Kväll igen

Då var kvällen här igen..
Ja, Johan är firad från min sida, imorrn kommer hans föräldrar och syskon, fullt upp hela helgen, men det är bara roligt=)

Johan fick en stekpanna, stor en som han önskat sig, en frysbox, strumpor och batterier..hehe..hade han önskat sig så då fick han det med=) Em vinflaska och jätte fina blommor.







Det är ju så fint med blommor=)



Å så Johan när han öppnade paket...

Kvällen nu då, en promenad tänkte vi oss ta en, en liten en iaf, skönt att få lite luft, sen blir det ju melodifestivalen senare.
Så det blir vår kväll det.

Kram

hemma

Jag då har man tränat då, ska ta mig en snabb dusch strax så är det nog dax att starta med maten sen..Vet inte rikigt när de kommer då vi inte sagt nån tid utan de kommer efter att de är färdigtränade. Så i princip kan de komma när som..
Blir en solig och fin dag=) Härligt, får vårkänslor, trots att det var jäkligt kallt imorse, men med lite sol så blir det varmare, tror det är runt nollan nu, så det är inte så himla farligt.
Ska ta å göra iårdning lite nu.
Kram kram

God morgon

Lördag morgon och det är som vanligt dax för träning=)
Ska inte iväg rikigt än, men ska hinna få oss lite frukost å så.
Senare sen kommer mina föräldrar upp, syster och Anders, de ska fira Johan, så det blir mat å fika, ikväll sen blir det väl melodifestivalen igen...tycker att det är lite jobbigt när det ska vara så många delfinaler...det va bättre förr=)
Kort inlägg, men måste göra mig iårdning.
Kram

städat

Då har vi städat denna lägenheten..usch och blä, fast det är ju skönt nu när det är gjort=)
Bakat lite idag har jag, men det tar vi imorrn vad...
Är helt slut nu..skulle kunna somna om jag la mig ner, därför ska jag se till att inte lägga mig i soffan eller så..då får Johan inte liv i mig förrän imorrn bitti..
Har inte hänt så mkt annars idag, var iväg å handlade lite som vi hade glömt sist vi var iväg, Johan hämtade då sin telefon oxå, rätt lugn dag annars.
Kram

God morgon

Satt uppe en bra stund i gårkväll/natt...å när jag väl la mig igen sen så kunde jag inte sova då heller..
Å så vaknade jag nu, jätte trött är jag så ögonlocken bara hänger, men sova, det går inte, försökt vädna och vrida och allt möjligt, men det går helt enkelt inte, fick ge upp...Kommer somna jätte tidigt ikväll istället..

Igår stekte Johan köttbullar till maten..blev några över, tyvärr frös han in dom, hade ju vare så gott på mackan nu ju...men men..

 


Idag vet jag som vanligt inte vad dte blir för mat...Johan va lite sugen på lövbiff...får se, vi äter väl ändå ikväll, det brukar få bli så, slipper man bli så sugen på allt annat på kvällen, sånt som man inte ska sitta och äta..då är det bättre att äta maten senare så man är mätt..
Ska läsa lite bloggar nu.
Kram

kan inte sova

Har legat 1½ timme nu och försökt sova, men det går inte, för mkt som far i huvet, farfar, hoppas så att han får sova lungt i natt eller som jag skrive flera gånger tidigare, att det går fort, rikigt fort, han har en fruktansvärd ångest.
Blir lite sur på Johan just nu..inget han kan rå för, men han snarkar så jag vet inte vad, inget hjälper, han är tyst en sekund och så börjar han igen, så även om jag är trött och kaske är pvg att kunna somna så går det inte pga av att han väsnas så...Jobbigt med snarkningar, men samtidigt är det ju inget han rår för...
Se hur mkt sömn det blir i natt...Det blir vad det blir.
Kram

Tvättar

Vi håller på och tvättar för fullt...det sista är nu i torktumlaren och hela badrummet är fullt...
Jobbigt det är när man har en massa tvätt...ändå har vi en massa kvar...hinner aldrig ikapp med de tvättider vi har, 3timmar och 45 minuter varannan vecka ca...det hinns inte med på det..Men men, man får göra det bästa av situationen ändå.
Kvällen kommer att bestå av tv-tittande, en massa bra program på torsdagar, så många att vi inte ens kan se allt vi vill, men så är det, inte mkt att göra åt det inte.
Kram på er.

Resultatet

Nu är bullarna klara...tänk ändå, började redan vid 8 med dom...vilken tiden det tar egentligen...Fast mestadels av tiden är ju jäsning, som tur är..



Mums..=) Det luktar ju såå gott...En varm bulle och iskall mjölk...frågan är om det inte får bli en..Johan får äta sin bulle sen, jag tar den nog nu, eller när den fått svalna lite grann kanske..
Frågan är vad jag ska hitta på nu...
Har lite annat som jag egentligen ska baka, men vet inte om jag skulle vänta med det tills imorrn...får fundera på det.
Kram

Bullbak

Det blev bullbak iaf=)
De står och jäser för sista gången..=) Tänk vad man hinner med när man går upp så tidigt...



I väntan på att få jäsa..det blev inte så många, 22 st, 20 ska in i frysen och varsin till Johan och mig, måste ju smaka sen för att veta om man vågar bjuda på dom i helgen..=)



Det värsta är ju att ta hand om efterarbetet...Men det är gjort nu iaf..skönt=)
Måste säga att det var rätt skönt att göra en så liten sats bullar, blir inte jobbigt på så sätt...ska nog fortsätta att alltid göra på 2½ dl vätska..om man inte ska ha mkt bullar så klart.



Håller ju så klart på och tar kort på allrt möjligt här hemma, måste ju lära mig vad som blir bäst inställning till olika saker, tar lite tid att lära sig...Tyckte att denna orkidéblomman blev så himla fin=)

Så idag har jag allt lite att roa mig med tills Johan kommer hem=)

Kram

God morgon

Fattar inte att jag inte kan sova...vaknade klockan 6, är trött men kan ändå inte sova...
Nåja...Kan ju skriva om igår, eftersom jag inte orkade skriva ngt igår kväll när vi kom hem.
Först blev det city gross och handla hem lite mat. Sen hem och lämna det för att sedan bege oss till torby, mobil till Johan och en kamera. Tog mobilen först, Johan hade kollat ut en mobil först, men som var lite dyr, så då hade han kollat upp en annan som skulle gå på 2690 tror jag om han förlängde abonemanget..dock när vi kom till butiken så ville de inte alls ge oss det priset, då hamnade det helt plötsligt på 3200, nej nej, så den blev det inte, gav oss iväg till onoff, där hade de den mobilen men den fanns inte inne och de visste inte när den skulle komma...dock så hörde vi efter vad den mobilen som Johan mest ville ha skulle kosta om han förlängde abonemanget, å fick priset 2600..helt sjukt, eftersom den kosta 3990 kontant annars...Så den blev ju bra mkt billigare och dessutom billigare än den andra, denna hade de dock ite i butiken men den fanns på deras lager, så Johan får den hemskickad, eller rättare sagt den blir skickad till ica så han får hämta den där tills på fredag.
Blev en kamera oxå=) En rosa, eller mer ljus ljus lila/rosa...En Nikon.



Bilden är tagen med gamla kameran, men det syns väl ändå någorlunda hur den ser ut..=) Så liten och fin=)



Detta är den gamla kameran, som numer inte kommer att användas ngt mer...=)

Ska väl sitta och leka lite med nya kameran så man lär sig den ordentligt, satte mig iaf nu när jag vaknade och installerade så jag kan föra över bilder till datorn. Ska nu när jag har en mkt bättre kamera försöka bli duktigare på att ta kort och lägga upp på bloggen.

Nog om det, när vi var på onoff så ringer mamma och frågar om vi vill med till farfar, han är så dålig, så vi åkte och hämtade upp mamma och åkte till farfar och satt hos honom en timme, han var så pass pigg att han pratade med oss, men mer än så var det inte, inget ätit alls igår, druckit typ en dl..de var tveksamma om han skulle klara natten, men ingen har ringt så natten klarade han...Får se hur många dagar till han klarar sig. Känns jobbigt så klart, men som jag skrev i ett inlägg igår så hoppas jag ju att det ska gå fort.

Idag slutar Johan tidigt oxå, trots att han har sin längsta dag så slutar han redan halv ett=)
Funderar på om jag ska slänga ihop lite bullar, har en halv jäst i kylen, blir inte så många bullar på det, men det räcker iaf till helgen när vi ska fira Johan, annars äter inte vi en massa bullar och kakor å sånt, så inte mkt mening med att det bara ligger i frysen om man gör en massa.

Ska kolla lite bloggar å så nu iaf.
Kram på er.

Låt det gå fort

Vet inte, men tror jag har skrivit om det förrut, att farfar är så dålig, det går lite upp och ner för honom, läkaren ger honom ett par veckor...ena dagen är han jätte pigg, andra dagen är det jätte dåligt, idag var det tydligen inte alls bra...Jag bara hoppas att det ska gå fort..Han har så ont, är liten som en fågelunge, liggsår har han, klarar sig inte alls själv, kan inte längre gå ut och blir så rastlös osv. Så för hans skulle hoppas jag att det går fort, så han slipper lida. Det känns tufft och jobbigt, har aldrig haft nån direkt kontakt med farfar då han är alkolist, en rikigt a-lagare om man säger så, några minnen sen barn har man, det är nu sen han gick med på att bo på sjukhem som man träffat honom lite mer, men inte trodde jag att det skulle kännas så mkt som det gör. Men det är hemskt att se honom dålig, det är ju trots allt ens rötter, utan honom skulle ju jag inte finnas osv...
Han är egentligen inte så gammal, 75 år, men alla organ i kroppen är helt utslitna efter alla år med alkohol. Kroppsligt är han nog närmare 100, och han har gjort sitt liv, det är bara att acceptera det, även om det känns tungt, skulle nog vilja ha honom kvar ett tag till nu när det är lite mer ordning på hans liv, men att han ska lida, det vill jag ju så klart inte. Därför hoppas jag på att det går fort.



