underkänd

Besikta ju bilen idag...den blev underkänd...fast det var inte så farligt som dte låter, vi fick en etta, så då är den ju underkänd tills vi fixar det, men slipper ju ombesiktning å så där...rikigt skönt..så jag kallar det där att den gick igenom...LYCKLIG...ingen dyr extrakostnad... Han påpecka dock några rostangrepp som han tyckte vi kunde slänga på lite färg på så det håller lite längre...Klart vi kan göra det, men det blir till våren.
Ettan då...så fruktansvärt retlig, innan vi åkte dit stannade vi till och kollade alla lampor, alla funkade...så åker ju dit då da, å så är ena parkeringsljuset trasigt när han kollar...det gick alltså sönder precis då...så den där ettan känns onödig som tusan, även fast den inte är någon fara med.
Skolan gick det ganska lugnt med idag...Slipper ju komma imorrn eftersom de ska prata om praktiken, så jag fick praktikuppgiften idag, måste ändå göra en sån...Men lättare uppgifter finns inte...löjligt enkla om jag säger så...bara jag sätter mig med det kommer jag vara klar på 10 minuter, ok, 15 kanske med renskrivning...Så det känns jätte skönt. Har en annan uppgift som jag ska fixa med sen oxå...orkar inte idag, gör den imorrn eller på fredag, en sån där uppgift som inte tar så lång tid heller, men man måste ändå sätta sig med boken och kolla igenom å så där...orkar inte just nu iaf...har lite ont i huvet, så ska nog ta mig en tablett igen...feber har iaf inte kommit tillbaka, känns inte så iaf...det tackar vi för..men att ha huvudvärk är ju heller inte jätte skönt..
Lite bloggar ska jag läsa nu, sen slänga ner mig i soffan.
Kram

Kommentarer
Postat av: Sandra

haha, jaa d va ju verkligen tur, kul isf, då hade blive du som fått köpa ny mobil istället för johan..;) tur föresten att bilen klara sig, bara en liten lampa e ju inget liskom..kram

2009-02-11 @ 16:10:19
URL: http://tjooffs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0