jobb å finne

De ringde från jobbet å fråga om jag kan jobba de 3 dagarna det är kvar på månaden innan nästa företag tar över, klart att jag kan sa jag. Så blir 6 dagars jobb nästa vecka, å nu blir det 6 dagar i rad, fast de här dagarna i helgen är ju inte så mkt att prata om...iaf inte på söndag, 4 timmar lixom.
Den här tiden på månaden får jag alltid så mkt finnar, har fått en på läppen nu, eller strax bervi läppen...å jag som har så svårt att hålla mig ifrån att klämma dessa jäklar..men att klämma vid läppen så, då ser det ju så lätt ut som stort munsår sen...så blir ju bra mkt värre av att klämma...måste måste klara av att stå emot...borde stå emot alla andra finnar oxå, för fy så man ser ut när man råkat klämma för mkt.
Om ca 2 timmar är det dax för mig att göra mig iårdning för att åka iväg, blir bussen eftersom johan har bilen, men det gör inte så mkt. Börjar tycka det är helt ok att åka buss, visst tar det en hel del extra tid, men änd är det rätt skönt att bara sitta där å slippa tänka ens, eller rättare sagt, tänka på det man vill å inte behöva bry sig om trafiken...slippa känna oro så fort en lastbil kommer å så där...
Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0