God morgon

Åter morgon..
Jag som tänkte jag skulle ta en rikigt sovmorgon idag, inte ställt klockan eller nått...Men vaknade ändå strax innan halv 8, å vad ska jag ligga kvar för när man ändå är vaken...Lägger väl mig för tidigt på kvällarna..=) Fast å andra sidan så slipper jag ju sova bort hela dagen...
Idag blir det till att föra över matvaror från vår proppfulla lilla frys till den stora nyavfrostade, borde frosta av den lilla med, men tror inte jag orkar det idag... Kylskåpet ska rensas, för när Johan kommer hem ska vi iväg å storhandla...Ev åka å köpa ny mibil till Johan oxå..kanske även en ny kamera, får helt enkelt se vad klockan blir... Tar ju lite tid när man ska handla å ha sig...
Nu ska jag iaf läsa lite bloggar=)
Kram



Gammal bild..men GE MIG SOMMAR NU...=)

Inte så farligt

Det var väl inte så farligt förrut...
Men blev så arg...
Han kom ju hem, tycker dock han ska lära sig använda mobilen=)

Nu frostas frysen av, vår stora frys, bara den lilla kvar sen, men den har vi inte tid att ta idag...
Skönt när man får lite såna där jobbiga saker gjorda måste jag säga...Både linneskåpet och ena frysen idag, känns perfekt=)

Kram

Så förbannat ledsen

Just nu sprutar tårarna mer än de gjort på länge..Jag är så arg samtidigt som jag blev så orolig.
Johan denna gången..
Han slutade klockan 12 idag, 10 lver 1 börjar jag bli orolig och undrar var fan han har tage vägen, så lång tid tar det fan inte att åka hem. Ringer och telefonsvararen går igång, vid detta lagat blev jag så fruktansvärt orolig. Ringer upp igen och han svarar som ingenting, vid det här laget är jag så nervös så jag blir rikigt förbannad...Å så säger han att han är kvar på jobbet, så jag skällde ut honom och fråga om han inte fattar att man blir nervös. Sa till honom att han skulle åka hem och sen la jag på luren.
Sen ringer han upp efter ett 5 minuter, han har alltså inte åkt än...Då blir jag ännu argare.
Tänk om jag hade gjort maten, tänk om jag hade haft orken på en gång att fixa med den...då hade den stått där och blive förstörd...Jag är så arg och ledsen, jag vill bara skrika. Det värsta är väl att han inte fattar varför jag är arg!
Va bara tvungen att få ur mig detta...
Tycker han kunde ringa om han stannar kvar på jobbet..ett litet samtal så jag vet, så jag slipper bli så jävla nervös.

helt slut nu

Har gjort ngt rikigt rikigt tråkigt, men ett måste..
Vårt linneskåp var bland det värsta man kan tänka sig...allt bara inslängt, dörren fick man trycka igen och hoppas att den höll..japp, så illa var det..
Bestämde mig för att släga ut ALLT...sagt och gjort, men en gigantisk hög började jag fundera på vad fasen jag gett mig in på..hur ska jag få in allt det där lixom...Fast slänge jätte mkt och en del ska skänkas bort.

Tyvärr tänkte jag inte på att ta en före bild, men ni får en efter bild iaf..



Ordning och reda och allt är vikt.
Synd jag glömde ta före bild så ni verkligen kunde sett skillnaden...

Väntar hem Johan nu snart..borde komma innanför dörren när som helst..
Ska ta å laga till lite mat, pasta ost och baconsås får det bli idag, går snabbt och enkelt att göra, dessutom är det ju gott oxå=)
Kanske skulle sätta fart med maten nu direkt egentligen..men måste få sitta en stund..Att slita med den där skåpet 1½ timme känns...
Så lite bloggar ska jag nog hinna med först=)
Kram

Grattis

Ska väl börja med att säga GRATTIS till min svärmor som fyller år idag.

Nu har jag ringt det där samtalet..jobb det gäller, men som vanligt bara skicka in en ansökan..så det är gjort, så nu håller vi tummarna för att jag hör något.=)

Kom på att det ju är fettisdagen idag oxå..
Fast det blir nog ingen semla för min del, är inte jätte förtjust i dom och Johan får ändå semla på jobbet...


Semla från förra året.

Det var allt för nu..
Kram

God morgon

Tisdag morgon redan...
Johan är iväg å jobbar å jag tog sovmorgon...fast inte så lång idag.
Ska ringa ett samtal nu på morgonen och sen vet jag inte rikigt vad som händer mer...finns alltid saker att göra dock.
Förlåt att jag inte var så värst aktiv i bloggen igår, men va så trött hela dagen och huvudet som kändes, man får ha såna dagar, tycker iaf jag=)
Kram

God morgon igen

Hum...somnade runt halv 12 och vaknade nu..nej nej, har inte sove bort hela dagen...Johan ville låta mig sova pga huvudvärk...typsitk att den inte gett med sig..Så där jobbig dag som man helst bara sover bort..har jag ju oxå nästan gjort, somnar säkert hur tidigt som helst oxå..Gillar inte såna här dagar..men vad ska man göra.
Kram

God morgon

La mig å kollade på film i sängen igår...skulle tro att jag typ såg 5 minuter..sen sov jag gott=)
Vaknade med huvudvärk idag, men den tycks peppar peppar ge med sig ganska bra..hoppas..=)
Idag händer inte så mkt, inte vad jag vet än iaf, men man vet aldrig...
Har inte fått ngt svar från östgötatrafiken, men väntar och hoppas på ett svar..vill veta hur de kan kalla det normal trafik..
Är trött och hjärnan har inte vaknat än..så komemr nog en längre uppdatering lite senare.
Kram

Irreterat mail

Jag gick in på östgötatrafikens hemsida...där står det att trafiken i tätorten flyter på normalt...Annica flyger i taket och skrivet ett irreterat mail till dom...Vadå flyter på normalt? Bussarna var ju inställda på en jäkla massa hållplatser pga halka. Då ska de f*n inte skriva att det flyter på normalt...
Väntar med spänning på svar ifrån dom, om man nu får ngt...annars skickar jag ett till...arg som ett bi är jag...

Ska slänga mig i säng nu..är hur trött som helst...om ett par timmar får jag hem Johan, men då lär jag sova...

God natt på er.
Kram

Snökaos

Herre gu vikken tur hem det blev...
Börjar från början, åkte ner till stan med mamma, hälsade på farfar som var lite piggare idag, han kunde iaf prata och skoja lite, dock så är han mkt dålig.
Sen gick vi på stan ett tag iaf, köpte ett par löpare och en present till Johan, han fyller på söndag.
Följde sedan med mamma hem till dom, så vi åt lite, pratade och fikade, sen skulle jag åka hem...Jo tjena...45 minuter tog den innan det kom en buss..
Efter en halvtimme så ringde en kille och skulle höra var bussen tage vägen, dte kommer ingen sa de, pga av snön och halkan...så de skulle se om de fick tag på en taxi...Hur lång tid det skulle ta hade de ingen aning om då taxi hade fullt upp...Tack och lov så kom det efter ca 45 minuter en buss trots allt...hon hade lyckats ta sig fram...och så hade hon väl missat att de inte fick köra den vägen...Det tacka vi för..=)
Så till slut kom man ber till rececentrum och bussen hem sen var inte minsta försenad..tack!
Så hem kom jag, men bra mkt senare än jag hade tänkt...Men skit samma..
Klagar abslout inte på förararna, jag vet ju hur de har det, men det är fasen inge kul att stå och vänta 45 minuter i kylan...det suger...Tycker de kunde vara mer förberedda, ha ordentliga däck på bussarna och så kunde det ju vara bra om de kunde salta vägarna...de har ju vetat att det skulle bli snöoväder...De kunde gott förberett sig för det..
Nåja, är glad att jag kom hem iaf=)
Orkar inte ta några bilder och lägga upp nu..är för trött för det...eller för frusen eller vad jag nu är..=)
Ha en bra kväll.
Kram

God morgon

Söndag, det har snöat en massa så inte alls kul ute...
Blev lite irreterad...de kom å plogade här redan halv 7 imorse, aså det är väl bra att de plogar, men de har typ inte gjort det på hela vintern, har vare jätte slarvigt med det, å när de väl kommer, ja då kommer de tidigt en söndags morgon...nåja..
Idag vet jag inte än vad som händer, Johan ska jobba i eftermiddag och kväll, så är ensam då..trist...

Halsen vill jag hugga av...kanske ngt bättre än igår, men då vilar man ju oxå rösten på natten..

Melodifestivalen såg jag alla bidragen igår, men sen somna gott.

Nu ska jag läs alite bloggar.

Kram

orka

Är så fruktansvärt trött..å så fruktansvärt ont i halsen, låter helst bli att svälja, för det är hemskt...Så här i efterhand får man kanske ångra att man var iväg å tränade, men vill ju..orkar inte vara sjuk mer... Hoppas bara inte att förkylningen börjar om, det pallar jag helt enkelt inte.
Melodifestivalen om en liten stund..tror dock att jag kommer att somna efter bara 10 minuter, är så trött...Känns att det är ngt i kroppen som inte är rikigt bra...Håll tummarna för att jag känner mig mycket bättre imorrn.
Detta blir sista inlägget från mig för idag, jag misstänker ju som sagt att jag lär somna ganska snart..
God natt på er.
Kram

Hemma

Då var vi hemma igen.
Först tränade vi...skulle nog jag inte gjort...ont hade jag i halsen innan, mkt värre är det nu..håll tummarna för att det blir bättre.
Sen pkte vi till farfar, där brast det för mig, han är jätte dålig och lär inte alls ha långt kvar, har man sagt många gånger och han har återhämtat sig, men så här har han aldrig varit, rikigt rikigt dålig...Hade svårt att se honom, men känner att jag nog måste hälsa på nån mer gång nästa vecka innan det är slutet..Vill du med då syster?
Efter det korta besöket där åkte vi å köpte en blomma till svärmor och åkte då sen dit, åt mat och hemmagjorda semlor..gott=) Fick den maten jag hoppades på, älskar hennes karrékotletter, hon får dom så extremt goda..=)
Ja, nu är man ju iaf hemma och ska bara ta det lugnt, du är vad du äter är det repris på nu vid 5, så ska kolla på det då, melodifestivalen är det ju ikväll, ska dte oxå ses på, om jag håller mig vaken, känner mig verkligen inte 100, halsen gör ju då piss ont och allmänt hängig känner jag mig, tog en temp men den visa inget, skönt det iaf, Johan fick kolla halsen på mig oxå, men bara lätt rodnad, så ska ju inte vara nån fara på så sätt iaf...bara stå ut med värken helt enkelt.
Nu ska jag kolla lite bloggar innan det blir tv:n.
Kram

Rena vårvärmen=)

Stiger upp ur sängen och kollar som vanligt vad terometern visar...
Kolla in detta och tänk på att det ligger en massa snö och allt är helt fruset ute..



