Lat??

Jag är nog ganska lat..inte gjort ngt vettigt alls sen jag gick upp..kollade bara igenom papprena på det vi ska "redovisa" idag..
Om lite mer än en timme ska jag dra mig iväg till bussen.
Tar den bussen som går bäst, men som man får ta en promenad för att nå, men det gör inget eftersom solen skiner=) Så längde jag inte har min vanliga otur å det börjar regna lagom tills jag ska ut då..Sånt man aldrig vet...
Efter skolan som jag inte riktigt vet hur länge komer vara ska jag ringa Johan å se om han har möjlighet att hämta upp mig, beror på hur det gått med bilen, om de är klara.
Sen blir det väl hem, laga mat å allt som där som alltid ska göras.
En promenad i solen sen skulle ju heller inte skada, om solen då behagar att fortsätta lysa över oss resten av dagen. Det är ju så fint ute nu med alla löv som ändrat färg. Hösten kan ju vara enormt fin, bara det är fint väder. Tror inte ens det är så kallt ute idag, nästan 12 grader..så finns inte så mkt att klaga på=)

Jag som alltid tar så mkt längre tid på mig än jag tror och brukar få stressa ihjäl mig eftersom tiden bara försvinner så ska jag väl ta å redan nu böjar fixa lite..Äta ngt så jag klarar eftermiddagen. Få på mig lite annat än bara myskläder, kanske lite smink osv.
Hörs kanske senare.
Kram

Onsdag

God morgon!
Om den är så god vet jag dock inte, är hur trött som helst, men kan ändå inte sova, ä känner mig, jag vet inte..inte helt ok.
Idag har jag skolan klockan 13 å fattade jag rätt på läraren så har vi lektion i typ 30 minuter! För nån slags redovisning, eller mer diskusion...Känns såå kul att åka iväg å slösa en massa tid för en så kort tid. Fast man vet aldrig, det kan alltid bli så att man blir kvar längre ändå.

Igår efter träning och inhandling av vissa saker blev det inte mkt gjort..Jag somnade i soffan å sov i 2½ timme...är man inte bra så är man inte. Fast det känns ändå inge vidare att sova bort så mycket tid, när Johan va hemma å allt..Men men..
Ne, ska kolla runt lite på bloggar å så nu.
Kram

Tränat

Har precis varit iväg å tränat en stund och ska nu strax iväg för å köpa tändstift och byta en bok som jag fick 2 av när jag fyllde.
Sen blir det hem och kolla på hollywood fruarna.
Annars inga planer idag, Johan är ju hemma, så pluggandet låter jag vara idag.
Känner mig ganska seg idag så det gör inget om det blir lite lugnt..=)
Kram

Hemma

Har vare hemma ca 45 min nu..hann träffa Johan några minuter innan det var dax för honom att gå sig iväg till jobbet igen.
Va ju iaf på stan med mamma. Köpte nya påslakan, så ska ta å bädda rent med dom sen=)
Överaska Johan lite=)
Snälla mamma bjöd på paj på stan, så slipper tänka på lunch idag. Ska dock fixa mat sen tills Johan kommer hem ikväll.
Nu finns det massor av saker jag behöver göra här hemma, städa, plugga, bädda rent, gärna sätta upp lite andra gardiner..osv..Tror jag börjar med pluggandet, det är viktigast.
Kram

Var tar tiden vägen?

Trots att jag gick upp så tidigt så har jag inte fått mkt gjort..eller det har jag väl men det känns inte så.
Satte mig och skulle fixa med tackkort, å det där med att sätta sig i beskära och redigera å allt..det tar sin tid..Men nu så, nu är alla utskrivna, ska jag bara köpa mig en penna som jag kan skriva med på korten oxå, känns lite personligare att skriva sitt namn för hand..=)
Ska ju till stan, så kan ju fixa det då, så jag sen får iväg korten så fort som möjligt, gärna redan idag, men vi får se vad jag hinner med.
Nu måste jag iaf få i mig lte frukost innan det är dax att gå till bussen.
Kram

