kväll

Då var det kväll redan...eller kanske sen eftermiddag, kalla det vad man vill..
Jag är så trött så jag vet inte vad...
Trodde jag skulle piggna till av promenaden, men nej nej, lika trött ändå. Fast skönt var det ute, så klagar inte på det=) Även fast solen inte va framme så var det ändå varmt..Hoppas att det fortsätter så här, att våren är här nu.
Vi ska snart sätta igång och laga lite mat, kasslersås och pasta..en favvo när man vill göra något snabbt men gott=) Med parmesanost=)
Sitter å funderar på hur jag ska hålla mig vaken hela kvällen...till 21 måste jag ju hålla mig vaken iaf om jag ska kunna se tv programen jag vill se...å jag som just nu undrar hur jag ska hålla mig vaken en halvtimme till..känns hopplöst..men men, man får väl hoppas på ett mirakel, att jag blir superpigg helt plötsligt=)
Ne, lite bloggar ska läsas och sen blir det matlagning.
Kram

Kommentarer
Postat av: Susanne

Hej gumman!!! Bra med en promenad. Själv slutade jag vi 15:30 men nu är det dax att ge sig av på p-möte vi ska ju ha fortbildningen i kväll om TRAS men det är inte så länge mellan 18-20 sen skulle vi haft möte på Onsdag kväll men vi tar det på Torsdag när alla 4 jobbar ha det bra. Kram mamma

2009-03-30 @ 17:38:04
URL: http://vejers.blogg.se/
Postat av: Linda

hej! kommer du fortfarande på ons? tänkte fråga med om du e intresserad å ha en egen visning sen kanske? april maj kanske? fundera på saken... :p kram

2009-03-30 @ 21:30:32
URL: http://www.metrobloggen.se/lindis

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0