Förlåt att den är sned, ändrade bilden men det gick tydligen inte..
Nåja, ni ser ju...11.1 grader, inget minus framför...
Det där fattar man ju att det inte stämmer...
Kollade nästa, å då var det nästan -13 grader...låter mer troligt lixom...
Den där termometern visade nog det där för den blev knäpp innan batteriet dog...för nu står det bara ett L på den...Men lite kul ändå att det står 11 grader mitt i vintern..Just chocken när man såg det...

Idag blir det träning, sen hälsa på farfar, se hur dålig har är, och sen blir det hem till svärföräldrarna, ska fira svärmor, hon fyller å tisdag, men vi firar henne idag. Ska dock inte stanna där allt för länge med tanke på att jag fortfarande är lite förkyld, den förbaskade halsen ger sig ju inte..å de har katter och jag med förkylning och katter hör egentligen inte ihop, men ett par timmar eller 3 ska det nog gå bra.

Nu innan vi ger oss iväg ska jag läsa lite bloggar.

Kram

vad kylan gör

Det märks att det har vare kallt för länge nu..Har typ aldrig torra händer, men nu när det vare kallt så länge så märks det...de är torra å har eksem på hädnerna...kliar enormt mkt...ngt som jag då inte är så van vid att behöva utstå..smörjer hur mkt som helst, men hjälper inte rikigt...Sen nu när man jobbat och spritat händerna torkar de ju ut ännu mer...brukar inte torka ut av spriten, men är det kallt å händerna är extra känsliga så blir det nog lätt så...

Nu sluta Johan om ca 20 min...=) Fast jag har ju bilen hemma, så tar ett tag för honom att ta sig hem då...tror jag ska gå å möta honom vid bussen, komma ut en liten stund, trota att det är svinkallt... Tror jag att det är iaf...har inte kollat efter..

Min hals är inge rolig idag, eller nu ikväll rättare sagt...ont som f*n...den vill inte riktigt ge sig..men det får jag väl stå ut med, träna imorrn ska jag iaf=) för övrigt känner jag mig ju helt frisk..halsen brukar ju ändå bara bli som värst under kvällen och natten...babblar väl för mkt under dagarna...Får börjar vara lite tyst...*asg*

Kram på er.

hemma

Då var man hemma, eller har vare det en liten stund nu...
Så härligt det vare idag med sol=)
Fast nu börjar molnen komma igen och det blir säkert kallt igen..lite varmare idag, bara ett par minusar.
Lugnare dag på jobbet idag, å idag ingen värk i kroppen...
Aså det är klart det är jobbigt att jobba när man kommer hem och varje liten kroppsdel värker, just så´na dagar kan man fundera på om man verkligen vill jobba så här, men så kommer alla de andra dagarna, eller de där stunderna när man skrattar och har roligt med de gamla eller bara sitter å myser, tittar i tidningar å alla bara är så uppåt och glada, såna dagar lever man länge på..Just därför orkar man såna dagar som igår, även fast jag klagade hela kvällen på hur ont jag hade. Tur jag har Johan som är förstående. Han har själv jobbat lite lite grann inom äldreomsorgen, så han har ju då lite koll på hur det kan vara.
Nu ska jag läsa lite bloggar=)
Kram


God morgon

Åter morgon..åter ska man iväg.. Men idag har jag bilen..*lycka* fick sova nästan en timme längre=)
Känns lite bättre idag än det gjorde igår, inte ont längre, men Johan va så snäll å gav mig massage igårkväll, tack älskling.
Idag slutar jag tidigt, halv 2, skönt, slipper man en del tunga moment, inte så van vid att jobba nu, är väl därför det blir tyngre..
Ne, har inte riktigt tid att sitta här..
Kram

trött, ont, trött, ont, trött, ont...

Rubriken säger det mesta...Är något så fruktansvärt trött, och har så fruktansvärt ont i hela kroppen..ryggen är värst...
Jobbig dag? Skojar ni...
Så skönt att vara hemma..bara imorrn kvar, sen är det helg.=)
Kommer slockna hur tidigt som helst i kväll..vore skönt redan nu...
Orkar inte skriva mer än så..men ni vet att jag lever, även om det är knappt...skämt å sido...
Kram på er.


God morgon

Om vi säger så här..JAG VILL SOVA MER... Men det får jag inte...måste ju göra mig i årdning och åka snart..,men är så förbaskat trött, Johan är oxå totalt dötrött idag..ingen bra morgon alls..Halsen värker oxå..morr...
Skönt iaf att vi la oss tidigt igår kväll, annars hade det nog varit mkt svårare...
Svinkallt är det ute oxå, vill inte ut i denna kyla, men måste ju...
Klaga det kan jag, men denna tiden på morgonen tycker jag att det är tillåtet=)
Ha en bra dag.
Kram

God natt

Som vanligt blir det tidig kväll...
Är hur trött som helst och båda ska upp tidigt imorrn, lika bra att få sömnen, sova ska man när man kan.=)
God natt på er.
Kram

God natt

Som vanligt blir det tidig kväll...
Är hur trött som helst och båda ska upp tidigt imorrn, lika bra att få sömnen, sova ska man när man kan.=)
God natt på er.
Kram

bakat

Kände för att baka, så det fick bli en sockerkaka med en massa citron i...se om är god..tog precis ut den från ugnen, så tar ju några timmar innan den går att smaka på..





Den blev så mkt ljusare än sockerkaka brukar bli för mig..kanske beror det på citronen..fast ser att sista bilden här att de ser mörkare ut än den egentligen är...
Men men..ngt att göra en liten stud iaf, även fast ju sockerkaka sköter sig mest själv..
Hade tänkt att göra maten tills Johan kommer hem, men köttet är fortfarande stelfruset, så skulle tro att vi får äta ikväll istället, vå får ta oss ngt lätt till lunch helt enkelt..det gör inte å mkt, huvudsaker är ju att vi får mat nån gång=)

Har fortfarande ont i huvet, trots ipren, den verkar inte vilja släppa idag..Så jobbigt..
Man är så trött hela tiden, våren skule verkligen behövas...soligt och fint och lite värme så man kan vara ute utan att frysa ihjäl..det längtar jag verkligen efter, känner att det skulle behövas oxå..Känns ju som om våren är långt bort, men snart är det ju mars och våren kommer att gör intåg, men när det är en massa minusgrader och grått så känns det som om det är år kvar.

Längtar en massa till sommarn oxå så klart, men först vill jag nog ändå ha vår..våren är trots allt så vacker, men allt som slår ut och man kan börja ha mindre kläder osv...Längtar SÅÅÅ...

Kram

somna i badet

Bestämde mig för att sätta igång lite lugn musik och tappa upp ett bad...
Det är ju så skönt att bara ligga där och koppla av..



Bara det att jag vakna med ett ryck..jag hade somnat och är ensam hemma...aldrig bra..Så det var bara att bege sig upp då...Jag som brukar skälla på Johan när han somnar i badet, då brukar ju jag dessutom vara hemma...
Chansen att drunkna är väl egentligen inte så värst stor, tror man vaknar om man hamnar under vattnet..men man kan ju typ drömma om att bli dränkt och då kan nog olyckan vara framme...
Nåja, är uppe ur vattnet nu... Känner mig avslappnad med fortfarande fruktansvärt trött, ont i huvet oxå...hemskt..
Men ska jag somna denna gången är det nog att föredra soffan framför tv:n eller så..=)
Kram

Jobb

Blir lite jobb nu=)
Ska jobba imorrn och på fredag.=) Blir det lite pengar sen, det skadar ju aldrig om man säger så...bara det att jag ska upp så där tidigt 2 dagar i rad..hu..nåja, jag vänjer mig, det går alltid, bara man ställer in sig på det.
Funderar på att lägga mig i soffan en stund å bara slöa..försöka att inte somna dock..=) Kommer aldrig att kunna sova ikväll sen i så fall, å det ör ju inte så bra när man ska upp imorrn...
Kram


God morgon

Oj då...sov visst ganska länge idag..vakna först vid 9:20..så sent brukar det inte bli för min del..men skit samma..är så trött ändå, så skulle kunna sova många timmar till.
Johan är iaf och jobbar, jag sitter här..nehe?=) Johan kommer hem ganska tidigt idag, runt halv 3 eller nått sånt skulle jag tro, så man ska inte klaga=)
Sitter å funderar på vad vi ska äta idag, funderar på currygryta, det är mimsigt..kanske, kanske att det blir det, kan Johan få sig några matlådor oxå.
Lite bloggläsning är det dax för nu.
Kram

kvällen

Hum..lär somna bra tidigt ikväll...det blev inte till å sova ngt så det får bli en tidig kväll istället..bättre det då Johan ska upp tidigt imorrn.
Men strax är det unga mödrar som gäller, så får vi se hur länge jag är vaken till sen...
Det är som syster min skrev i en kommentar, är man inte van vid att gå upp tidigt så kan det kännas som om klockan vore typ 3 på natten man ska upp..
Imorrn ska jag iaf inte upp så tidigt...fast somnar jag tidigt blir det väl tidigt ändå..
Nu unga mödrar.
Kram

trött

Usch vad jag är trött... Gillar verkligen inte att gå upp så här tidigt...
Men men, får väl gå å lägga mig tidigt ikväll...lutar åt att sova en timme eller två nu med...kunde behövas...Fast möjligt att Johan vill att vi ska hitta på ngt oxå...lite trist när båda är hemma att sova bort en massa tid då.
Är så glad, Johan har bytt bort sitt nattpass på fredag, så jag slipper sitta hela kvällen ensam..Det känns jätte bra, dessutom fick han ett pass som är lite mer än en timme längre, så skadar ju inte=)
Ska kolla lite bloggar nu, sen blir det sova eller ngt annat.
Kram

Grattis Pappa



Grattis till pappa som fyller år idag.