Ni skulle sett

Blev tidig morgon här och kommer nog vara helt slut ikväll sen..men skit samma..va ganska kul att vakna vid halv 6 ändå..
Där låg vi å sova så gott å så ringer Johans mobil..det är jobbet, Johan får PANIK, flakande blick, magsmärtor. Å skriker, FAN, VAD ÄR KLOCKAN?? Å jag bara, det är ingen fara, du börjar inte förrän typ 8..Han trodde han hade försovit sig...=)
De ringde iaf för att fråga om Johan kunde byta pass å börja tidigare. Ett längre pass, hela 3 timmar längre..dock delat..Men det tog han.
Men ni skulle sett honom alltså..säkert därför jag inte kan somna om..ser bara Johans panikattak framför mig..Stakarn..
Idag blir det för min del stan med mamma, å sen när jag kommer hem blir det till å plugga.
Men först nu ska jag lägga mig i sängen en stund till å bara ta det lite lugnt.
Kram

Gårdagen

God morgon!
Har egentligen vare vaken sen 7, men legat kvar i sängen å läst=)
Känner mig så trött, lustigt man inte kan sova aså..

Lägger upp lite bilder från igår..



Smörgåstårtorna=)
Det blev en hel del över..men vad gör väl det..gott ju=)



Paketbordet..En himla massa paket=)



Å här är allt öppnat.
Har fått jätte mycket fint.
Å en massa fina blommor som jag ska försöka hålla vid liv=)
Tack alla.

Upptäckte jag inte kan lägga upp så mycket bilder då jag mest har en massa på släkten, å ska inte lägga upp bilder på dom.
Men, några fick ni iaf.

Idag hade jag å välja på att fortsätta plocka in alla sakerna eller åka till mamma å pappa å få mat..Gissa vilket som kändes mest lockande=)
Så ska väl egentligen bara göra mig iårdning så åker jag iväg sen.
Johan får hämta upp mig när han har slutat.
Kram kram


Underbar dag

Har haft en helt underbar dag idag, fast jag är väldigt trött och glad att det inte blir mer ikväll.
Börjat så smått att packa upp sakerna jag fått, det är inte lite kan jag lova..
Återkommer med lite bilder å längre inlägg imorrn.
Kram

Grattis till mig

Idag fyller jag 25.
Fyller gammal...=)

Har typ inte sovit ngt alls i natt, å då är det inte pga det där pirret man kände när man var liten, utan oro för att jag ska glömma en massa saker när vi åker iväg sen.
Det slutade med att jag halv 2 började skriva en lista, trodde det skulle hjälpa..Fast när jag la bort den och försökte somna så gick det ännu sämre och jag kom på mer och mer saker..Tidigast 3 somnade jag och så upp nu vid 7..Aja, får vara mer eller mindre död ikväll=)

Kram kram

soligt idag

Idag ser det ut att bli en mycket finare höstdag än igår..Fast det är fruktansvärt kallt...
Vi bestämde oss för att sova med stängt fönster i natt, vet inte hur kallt det blev under natten, men när Joha åkte runt halv 5 var det 0 gradigt..han fick nog skrapa rutorna på bilen..
Jag mådde illa i natt, trodde jag åkt på magsjuka eller nått..men det var nog bara för att det var för varmt, när jag slängde av mig täcket så gick det nämligen över..Tack och lov..har ju verkligen inte tid att bli sjuk nu..

Idag blir det sen hem till mamma å pappa, ska börja förbereda smörgåstårtorna inför imorrn. Fast väntar med att garnera dom tills imorrn så de ser frächa ut.
Blir säkert lite i massagestolen oxå=) Lika bra att känna sig avslappnad de sista timmarna i mitt unga liv, imorrn börjar ålderdomen..haha.. Ne vars, men 25 känns som man börjar bli gammal då ju..men, man blir väl inte äldre än man känner sig..=) Så ska forsätta känna mig som 24 ändå..hehe=)

Nu typ slutar Johan sitt första pass, sen är han ledig några timmar innan det ä dax för honom att jobba igen...Så under hans timmar ska vi hinna äta nån lunch, å han ska skjutsa mig å syster till mamma å pappa. Stakarn, ingen lugn och ro, fast innan vi äter något ska vi kanske passa på och se på lyxfällan som vi inte såg igår, Johan kände hann inte orkade sitta uppe, och jag förstår honom, när man sen ska upp vid kvart i 4..

