Redan hemma=)

Blev en tidig fredag...så kan det bli ibland när man jobbar inom hemtjänsten..Ganska skönt om jag ska vara ärlig, ska ju jobba hela helgen så nästan 2 timmar gör en del då faktiskt=)
Fick lönespecen här oxå, mer än jag trodde, så då blir man ju glad..=)
Glömde mig tröja på jobbet...såå typiskt..men kommer ju dit imorrn igen, så kan ju lika gärna ta den då lixom.
Känner mig trött å har en början till huvudvärk...kanske får jag skylla mig själv när jag tänker efter, har druckit otroligt dåligt idag..ska nog fylla på vätskebalansen lite.
Vi har beslutat oss för att åka till Kalmar sen några dagar i mitten av Augusti, mitt vikariat är över och Johan säger nej till några dagar, ska bli så skönt att få komma iväg sen, å ha något att se fram emot, det behövs..Så 3 veckor, sen så..Eller 3 veckor och 2 dagar då, bestämde att vi åker på söndagen och kommer hem på tisdagen så är jag ledig onsdagen sen oxå, sen sätter skolan igång.
Får hoppas vi får fint väder då oxå så man kan åka över till öland och bada lite..=)
Ne, ska kolla lite bloggar å så tänkte jag.
Kram på er.

Kommentarer
Postat av: Terese

Vi har också varit i Kalmar i år och på Öland uppe vid Böda sand vi åkte en lördag och kom hem en tisdag och det är skönt att få egen tid utanför hemmet.

Kram

2009-07-24 @ 18:08:06
Postat av: Susanne

Godkväll!!! Så nu har vi tagit en promenad och sen blev pappa klippt, gjorde lite mandelpudding till kvällgott så det har vi ätit nu. Jag åker själv till Kisa imorgon. Kram mamma

2009-07-24 @ 20:39:16
URL: http://vejers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0