God morgon

Usch, ogillar verkligen att gå upp så här tidigt...Skulle gått upp ännu tidigare..vaknade kvart över ett i natt och kände mig jätte pigg..kanske skulle gått upp då, men det kändes lite väl tidigt.
Om nån timme eller så är det dax att gå till bussen, ja jag vet att jag kanske kunde sovit lite längre, men det är ändå rätt skönt att få piggna till lite innan man ska iväg.
Efter jobbet vet jag inte alls vad som händer, men skulle tro att det blir ganska lugnt.
Nu ska jag läsa lite bloggar.
Kram

städat

Jag fick rycket å kände att det var dax att få det lite rent i denna lägenhet..=)
Så nu är det städat å luktar gott..=) Tar ju inte så lång tid när man är 2 som gör det.
Imorrn är det dax att gå upp tidigt...ska jobba då..börjar 7...får gå hemifrån vid kvart i 6...ni kanske förstår varför jag vill byta arbetsplats..skulle jag få på ngt av de ställena jag sökt till så tar det lixom kanske 5-15 min att gå, beroende på vilket det blir, det är rätt stor skillnad.
Nu ska vi bege oss ut en liten stund så väntar tv tittande sen.
Kram

shopping

När Johan kom hem så åt vi lite, sen åkte vi ut till ikano..hitta lite smått och gott, ett par rosa ljus till våra ljuslycktor vid tv:n, å så fynda vi på interiör room..=) Köpte 3 små ljuslycktor och glasunderlägg, skulle gå på 49:-, Johan lämna fram 60:- och fick 51:- tillbaka...hehe...fräck som man är säger man ju inget...blev det ju rikigt billigt=)
Johan hitta sig ett par handskar på halva priset oxå..å så blev det present till Johans lillebror som fyller om ett par veckor...Orkar inte ta några bilder idag..förlåt att jag är tråkig...
En orkidé blev det ju oxå...ikea hade billiga, 79:- för en 2stänglad=) Det är billigt det..=)
Nu blir det nog bara mest lugnt här.
Kram

Åter måndag

God morgon!
Den där helgen den försvann fort...som alltid..
Johan är iväg å jobbar, fast han slutar vid 11, men kommer ändå inte hem då, han ska förbi sina föräldrar och fixa med den där lampan..hehe, Johan å jag stod å tänkte vi skulle byta den, men att komma åt gick ju inte...man måste ta bort nån grej å det där fatta vi inte mkt av...då är det bra om man kan få lite hjälp=)
Men det blir ju ändå tidigt Johan kommer hem, så vi får väl se vad vi hittar på i eftermiddag.
Nupå förmiddagen vet jag heller inte vad jag ska göra, men det blir iaf först till å läsa bloggar...favoriten varje morgon=)
Kram på er.


Så trött

Känner mig helt slut...Skulle tro jag somnar fort i soffan ikväll..lägger jag mig ner nu så somnar jag...fast huvet är inte rikigt bra heller...jobbigt när man vaknar med huvudvärk, hela dagen brukar bli jobbigt då...så även denna...känner mig så där lite yr och illamåande..men men, det hör till vanligheten de gånger jag vaknar med värk..imorrn är det bättre..kanske är bättre tills jag kommer till sängen till å med, eftersom jag ju lär somna inom en kvart eller så..
Så, sista inlägget för idag.
God natt på er.
Kram

rubrik?

Då är men hemkommen, eller för ett tag sedan, men plockade in maten och diskade den disken som stod.
Fick vi iaf hem lite mat, ingen storhandling, men lite kött å lite basvaror å lite annat...Sånt där som man behöver helt enkelt=)
Va inne på skoaffären oxå...rea=) sånt gillas..hitatde ett par skor=)



750:- kosta de från början men så var det halva priset, så 375:-, jag som behöver nya nu till våren oxå, kunde inte motstå..såna där skor som va hur sköna som helst oxå när de kom på foten..så känner mig helt lycklig=)
Johan slutar om en timme nu...så ska han bara ta sig hem, så blir inte så länge jag är ensam hemma idag..rätt skönt..=)
Va ju ganska tidigt hos mamma å pappa oxå, satt å kollade skidskytte damer, gick ju bra med ett guld till sverige=)
Blev även lite guitarr hero spelande, så jäkla kul det är=)
Ska ta å kolla lite bloggar å så nu.
Kram

att vakna med huvudvärk

Vilken morgon..vaknade strax innan klockan skulle ringa och kände att jag började få rejäl huvudvärk...flimmer i ögonen...usch...upp å ta värktablett, Johan den snälla masserade huvet och jag låg där och blundade och försökte koppla av...det gick ganska bra faktiskt...Fast vi kom upp lite senare än vad som var tänkt...men skit samma...
Idag blir det hem till mamma å pappa igen...ska med dom å handla på city gross, Johan jobba ändå, så skulle ju ändå bara sitta ensam hela dan...Blir det bara några timmar ensam..det ska jag nog klara=)
Nu måste jag iaf slänga i mig lite frukost.
Kram på er.

hemkomna

Ja då har vi vare borta mer eller mindre hela dagen..först träning, å sen hem å duscha och hämta pappas paket och sen bege oss till mamma å pappa. Där mat väntade, så gott...=)
Pappa fick bla guitarr hero av oss...hehe...Johan å Anders fastade vid det där...de ville knappt åka hem ens...men syster å jag ville ju hem till wild kids..så de fick sluta. Fast vad kul det var=) Det lutar åt att det får bli ett här hemma med...
Fika blev det oxå, men kakor och tårta..mums det med, men dock var man fortfarande väldigt mätt efter maten...är det fortfarande.
Ska slänga mig i soffan snart igen..melodifestivalen ikväll ju.
Kram

Bara för att

Sitter här ensam uppe nu, Johan sover..kände jag ville göra ngt, så det blev ett collage från från bröllopsdag..Vad är väl mer en kärleksdag än den dagen=)



Förstorade den så mkt jag kan så hoppas jag att det syns någorlunda iaf..
Lite suddigt blev det kanske..ser det ut som när jag har den framför mig just nu iaf, får se sen när den är publiserad...
Längtar tillbaka...så härlig dag ju..men oj så trött man var, så på ett sätt är det ju skönt att den dagen är över oxå..
Älskar dig Johan.
Kram

Alla hjärtans dag<3

Kom på, det är ju alla hjärtans dag idag...
Det är inte ngt vi fira, men kan ju iaf komma ihåg att det är den dagen...



Kärlek tycker jag dock att man ska visa året om, alla dagar, inte bara på en speciell dag...
Man ska ta hand om varandra alla 365 dagar.

Kram

God morgon

Ja, då var det lördag, ska iväg å träna sen, får s elite hur det blir, skulle putta på Johan vid halv 8 å se om han kommer att orka upp å träna idag, annars åker jag med mamma å pappa dit bara.
Johan kom ju inte i säng förrän vid 3 så han kan ju behöva sova, samtidigt som han inte kan sova för länge så han somnar ikväll eftersom han ska ta sig upp imorrn igen å jobba...
Så skönt det var att lägga sig tidigt igår, lustiga är väl att jag ändå är trött nu..men å andra sidan blev ju sömnen ganska störd när Johan kom hem, jag vakna då och sen låg vi å prata en stund, å sen hade jag svårt att somna om..men men..får väl lägga mig tidigt ikväll igen om den krväs då=) fast vill ju helst inte missa melodifestivalen..förra lördagen missa jag ju sista halvtimmen...det är inte klokt vad jag jämt är trött..
Ska ta å kolla lite bloggar nu.
Min klasskamrat terese har oxå skaffat blogg, så nu finns det ännu en att följa=) Vill ni titta in där så finns den HÄR

Kram på er.


sova

Ligger å kollar på på en film, click..men jag är så fruktansvärt trött..jag vet, klockan är innan 9..men tror ändå att jag ska lägga mig, kan ju fortsätta kolla på filmen i sängen, så kan jag somna när jag somnar...klart det är rätt skönt att sova i soffan, men nu har jag ju inte Johan hemma som kan väcka mig å få med mig till sängen, inte förrän efter halv 3..å då lär jag ha ont i kroppen..
Har lite ont i halsen nu ikväll...en strepsil får det bli så blir det nig bättre snart.
God natt kära ni.
Kram

ensamhet

Johan åkte för ett tag sedan, å här får man nu sitta ensam, ska försöka komma i söng tidigt ikväll, är så trött..dock brukar jag ha svårt att sova när Johan inte är hemma..
Tv:n är det väl heller inget roligt att kolla på...kanske få sätta igång en film..

Min kvällsmat ikväll kommer att bestå av en scones..köpt på bageri...de är supergoda..=)



Ser inte så mkt för världen ut kanske..men så gott=) å mäktiga..
Ett glas iskall oboy tror jag att det får bli till=) Mums=)

Kram

hutter

Sitter här å fryser...burr...
Sen sist har vi hunne äta och tage oss en liten promenad..men kallt å halt så jobbigt att gå ute...men men, skönt ändå att röra lite på sig..Imorrn ska jag träna oxå, ska bli rikigt skönt, ca 2½ vecka sedan bara för att jag vare sjuk så länge..Men nu är jag relativt bra iaf..inte täppt längre...även fast jag använde nässpray för länge..inge skada skedd...Inte så snorigt längre heller..lite, men det håller säkert i sig, inte så värst ont i halsen heller...å hostar gör jag bara nån enstaka gång, så det är inte så farligt med det heller...Så skönt att äntligen få känna sig någorlunda frisk=) Få börja leva normalt och kanske ha lite mer ork...hum..om jag nu får det, är ju så trött...det är jag jämt...gråa vädret är väl en stor orsak...dock så har solen visat sig lite grann idag, sånt blir man glad av, bort med snön och så ca 10 grader varmare och en massa sol, då kanske man äntligen skulle kunna känns isg lite pigg igen..=)
Jag som tänkte jag skulle tage kort på maten idag, gjorde fiskgratäng med citron och dillsås, konstnären i mig spritsade ut potatismoset och det blev så fint, men vi hann hugga in i maten innan jag tänkte på kameran, så sorry...dåligt med bilder även idag.=(
Kram

ett jobb sökt

Satte mig å ringde runt lite, den som det var tänkt jag skulle få tag på svarar ej, men fick tag på en annan som har hand om 2 st boenden, hon lät intresserad, men ville att jag skulle skicka iväg ett mail till henne som hon kunde vidarebefodra till gruppcheferna, så kommer de att höra av sig, dock först efter lovet som är nästa vecka då det var flera av dom som hade ledigt.
Men iaf så är ju ett jobb sökt, eller egentligen 2 på en gång, eftersom det är 2 boenden.=)
Skulle vara så skönt med jobb som ligger lite närmare, jag trivs ju hur bra som helst på det stället jag jobbar, men det jobbiga är ju att det tar upp så mkt tid i restid.
Men håll nu tummarna för mig att de vill ha mig på dessa ställen...=) 5-10 minuter hemifrån..så underbart det vore=)
Kram