Ska väl kanske börja göra lite nytta..
Kram

Bak, recept och bilder

Kör ett blandat inlägg här nu..
Börjar med baket, tar bilder och recept på en gång för er som blir sugna...



Vispa 4 ägg och 2 dl socker poröst.



Smält ihop 200 gram smör/margarin, 100 gram mörk choklad och 100 gram ljus choklad.

Blanda ihop 2½ dl mjöl och 1 tsk bakpulver och ha i i ägg och socker smeten.



Häll i chokladblandningen i smeten och rör runt..



...till en jämn smet.



En form med löstagbara kanter på, jag sätter fast ett bakplåtspapper i botten för att det ska vara lätt att få bort kakan från botten sen.
Smöra och bröa.
Å i med smeten i formen.
Grädda sedan kakan i 225 grader i 14½ minut.



Tyvärr ser man ju inte mer än en nästan lite mörk kaka, blir inte rädda när i tar ut den bara, kakan är jätte lös och rör sig riktigt mycket när man tar ut den, det ska den göra.
När den sen svalnat så är det en lös gega med ljuvlig choklad i. Kan även ätas kylskåpskall, god då med.
Har iaf gjort 3 såna här nu idag..det ska nog räcka.

Å så till lite annat..
Måste visa er denna smarta grej som vi har till disktrasan, som ju annars bara är i vägen och alltid ramlar i slasken och ligger i en hög å man får slänga den eftersom den ju blir rätt äcklig när den ligger då i en blöt hög...



Urdålig bild, men så ser den ut iaf..



Å så ser det ut med disktrasan i.
Köpte den på makarom för 39:- tror jag, absolut värt de kronorna.

Köpte ju lite nya kläder igår oxå..kan ju visa dom med..



Klänning, stickad, så härlig=) 299:- på cubus, kostar annars 399, men hade tur att de hade lite kampanj=)



Köpte även knästrumpor på Åhléns för 99:-, har inte riktigt bestämt mig om det är snyggt eller fullt, om inte annat lite häftigt/mysigt, höstigt=)
Köpte även ett par strumpbyxor, men ingen bild, bara vanliga svarta.

Kan köpa ännu mer på åhléns nu me..fick hem presentkort på 150 kr från gratismakeup
Gratis är ju aldrig fel=)

Å så till det trista vädret då..



Detta är verkligen inte roligt att se när man tittar ut...det regnar å är så grått..usch..är det soligt är det ju iaf fint med alla färger som löven börjar få, men när det är så här, usch..

Det var det det...jag som är så fruktansvärt dålig på bilder i bloggen, tar alla på en gång..haha..så nu lär det dröja en månad igen innan det blir bilder...haha..ne då, ska försöka skärpa mig...men lovar inget, för risken finns ju att jag inte kan hålla det ändå..

Kram på er.

1:a oktober

God morgon kära ni!
Det är oktober, en riktigt höstmånad och det märks, är sånt där riktigt tråkigt höstväder, regn och grått och kallt.
Om några dagar fyller jag, behöver väl inte regna då iaf?

Idag är det baka som står på schemat..som vanligt känns det som=) Bara en massa förberedelser när man ska fylla år..Aja, det går nog ganska fort trots jag ska fixa 3 st mudcakes(eller hur det nu stavas) Blir istället för tårta med grädde och hallon brevid. Är typ en slags kladdkaka, fast MYCKET kladdigare, då innehållet är näst intill rinnande..Så god och så nyttig..haha..

Lite plugg skulle inte skada om jag han med heller..men om inte annat så får jag ta en heldag eller halvdag iaf med plugg på söndag, då har jag nog inte så mkt att göra å Johan är ändå iväg och jobbar några timmar då.

Ne, ska väl sätta fart med bakandet å allt diskande som blir av det..
Kram

RSS 2.0