Grått och trist..

Hela natten har det regnat och på morgonen och förmiddagen nu är det så grått... Regnet hänger i luften och vet ärligt inte om det kommer nått regn även nu.
Man bli så trött och deppad av det gråa vädret. För även om jag inte är ute mycket alls ens när solen skiner, så blir man ju ändå på så mycket bättre humör.
Får försöka se det positiva med att det kommer regn kanske.. Det är ju inte snö!
Det pratas om att det ska bli snö i slutet av veckan, vill verkligen inte ha det...Inte redan i oktober!! Hur lång ska då denna vinter bli??

Igår tömde vi klädkammaren helt och nu står där närmare 30 flyttkartonger.. å det är fullt... Så nu är det bara till at fylla lägenheten igen med nya kartonger... Vi fattar inte alls hur 2 personer kan ha så mycket saker... Men vi har det tydligen..
Å än är det en hel del kvar att packa.. Blir så trött på allt som har med flytten att göra.
Jag orkar egentligen inte  så mycket eftersom ryggen tar otroligt mycket stryk, men vill ju samtidigt ha igång förlossningen, så gör så mkt det går ändå och låter ryggen värka..

När jag ändå sitter här och skriver kan jag ju lika gärna länka till en blogg jag hittat..
Den gör mig både arg och ledsen, man blir förvånad över vilket sverige vi bor i.
HÄR kan ni läsa den.
Bloggen har inte funnits så länge så jag tog och läste igenom alla inlägg som var skrivna, satt med munnen öppen, förvånad över att det får gå till så i sverige. Tycker att det blir så mycket värre när det är barn inblandade, även om det är hemsk även annars så blir det helt fruktansvärt när barn får lida.

Nu blir det webbtv och se igen några program jag missat..
Lite tid som försvinner iväg iaf:)

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0