God förmiddag

Kan inte säga God morgon för det var ett par timmar sen jag gick upp...Men så var Johan snabbare än mig idag...hehe..nåja, han måste ju oxå få ha datorn..måste fixa så vi kan köra trådlöst på denna dator igen så vi kan anväda den stationära oxå.. Kan vi sitta framför varsin dator och vara jätte sociala=)
Idag vet jag inte än vad som händer, än så länge är det så kallt ute, nästan -5 grader, inget skönt att vara ute i..Har ju Johan hemma nästan hela dan, han börjar vid halv 8 ikväll...så 2 hela dagar tillsammans...=) nästan iaf..
Städa behövs ju som vanligt...alltid denna tråkiga städning, får se om man orkar ta tag i den idag eller om den får vänta...lutar åt det sistnämnda..men kanske ta lite grann iaf.
Har inte så mkt att uppdatera just nu.
Kram

natti natti

Äntligen går det att komma in på bloggen..Strulat sååå mkt idag, hoppas det är bättre imorrn.
Är så trött nu, tänkte gått å lagt mig för ett tag sedan, men fastnade på facebook...hehe...så lätt att fastna framför datorn..
Kvällen har annars betsått av tv:tittande.
Men nu är det sängen som gäller, men uppdatering imorrn.
God natt.



uttråkad

Jag är så fruktansvärt uttråkad...trött på allt känns det som...å ont i magen har jag...blä...
Trött är jag oxå för den delen..hur jag nu kan vara det, så mkt som jag sov i natt...sov väl för mkt istället..
Klagar gör jag oxå...ofta en massa klagoinlägg från mig...men det är rätt skönt att få klaga ibland..=)
Om en timme börjar unga mödrar, då sitter jag i soffan..=)
Imrorn får jag sitta ensam hela kvällen...Johan jobbar till 02:23..kul kul...inte för nån av oss...aldrig roligt för honom att sitta å köra nätterna så där, å jag som sitter hemma har tråkigt och dessutom är orolig för min karl..
Näsan rinner oxå..glad dock att jag inte är så värst täppt längre...
Det behöver städas här hemma oxå...men det är det ju ingen snäll själ som kommer å hjälper oss med...å ork, det finns det ingen..
Bästa jag avslutar här innan jag klagar så mkt att ingen av er vill komma tillbaka.
Kram



Äntligen

Satte mig med den där jäkla uppgiften..man skulle klara sig med boken hade hon skrivit på uppgiften...jo men visst...nästan inget stod i boken...Men men, tur är det ju att internet finns=)
Uppgiften är nu klar efter ett par timmars jobb, ivägskickad är den oxå..så nu behöver jag inte bry mig om den mer...har ju bara praktikuppgiften kvar...men som jag skrive tidigare så är det inget jobb med den, halva ska vara klar tills den 10:e mars..då vi ska in till skolan och reovisa om första delen...där man ska beskriva om ett tekniskt hjälpmedel och för och nackdelar med det...Hur enkelt får det bli lixom..skriver väl ner ett par stödord och sen är den klar. Den andra uppgiften ska vi skriva om hur vi domkumenterar och vad vi tyker om det, den uppgiften ska skrivas ner...jaha..oj så svårt..men det är klart, för de som inte har erfarenheten är det ju bra att kolla upp såna saker så de har lite koll, men det är ju ingen som kommer ta så värst lång tid för någon...Det tackar vi för...
Provade ringa ännu en gång, men inget svar denna gången heller...Nåja, en gång till ska jag väl hinna ringa idag, sen finns ju morgondagen oxå, det är ju bara försöka om och om igen.
Kram på er.

Torsdag

Lite sen morgon...fast har vare uppe ett tag, men inte orkat sätta mig här förrän nu...blev telefon med mamma å så åt vi lite frukost, å nu känner jag att jag har tid att sitta vid datorn ett tag.
Har Johan hemma idag, ovanligt...fast det är ganska ovanligt att jag är ledig en torsdag med..
Ringt ett samtal jag skulle idag oxå, men inget svar, får prova lite senare.
Blir inget särskillt idag, en ganska lugn dag, jag ska väl sätta mig å plugga, göra klart den där uppgiften så man är av med det sen, har ju även praktikuppgiften jag skulle kunna sätta mig med, men den tar jag nog inte idag, även fast den kommer att gå super fort.
Men annars blir det nog som sagt inte så mkt, skönt med lugna dagar, kunna gå på promenad å sånt där, bara vara lixom=)
Förkylningen börjar kännas bättre, inte alls lika täppt längre, kortisonen gör väl det den ska..skönt det, kan man kanske få känna sig frisk snart.
Är fortfarande jätteglad att bilen gick igenom...va bra orolig..man vet ju aldrig vad som kan uppstå med en bil som är 15 år gammal och har gått snart 30000 mil...Nu slipper man vara orolig i ett år=) Klart saker kan inträffa ändå, men än så länge kan man vara lugn=) Bara ta å byta den där lampan oxå...
Lite bloggar ska jag läsa nu.
Kram

soffan är skön

Ups...somnade visst i soffan...1½ timme eller nått...hur skönt som helst, dock är man ju så seg när man vaknar...Tog aldrig nån tablett, huvudvärken gav med sig ändå...peppar peppar...man ska väl aldrig säga för mkt..
Vet inte vad jag gjorde i natt egentligen...har en sån träningsvärk i ena armen...rikigt rikigt träningsvärk..å jag har ju då inte tränat på en hel evighet, men låg kanske och tränade armen i natt eller så...lustigt när man får så där..men men...vet ju iaf att jag på ngt sätt använt muskeln..kan ju vara bra...nån träning blive gjord..haha...=)
Kram på er.

underkänd

Besikta ju bilen idag...den blev underkänd...fast det var inte så farligt som dte låter, vi fick en etta, så då är den ju underkänd tills vi fixar det, men slipper ju ombesiktning å så där...rikigt skönt..så jag kallar det där att den gick igenom...LYCKLIG...ingen dyr extrakostnad... Han påpecka dock några rostangrepp som han tyckte vi kunde slänga på lite färg på så det håller lite längre...Klart vi kan göra det, men det blir till våren.
Ettan då...så fruktansvärt retlig, innan vi åkte dit stannade vi till och kollade alla lampor, alla funkade...så åker ju dit då da, å så är ena parkeringsljuset trasigt när han kollar...det gick alltså sönder precis då...så den där ettan känns onödig som tusan, även fast den inte är någon fara med.
Skolan gick det ganska lugnt med idag...Slipper ju komma imorrn eftersom de ska prata om praktiken, så jag fick praktikuppgiften idag, måste ändå göra en sån...Men lättare uppgifter finns inte...löjligt enkla om jag säger så...bara jag sätter mig med det kommer jag vara klar på 10 minuter, ok, 15 kanske med renskrivning...Så det känns jätte skönt. Har en annan uppgift som jag ska fixa med sen oxå...orkar inte idag, gör den imorrn eller på fredag, en sån där uppgift som inte tar så lång tid heller, men man måste ändå sätta sig med boken och kolla igenom å så där...orkar inte just nu iaf...har lite ont i huvet, så ska nog ta mig en tablett igen...feber har iaf inte kommit tillbaka, känns inte så iaf...det tackar vi för..men att ha huvudvärk är ju heller inte jätte skönt..
Lite bloggar ska jag läsa nu, sen slänga ner mig i soffan.
Kram

man är inte alltid så vaken..

Berättar ju en del knäppa saker som Johan gör och säger...får väl bjuda på mig själv den här gången..
Klockan ringde, eller mobilen, men väckarklockan på den, jag vaknar, om jag nu gör det? Tar telefonen i handen å ligger å tittar på den å funderar vad fasen jag ska göra med den, det kopplade verkligen inte, i ca en halv minut låg jag där och funderade på vad som var meningen att jag skulle göra..
God morgon alla grannar..dax att vakna nu...=)


Onsdag

God morgon. Eller kan man säga dålig morgon? Så härligt när man vaknar å känner att man har feber igen,38.3 visa tempen på...så härligt så..men ipren får hjälpa mig idag, är ju sista dagen i skolan nu, ska väl försöka klara det...behöver ju inte vara jätte aktiv... Men vore så glad om denna förkylning kunde ge sig snart, det börjar bli mer än jobbigt...Å mamma hon blir aldrig bra heller...trots pencillinkur, å syster har hur ont i halsen som helst..precis så som min förkylning började...hoppas hon slipper att det blir så långdraget iaf.
Idag efter skolan kommer Johan och hämtar mig så ska vi iväg och besikta bilen...sånt där gillar jag inte...alltid så jäkla nervöst, får hoppas att det inte är ngt fel på den.
Ska väl försöka få i mig lite frukost kanske.
Kram

hemma

Ja då var man hemma igen...
Va ju först i skolan å mötte sen upp syster för att köpa persent till pappa..han är ju inte lätt att hitta ngt till, men ngt blev det köpt iaf.
Så slutade Johan lagom så han kunde hämta upp oss, skönt att slippa åka buss...så många fler som gör det ju.
Imorrn blir sista dagen i skolan på länge nu...praktiken börjar nästa vecka, å på torsdag ska de bara prata om praktiken, så jag slipper komma då...kan ju vara skönt eftersom Johan är ledig då...kan jag hinna med och ringa lite samtal som jag måste ringa oxå...
Kram på er.

Johan aså...

Vet inte vad Johan babbla om imorse.
Vi köpte rostbiff att ha på mackorna igår, så fråga jag Johan igår om skivorna var så stora som de såg ut att vara i förpackningen, ne säger han, de var inte alls så värst stora..nehe tänkte jag...då var de väl inte det då..
Tog jag å bredde mig en macka nu...
Avgör själva..



Fattar inte vad Johan menade med att det inte var stora skivor?


