Filmen

Var ju på bio nu på kvällen...den var rikigt bra, kanske liiiite långdragen på sina ställen, men det gjorde inte så mkt eftersom den var rikigt rolig på många ställen, samtidigt som den allt var lite sorglig oxå..Men rekomenderar den abslout.



Ska slänga mig i soffan tillsammans med Johan en stund innan det är dax för sängen...eller skulle väl kunna lägga oss redan nu...men piggnade till lite efter bion...Var väl kylan ute eller nått...
Imorrn blir det upp ganska tidigt för att åka å träna, om ni undrar varför vi alltid tränar så tidigt är det för att det är så fruktansvärt mkt folk, så lika bra att komma innan alla andra har vaknat...det räcker med alla dom som är där ändå..jag lovar..Så då är det värt att gå upp lite tidigare.
Jag får nog dock ta det lite lugnt imorrn då halsen inte är rikigt vad den ska vara, gör lite ont även upp mot örat, men det kan ju hänga ihop med halsen..får hoppas det går över fort den här gången.
Nu ska sagt soffan=)
Kram

Kommentarer
Postat av: Susanne

Godmorgon!!!! Nej inte beasås, den här mycket godare. Vi ses snart. Kram mamma

2009-03-28 @ 06:22:22
URL: http://vejers.blogg.se/
Postat av: Susanne

Hej igen!!!! Den såsen är jätte god fick den via en blogg. Nu har det slutat snöa kanske kommit till er. Kram mamma

2009-03-28 @ 07:30:36
URL: http://vejers.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åh men va d den bion ni såg, den verkar ju as bra..Trodde d va nån annan ni prata om, men den där assåm dne vill ja oxå se..Kramkram

2009-03-28 @ 17:58:36
URL: http://tjooffs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0