ledig och svalka=)

Nu är man ledig ett par dagar...sååå skönt=)
Blev att sluta lite tidigare idag..eller lite, 1½ timme tidigare...vilket inte gjorde mig ett dugg med den huvudvärk jag gått med hela dagen.
Nu är iaf värmen välkommen om vi ska åka bil...Ac:n är fixad=) Eller påfylld...Johan hade fixat med det där igår..å när Johan hade kollat under dagen så har det iaf inte läckt ngt...Så hoppas på att den håller sig=) Iaf under sommaren när det kan vara grymt varmt att sitta i bilen. Om det skulle läcka ut lagom till hösten/vintern så är det inte hela världen...Så 300:- kostade det, inte farligt alls..ska man lämna in den bara för att kolla ac:n kostar det ju minst 600:- å då bara för att kolla den, ska de sen oxå fylla på, som man ju vill då kostar det ju ännu mer... Bra att Johans pappa hade köpt såna där påfyllningssprayer=)
Kvällen nu då..vi har ätit lite, tacos blev det..gott, men fick inte i mig mkt...så varmt än så länge..ute är det ganska svalt och friskt, men att få ut värmen ur lägenheten är mer eller omöjligt, hur mkt vi än har öppet och fläktarna igång.
Ska väl nu bara slöa framför tv:n..känner att det behövs...somnade en stund på eftermiddagen innan Johan kom hem...så skönt, fast är fortfarande jätte trött..blir nog tidigt ikväll..
Inte så mkt mer att tillägga.
Kram på er.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Så jäkla härligt för er att d bara va att fylla på sånt där till ac:n då. Billigt och bra och nu slipper ni dö i bilen =) Kramkram

2009-07-06 @ 09:37:16
URL: http://tjooffs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0