God morgon

God å god...Tog nässpray igår kväll..för tusan, jag var ju tvungen att kunna somna...men så vaknade jag kvart över 4 och var jätte täppt..å då kunde jag ju inte ta igen, får ju inte ta egentligen...så vare vaken sen dess...jag kommer dö av trötthet om det ska fortsätta så här...
Johan åkte precis iväg för att jobba, jag ska väl snart äta frukost, men först ska jag ju så klart läsa lite bloggar å så..det obligatoriska..å idag har jag ju lite mer tid än jag burkar oxå...
Efter skolan ska jag möta upp syster yster, måste köpa present till pappa, då vi ska fira honom på lördag, han fyller först den 17:e, men det där med att passa in så man inte jobbar osv är svårt, så därför får det bli redan på lördag, är ju faktiskt bara några dagar tidigare, så inte så farligt.
Ha en bra dag.
Kram

god natt

Nu blir det sängen...tänkte lägga mig å kolla på 2½ men...se hur länge jag håller mig vaken..ska ju upp tidigt imorrn...eller nåja..runt 6 iaf, så relativt tidigt ju..
Så tänkte bara säga God Natt!
Kram

Seg

Jag är sååå trött och seg..usch..å näsan, jag får ju ingen luft...måste ju sluta med nässprayen...men ev tar jag ändå till natten..måste få sova, hur ska jag annars klara mig? Får se hur det känns efter att jag tagit kortisonen..men hon trodde inte jag skulle märka ngn skillnad förrän imorrn...vi får som sagt se...
Vi va ute å gick lite förrut, va ute lite mer än en timme...skönt i solen, fast solen han försvinna innan vi kom in...men skit samma, fick iaf komma ut å få lite luft... Sen blev det in och ringa upp syster som hade ringt ett antal gånger och sen ta febernedsättande...
Imorrn är det skolan som gäller...usch..ska man ju upp tidigt..sista veckan nu, sen är det praktik..dvs 6 veckor ledigt för min del...hoppas dock på att få jobba en del.
Kram kram

Virus

Det var bara virus...så inget pencillin här inte...de tog en massa prover å grejer...fick nån kortisonspray mot inflemmerade slemhinnor, men värre än så var det inte...Är jag inte bättre om 2 veckor får jag höra av mig igen...Men hallå...2 veckor är ju en hel evighet ju...Hoppas att det går fortare...Så man kan få lite ork och komma igång med livet igen...dvs träning och orka med längre promenader å så där...som det är nu orkar jag inte rikigt...vi kommer ut på kortare promenader å så..men dom där långa, finns ingen ork...förkylningen har varat för länge helt enkelt. Kommer bli jätte tufft att ta sig tillbaka till verkligheten sen när jag väl är bra...
Men vilket fall så vet jag ju nu att det inte är ngt farligt jag har, inget som smittar överdrivet å så där..förkylningar smittar väl alltid en del så klart..men är noga med handhyigen å så där..Så nej kära syster, jag har nog inte smittat dig.

Jätte fint väder är det ute, solen skiner och det är inte alls så där kallt längre, runt nollan tror jag det ligger, men blir ju varmare när solen skiner..Härligt=)
Får ge mig ut på en till liten promenix sen=)
Kram på er.



läkartid

Fick iaf en läkartid idag, 10 över 10, så fick en ganska snabb tid...Fast hon prata om att det är många som går med sega förkylningar...må så vara, men man orkar inte hur länge som helst, dessutom när man går med feber...Fast fick en tid utan diskutioner iaf..skönt det.
Ska man ge sig ut i kylan sen..burr...men men, måste ju lixom...är inte så långt att gå heller, som tur är..tar bara ca 7-8 minuter.
Så nu vet ni det, återkommer efter besöket.
Kram

Måndag

God morgon! Om den nu är så god...
Idag blir det iaf att ringa vårdcentralen, lite lite feber idag oxå, 37.8, det är ju inget högt det ligger på, men ändå lite förhöjning som man ju inte ska ha...
Så nu är jag duschad och klar så jag om jag får en snabb tid kan ge mig iväg på en gång.
Idag är det kallt ute, ca -5 grader..burr...inget skönt alls=(
Ska läsa lite bloggar å så innan jag kan ringa.
Kram

kväll

Tog en temp igen, 37.9, den håller sig där..är ju ingen hög feber, men kan ju inte gå så här...är så trött oxå, skulle tro jag somnar i soffan även idag...Imorrn ska jag iaf upp så jag hinner med att ringa vårdcentralen klockan 8, så jag har chans att få en tid så fort som möjligt. Hoppas på innerligt att jag får en tid imorrn så de inte krånglar å säger att jag ändå gått med det så länge eller nått sånt där...då blir jag arg.
Mat har vi fått i oss, Johan står just nu och diskar...skönt att vakna imorrn utan en massa disk som står, sånt är aldrig roligt...
Kommer nog inte sätta mig här mer idag.
Så God natt.
Kram

så rolig

Bion var super rolig=) Skratta en massa=)
Efter bion hade jag då tänkt att åka hem, fixade skjuts med pappa hem, så mamma å pappa kunde ta vägen förbi hos oss...men så skulle syster vara kvar på stan för att äta innan hon skulle jobba, då hon inte han hem emellan, så då stannade jag kvar å höll henne lite sällskap, tråkigt att behöva sitta ensam å äta så där...så jag stal några pommes av henne bara.
Sen hängde jag med henne till hennes jobb så fick Johan hämta upp mig där, för det var lagom tills han slutade..perfekt...
Mår just nu, inge vidare, men inte orkat ta nån temp..lite skulle jag dock tro att jag har...Men som sagt, imorrn blir det att ringa till vårdcentralen.
Ska kolla lite bloggar nu å sen laga lite mat, Johan ville ha pasta ost och skinksås, så det får bli det..går ju iaf ganska fort och smidigt att göra.
Kramkram



blir väl tvungen

Jag får nog ge mig...är mamma upp i dagen och går typ aldrig till läkaren...men jag måste nu...genomförkyld sen förra torsdagen...kolla tempen nu eftersom jag känner mig oerhört hängig, inte så hög men 37.9 känner jag ändå av lite...å att fortfarande få feber efter så lång tid är inte bra...hoppas på att få komma ner imorrn och träffa en läkare, behöver nog faktiskt pencillin...Skolan får vara imorrn, har ändå inget viktigt..handledningstid klarar jag mig utan...hälsan är bra mkt viktigare...Jag bara hoppas att vårdcentralen är lika bra imorrn somde brukar vara så jag får komma ner under morgondagen.
Nu ska jag iaf göra mig iårdning för att snart gå på bio, har tage en ipren så nu ska jag nog klara mig, är ju ingen hög feber...värre med syster som nästan hade 40 graders feber igår...å jobba med det..hehe, mamma upp i dagen båda två...
Jäkla skitbörjan på året...
Kram

Fy f*n

Det har snöat en massa...I förgår snöa det, igår regna det bort, över natten har det återigen kommit snö, men mkt mer denna gången..men men, man får stå ut ett tag till, snart är våren här..det gäller att täkna possitivt=) Februari är snart över och i mars brukar man börja ana lite vårvärme, även om det fortfarande då oxå kan bli vissa vinterdagar.
Jag somnade redan 9 igår kväll..va så trött så jag orkade inte så färdigt melodifestivalen, sovit rikigt rikigt bra i natt oxå med nya nässprayen, tog vid 8 tror jag och behövde först ta vid 5 på morgonen sen, å nu känns näsa så bra..eller den är inte täppt iaf=)
Vid 8 steg jag upp så jag kunde träffa Johan en liten stund innan det var dax för honom att ge sig iväg till jobbet...så nu sitter man här ensam igen.
Men det blir bio idag klockan 1=) Bedtimes stories tror jag den heter, förhandsvisning, ska gå med mamma å syster, våra karlar jobbar så de kan inte följa med.
Skönt att få komma iväg lite idag med å slippa sitta här hemma ensam hela dagen. Det gör jag så mkt ändå.
Nu lite bloggläsning.
Kram

shopping=)

Man behöver muntra upp sig lite ibland...Börja inge bra för min del, va bara mamma som hitta kläder å jag inget alls..
Så mina första inköp blev på apoteket..



En massa nässpray och försvarets hudsalva...

Märkte oxå att mina enda hela jeans oxå gått sönder...så det var verkligen ett måste att köpa nya..
Blev ett par iaf..



Lindex är favoriten när det gäller jeans..=)

Fortsatte runt lite här och var, kollade den sista rean, men nu finns det ju inte så där jätte mkt att hurra för..
Ett bälte iaf på rean...ett vanligt enkelt, men ca 30 kr var det abslout värt.=)



Syns inte så bra här..men skit samma..det är inte så mkt att se ändå...Kaphal köpte jag det på..hittade även en tröja där..



Gilla färgen=) Dessutom hade mamma så jag kunde på 25% rabatt på den..så bleb lite billigare än prislappen sa, klagar man ju så klart inte på=)

Orkade inte åka bussen hem så ringde efter Johan, han kom å hämta oss, stannade till på lanemos och köpte semlor, skjutsade hem mamma å sen åkte vi själva hem.
Mamma å jag var oxå å hälsade på farfar...ujuj så skruplig han är..fattar ärligt talat inte att han lever..inget kvar av honom alls.

Vi ska sätta oss nu och käka våra semlor, första semlan, vaniljsemla fick det bli, även för Johan, nyfikna på den eftersom syster säger att just vaniljkrämen i är så himla god...hoppas på det nu oxå=)

Kram på er.

stan

Slipper sitta ensam hela förmiddan..ska snart ge mig iväg till bussen och möta upp mamma på stan.
Se om man kan hitta sig ngt kul..eller ett par jeans skulle jag iaf behöva hitta...Vi ska hälsa på farfar oxå, men det blir nog inte så länge..mest så han känner att han får lite besök.
Johan lär väl hinna hem innan jag är hemma, men då får han sig lite ensamtid han med..sen har vi ju hela eftermiddan tillsammans, får se vad man hittar på då.
Om man skulle måla på sig en ansikte oxå och få på mig nått annat än myskläderna jag sitter i..
Kram kram

God morgon!

Usch vilket natt...Sovit ett par timmar i taget och sen vaknat av att jag inte kan andas, genom näsan alltså...så jobbigt..halsen har heller inte vare ngt rolig i natt....Jag är så trött på den här förkylningen...
Johan är iväg å jobbar..just när han åkte sov jag nog hårt, för minns inte att han kom in å sa hejdå..brukar vakna till och minnas det..men de timmar jag väl sov i natt sov jag nog bra..därför jag orkar hålla ögonen öppna, fast trött är jag, det kan jag inte säga annat än.
Ska kolla lite bloggar nu.
Kram

bedtime

Nu blir det sängen för oss, trött somjag vet inte vad..men är ju heller inte van vid att gå upp innan 5! När man dessutom inte är rikigt bra blir det ju ännu värre..
Som vanligt är halsen för j*lig nu på kvällen..varje kväll gör den jätte ont, jobbigt värre...men men...
Nu blir det iaf tandborstning, avsminkning, halstablett, nässpray och kudden.
God natt på er.



Hemkommen

Då var man hemma..Johan stannade kvar på jobbet och hämtade mig sen när jag slutade..så snällt, åkte förbi systemet och köpte en bag in box vin..Johan som skulle vara ledig imorrn får jobba, så han får inget dricka, vi hade väl tänkt å köpa en flaska, men nu vill jag ju inte dricka en hel flaksa vin själv, så då är ju en box perfekt, bara ta sig ett glas=)
Syster ringde å fråga om jag ville med henne och träna, men det är nog inte så bra för mig, är ju inge bra än, halsen känns å näsan rinner å är täppt..har använt allt för mkt nässpray egentligen, men vad ska jag göra, vill ju kunna andas...Så jag fick iaf säga nej till träning...hemskt...länge sen jag tränad nu å jag känner att jag så göra vill iväg, men samtidigt så vill jag ju bli frisk nån gång.
Nu snart ska vi kolla på sånt vi spelade in igår, dvs. vad blir det för mat och lyxfällan.Så där har vi ju nästan ett par timmar, kanske att det blir en liten promenad i slasket oxå...jätte tärligt, snöat en massa idag oxå, men så är det plusgrader och man märker hur snön smälter..jobbigt när det blir så blött.
Ne, om jag ska läsa igenom lite bloggar å sen slänga ner mig i soffan en stund.
Kram

God morgon

Fy vad jobbigt det är att vara uppe så här tidigt...
Men så illa tvungen om jag ska kunna vara på jobbet klockan 7.
Känns lagom kul att ge sig ut idag när det snöar..usch..
Har inte så mkt tid att sitta här så får uppdatera i eftermiddag/kväll istället.
Kram på er.

*suck*

Syster som va så snäll och lagade hål i mina jeans...nu har det blive hål på ett annant ställe...helt sjukt ju...de vill inte finnas kvar längre, de vill väl kastas...nåja, får väl se om jag kan få hjälp att laga även detta hålet nån gång...Men en sak är iaf säker, nya jeans är ett måste!
Om ca 25 min är det dax för unga mödrar igen, det missar jag inte...så mysigt att kolla på alla dessa små barn..=)

Huvet är fortfarande inge bra..tog tablett igen å vilat, men det går inte över..jobbigt jobbigt, bara hoppas att jag inte har ont imorrn när jag vaknar..då blir jag tokig...

Längtar till sommarn..så fruktansvärt...framför allt den veckan då man får vara ledig, då vi åker till Danmark en vecka...love=) vecka 25 blir det, så det är ju några veckor kvar...å nu när det ligger snö ute känns det jätte långt fram...men får hoppa att tiden går fort...brukar ju göra det.

Nu soffläge igen...stannar där resten av kvällen känns det som.

Kram på er.

sååå ont i huvet

Har en extrem huvudvärk idag...skönt att vara hemma nu iaf...slöa resten av dagen..jag hade tänkt att imorrn ska jag sova hela förmiddan...så blir det inte, de ringde från jobbet imorse och fråga om jag kunde jobba imorrn, klart att jag kan, kanske inte är den piggaste med förkylningen, men det var ganska kort dag 7-13:30, så det går fort...Kul att komma iväg och jobba lite...de ringde även tidigt imorse och fråga om jag kunde jobba idag, det gick ju inte...så min tanke var ju den att jaha, nu blir det som vanligt, de ringer och frågar mo jag kan jobba när jag inte kan och när jag väl kan så ringer de inte...Men så blev det inte den här gången..skönt=)
Blir ju tidig fredag vilket fall=)
Åkte på huvudvärk redan vid 11 tiden idag..så skönt att då veta att man ska vara kvar till 15...fick tablett av en klasskompis, hjälpte lite, men inte helt tyvärr å nu är den hemsk igen...men skulle tro att huvudvärken kommer av denna förkylning...
Inte ont i halsen nu iaf, skönt det, dock får jag ut en jäkla massa blod ur näsan hela tiden, rinnande och torkat..hopplöst..men men, det blir nog bättre snart..hoppas hoppas..=)
Nu lite bloggläs och sen slänga mig i soffan ett litet tag.
Kram

Vinter igen

Igår kväll börja det snöa lite å idag ligger det en del...så nu känns våren ännu längre bort..Visserligen brukar ju inte våren komma i början av februari..men vill inte ha mer snö..det räcker som det är ju. Men men...
Snart dax att ge mig iväg till skolan igen, jag är så trött...Somnade runt 11 igår, så var inte vaken när Johan kom hem iaf.
Förkylningen känns tyvärr sämre igen=( Vad gör jag för fel? halsen var ju näst intill bra igår, idag känns den igen, å näsan rinner å blä...Jag som trodde jag höl på att bli frisk nu..
Ska lite snabbt läsa några bloggar, sen iväg.
Kram

kudden skriker

Blev lite senare än jag hade tänkt..men nu ska jag iaf göra mig iårdnig och sen slänga huvet på kudden, ska bara spraya näsan full med otrivit så jag jag får lite luft från näsan, blir så mkt lättare att somna om man kan andas ordentligt.
Tämderna ska borstas, sminket ska tvättas bort, sen får jag äntligen sova..=) Kommer säkert inte somna innan Johan kommer hem ändå tyvärr...är inte van vid att han jobbar kväll..vare bortskämd med att han alltid jobbar dagtid och kommer hem på eftermiddan, blir så lustigt när han istället åker på eftermiddan...nåja..så får det vara... Bara jag som kommer vara ännu mer död än levande imorrn...Fast blir inte så mkt teroi imorrn, vi ska få köra rullstol å mata å låtsas att vi är blinda och bli ledda av en annan å sånt där..lagom kul får jag väl säga då det känns som det kunde kvitta...Eftermiddagen har vi föreläsning av en som kommer som råkat ut för nån olycka nån gång och blive handikappad, det däremot är ju rikigt intressat när man får lyssna på sånt..slippa höra läraren tjata på om allt=)
Men som sagt, kudden skriker från sängen just nu...så gör även den underbara grannen..men honom har jag ju redan skrive ett irreterade inlägg om, så lämnar honom här.
God nartt.
Kram

min mage

Sitter å kollar semestersvenskar...en som blev matförgiftad där...å direkt börja jag känna hur det kör i magen...lär ju vara psykiskt..men så jobbigt ändå när man får för sig att man ska bli sjuk i magsjuka oxå...men det lär inte vara ngt...brukar vara känslig när jag bara hör talas om att nån är fel i magen.
Skulle gärna åka iväg till värmen så där..slippadenna kyla å fråa trista väder. Men det får jag inte..hoppas hoppas att våren kommer tidigt i år..
Tror att jag ska lägga mig strax efter 9 sen, jag är så trött...ska inte vara vaken tills Johan kommer hem idag, det går inte..han är hemma först vid 12..då hoppas jag verkligen att jag sover, annars kommer jag aldrig att orka upp imorrn.
Tror reklamen snart är slut nu.
Kram kram

Arg

Blev så arg just...det ringde och det stod anonym, det var från porttelefonen...hör jag nån tjej, lät som att hon vore i typ 13-15 års åldern, när jag svara så fråga hon: Kommer du ihåg mig?
Jag: Vem är det?
Hon: Din första kärlek.
Jag tryckte ju då direkt av så dörren inte öppnas och la på luren, men måste folk va så jävla barsliga? Står säkert och ringer runt till alla...
Bara hoppas att detta inte blir ett nytt nöje för dessa rastlösa ungdomar..då får de fasen ta bort våra namn och nummer där nere...det står alltså inte våra telenummer, men det är nummer upp som är kopplat till våra telefoner...men att ha folk som ska ringa bara för att dumma sig orkar man ju inte ha. Blir så arg på sånt där...MORR...
Va tvungen att få ur mig lite ilska..

Kan ju fortsätta...Vår granne igen...han skriker och sjunger om vartannat...jag hade hoppats på att han hållt på så där nr syster var här, bara för att nån annan ska höra, folk kan ju tro att vi bara är känsliga eller nått...Men när syster var här var han självklart knäpptyst...
Trött på att bo så här...Bland en massa idioter...
Fast alla är inte idioter...vi har härliga grannar med, inte för att vi umgås med dom, men såna där som man hälsar glatt på och hälsar även om man träffar dom på typ stan...Tur det finns såna oxå..=)

Kram

nytt

Jo då, ni har kommer rätt..bara jag som ändrat lite färg igen...gjorde en header som jag ville ha istället, en egen istället för bara färg, men den gick inte att lägga in...även fast jag följt instruktioner till punkt och pricka..så jag gav upp å ändra bara lite i färgerna..trist när man vill göra om och det inte blir som jag vill att det ska bli...men men..det får väl vara..bara att inse att jag klarar inte det där...får hålla mig till en tråkig blogg som bara består av några olika färger..
Kram kram

hemma, mätt och ensam

När jag kom hem från skolan hade Johan fixat mat, frans potatisgratäng, det är potatismos, med köttfärstäcke och ost..gott..å så skönt, 2 dagar i rad nu som jag har sluppe laga mat...inget jag brukar vara bortskämd med..så klagar verkligen inte.=)
Men nu har Johan åkt iväg för att jobba, så nu åkte radion igång och jag satte mig här.
Ska ta det lugnt idag, förkylningen är så gott som över, det är lite snorigt å så fortfarande, det brukar det ju kunna vara ett ganska bra tag efter, men det är inte så farligt iaf, halsen är nästan helt bra..den känns bara lite grann. Så en lugn eftermiddag idag så ska jag nog ha ordentlig ork sen..skönt =)
Tror jag ska bara lite i eftermiddag, om jag orkar..själva bakandet är ju inte så farligt, men all disk det blir, den är jobbig...Men har många timmar kvar att bestämma mig. Ska försöka komma i säng tidigt idag me, ska ju upp imorrn igen och imorrn har vi lång dag...8:30-15 då...ja jag vet att det låter kort..men är man van vid att gå 8:30-12 så känns det när man ska gå till 15...sen är det ju så att vi får in så jäkla mkt teori..de trycker ju in allt i huvena på oss, vi har inga prov å sånt på vår skola, så då får ju lärarna tjata in allt i huvena på oss...så därför blir det ganska tufft att gå till 12 till å med...även om det låter väldigt slött..fast tid har vi egentligen till 15 varje dag, men det är beräknat på att vi ska läsa på om vad vi ska göra på lektionen dagen efter eller om vi har arbeten att arbeta med... Jag och syster prata om det här igår..så här skulle verkligen skolan vara uppbyggd, iaf typ gymnasiet, man går typ bara förmiddan, inga långa jobbiga dagar, har man bara korta dagar är det större chans att eleverna kommer till skolan och sen har man större möjlighet att få in mer i skallen, för i ärlighetens namn, hur mkt lär man sig efter klockan 2 på eftermiddan om man gått upp tidigt på morgonen...det är inte mkt som går in då inte...Å det här att inte ha prov utan få skriva arbeten istället, jätte bra. Alla de gånger jag har pluggat till prov så sitter man dagen innan och råpluggar, man lär sig för stunden, men det är inget som fastnar...Gör man arbeten så sitter man och söker information som man sen ska sitta och skriva ihop och sen även renskriva, det lär man sig så mkt mer på...Och det man lärt sig på det sättet sitter sen i huvet...
Nåja, det är vad jag tycker iaf..
Nu blev det nog jobbgt text att läsa här...förlåt...



Bjuder på en super gammal bild på mig å Johan...Det var i början när vi blev tillsammans...taget hösten 2000 eller våren 2001..nått sånt...Usch...=)

Kram

Onsdag morgon

God morgon!
Då har ännu en natt passerat..ska snart iväg till skolan, tänkte bara att jag skulle uppdatera först.
Hann inte somna innan Johan kom hem, men låg iaf i sängen och somnade strax efter att han kom..behövde den där sömnen, lite piggare idag, än så länge iaf..Halsen känns bättre..hoppas på att den håller sig så idag...får hålla tyst helt enkelt..fast så värst enkelt är det ju inte..
Har så fina blåa märken på armen och är glad över att det inte är sommar så man skulle behöva visa hur det ser ut...Vi fick träna på att ta blodtryck igår..och ja..är man ny på det där tar det lite tid så man hann få fina blåa märken...flera av oss som fick...vackert värre..men men, det går ju bort till slut.
Ska lite snabbt kolla bloggar innan det är dax för mig att göra mig iårdning å gå iväg.
Kram

Natti natti

Johan slutar om en halvtimme ca och är väl hemma om nån timme...jag hade tänkt försöka hålla mig vaken till dess...men jag är så trött så det kommer att få bli sängen istället...usch..hur ska jag komma upp imorrn...skulle vilja ta en hel dag å bara få sova..men det får blir på fredag det..2 dagar kvar i skolan denna veckan...känns som om det skulle behövas vila för att bli rikigt frisk, men samtidigt så vill jag inte missa skolan, läser just nu medicinsk grundkurs och där finns det mkt att lära sig, mkt som man inte kan sedan innan, då blir det så mkt viktigare att gå på lektionerna..bara försöka stå ut..
Läste precis mammas blogg, hon mår ju heller inte bra..fast hon borde gå till läkaren hon...läs det nu mamma...=)
Nu blir det tandborstning och sen huvet på kudden.
God natt.
Kram

tv tittande å snörvligt

Då var man hemma...eller det vfar jag för ca en halvtimme sedan, men satte mig direkt å kolla på unga mödrar. Tänkte kolla homestyling nu, men kände jag ville blogga lite först..så kollar sen när jag är klar istället..vill ju hinna med att läsa lite bloggar oxå=) För antar att jag kommer att komna ganska tidigt idag, är så trött..
Halsen den är värre nu än den var förrut..men det blir väl så när man anstränger den..mamma fick kolla i halsen, men den såg bra ut, dock lite röd, men så blir det ju när man har ont..ingen halsfluss här inte..skönt det, har ju heller ingen feber, nigen direkt feber iaf, känns ibland som jag får en liten mini febertopp, men inget ovanligt vid förkylningar ju. Hoppas bara på att jag blir bra snart..Längtar efter att få känna mig rikigt pigg och ha en massa ork. Men den tiden kommer nog snart.
Va ju iaf hos mamma å pappa under eftermiddagen, alltid lika roliga att komma dit å umgås med dom..syster kom oxå, hon hjälpte mig att laga ett par jeans, tror inte att de kommer att hålla jätte länge ändå, men ett tag extra iaf eftersom det var hål i dom innan.
Ätit lite kvällsmat har jag oxå, hitta en pirog i frysen, mums.=) så smidigt att bara slänga in i micron å sen klart lixom=)
Ska ta mig lite vaniljglass sen oxå..gott för halsen.=)
Nu ska jag väl ta å kolla lite bloggar å sen låta datorn vara.
Kram



hemma

Då var man hemma...jobbig dag på sätt å vis...halsen är bättre, men det blir jobbigt när man inte hela tiden kan snyta sig...funkar ju inte rikigt när man är i skolan, kan ju inte gå ifrån hela tiden..Men men...Nu ska jag ju inte dit förrän imorrn igen, kanske är jag önnu bättre då.
Idag är jag mest trött...skulle lätt kunna somna, men det ska jag inte..ska iväg till mamma å pappa sen ett tag..slippa sitta ensam och så ska syster hjälpa mig att laga ett par jeans..förlänga livslängden på dom lite grann.
Händer inte så mkt annars idag.
Kram

God morgon..eller nått

Tisdag, ska iväg till skolan om en stund...ork till det? NEJ...Somnade igår ca 2 timmar framför tv:n å sen sa Johan åt mig att gå å lägga mig i sängen..det va inge bra alls..tog många timmar innan jag somnade...Nåväl...är ju upp nu..även om jag är bra trött...Halsen är ungefär som igår, gör ont, fast kanske inte rikigt som igår, men å andra sidan har jag ju inget pratat än heller...kan ju bli värre då, men vanligast är väl annars ändå att det är värst på morgonen och att det blir bättre under dagen, så jag hoppas på att det blir så.
Som vanligt blir det bara ett kort inlägg nu på morgonen..varken tid eller ork till mer, å vill ju hinna läsa igenom några bloggar oxå ju=)
Kram

kväll

Ja, syster har åkt hem å Johan har komme hem.
Kollar på design Simon och Tomas, men det är reklam.
Halsen känns rätt bra, men ingen feber och bara lätt röd enligt Johan, så det ska väl inte vara nån större fara..ont kan man ju ha rejält utan att det behöver betyda halsfluss eller liknande.
Trött är jag iaf...får lägga mig tidigt ikväll tror jag betsämmt...vid 9 typ, ska ju upp imorrn å åka till skolan igen...Ska ha nån annan lärare imorrn, se hur det blir...jag sitter väl å sover..hehe..ne kan jag inte då vi ska linda ben och lära oss kolla blodtryck å puls...usch...måste man vara aktiv helt plötsligt...kommer jag aldrig att palla..=) Jo, det går nog.
Reklamen är slut så det är väl bäst jag går å kollar igen.
God natt på er.
Kram

sällskap

Syster ringde å frågade om hon får komma upp en stund nu på eftermiddan..klart hon får det om hon vågar...ne vars, smittar nog inte så värst mkt..bara halsen som gör så förbaskat ont...får hoppas på att det inte blir halsfluss eller nått sånt där tråkig...men å andra sidan började förkylningen med halsont så håll tummarna för att den slutar så nu med..
Skönt iaf att slippa sitta ensam...så tråkigt ju..
Så jag ska sätta mig å plugga nu innan hon kommer.
Kram

Ibland får man skratta

Min karl säger jag bara...
Kan förklara lite innan, detta med toarullar, har man tage slut på rullen så byter man och fyller sen på med en ny rulle som ligger extra i badrummet.
Johan missa det där igår när han skulle iväg å jobba på morgonen så när han kom hem  så fråga jag honom om han inte hade glömt ngt imorse.
Johan :-Jo jag vet, men jag tänkte skriva en lapp.
Jag: -Skriva en lapp? men det är väl mer jobb än att bara sätta i en ny rulle?

Jag fatta aldrig rikigt vad han menade..tid att skriva en lapp skulle han visst ha men inte sätta i en ny rulle...nåja...Det är Johan det...Ha sa ngt mer knasigt igår som jag tänkte berätta för er, men det har jag ju så klart glömt bort...glömska jag...

Pratade nyss med mamma, eller pratade å pratade..hon har verkligen ingen röst...förkylningar har en tendens att alltis sätta sig på stämbanden för mamma...Hon som ska till läkarn idag, han kommer inte höra ett ljud...Inte om det är en halvdöv läkare iaf, som jag tycker de flesta brukar vara...
Hoppas iaf att det går bra med undersökningen.

Kanske skulle få i mig den där frukosten nu...fast det är ändå lite mer än en timme innan jag måste gå...egentligen ganska skönt att gå upp lite tidigare då man slipper stressen=)

Kram kram


God morgon

Jag är uppe innan klockan ringde idag...hur ofta händer det lixom? Fast kunde inte sova pga av magsmärtor...så kanske inte så lustigt att jag är uppe innan jag egentligen behöver.
Ska vara i skolan vid 10 idag..ingen lust alls..men bara åka dit och se glad ut.
Sen blir det hem å fixa mat då Johan jobbar delad tur idag och är hemma ett par timmar mitt på dan.
Så när han sen åker iväg igen så blir det plugga för min del.
Nu ska jag kolla lite bloggar innan det blir frukost.
Kram

Det går segt

Johan håller på att köra nån vriusscan på datorn så den går huuuuuuur segt som helst..flera minuter bara för att öppna bloggsidan...tänk om han kunde satt igång skiten när jag inte skulle ha dorn mer...nåja..
Ser på trollkarlens hemlighet just nu...men reklam som vanligt...
Ska sen sova..det behövs verkligen, är hur trött som helst...Imorrn är det skolan som gäller igen...fast rikigt kort dag så ska inte klaga..efter sen MÅSTE jag dock sätta mig å läsa det där som vi har till läxa till imorrn...Så dumt av mig att dra på det.
God natt på er.
Kram

SÅ slö jag är

Jag har inte gjort ett skit idag...diskat å sutte här framför datorn typ..lat jag känner mig, men samtidigt så känner jag att det behövs..
Fint väder idag, när Johan kommer hem ska jag dra med honom på en promenad..tycker ju att det är så tråkigt att gå själv.

Jag bara skrek till förrut när reklamen kom..satt här å spelade lite spel å helt plötsligt så dukar reklamen ner...jag trodde nån kom innanför dörren så jag bara skrek till...hehe, undrar vad den som delade ut reklamen tänkte...Lustiga männsikor som bor här som blir livrädda när reklamen kommer..=)

Kram kram


Söndag

Då var det söndag..dessa helger aså vad fort de går.
Johan har precis gått iväg till bussen, så nu har jag nästan hela dagen ensam...skulle tro han är hemm vid halv 4, så det är ju egentligen inte så farligt.
Inga planer alls för idag, blir en lugn dag å jag hoppas att förkylningen vill börja bli bättre...Tack å lov har jag iaf kunnat sova den här förkylningen. Om den bara kunde vara över oxå.
Jag somnade ganska tidigt igår kväll, runt 9 tror jag..fast somnade i soffan å kom i säng runt 12 å vaknade sen inte förrän vid 8..sköna timmar det där=)
Kram

RSS 2.0