dessa rubriker

Tiden går sååå fort ju..Var har denna förmiddag tagit vägen?
Nåväl, ska snart äta lite lunch, blir pasta och köttfärssås sen igår, sen blir det iväg till cloetta center för att möta upp Terese och sen gå på hjälpmedelsmässan en stund..
Sen tror jag att jag åker hem å gör ingenting...eller kanske städar lite..=) Eller vad det nu kan tänkas bli av denna dagen.
Fortfarande ganska soligt ute, men det ska regna i eftermiddag...som vanligt, aldrig att det kan få vara fint en hel dag..börjar bli lite less på det..
Går bara i skolan i 4 veckor till, sen åker vi till Danmark, vore ju trevligt om det var lite varmt i havet när vi är där..så man kan bada lite..
För efter den veckan så är det ju jobb som gäller resten av sommaren..
Första 4 veckorna 68% de sista 4 veckorna 100%, så de sista 4 veckorna har man inte mkt liv=) Iaf inte Johan och jag tillsammans med alla våra obekväma arbetstider..men det får gå=)
Kommer kännas skönt när lönen kommer sen=)

Axeln är peppar, peppar mkt bättre idag, känner inte alls så mkt smärta och jag kan till å med lyfta saker idag, men jag tar det ändå lite lugnt så det inte blir värre igen.

Ne, om jag skulle ta å duscha av mig, å sminka av mig...skäms på mig som inte gjorde det igårkväll...ser just nu ut som en panda runt ögonen..=)
Äta mat ska jag oxå..är hungrig.

Kram på er.

Kommentarer
Postat av: Susanne

Godmorgon!!! Ja då var det Torsdag idag. Studiedag ja gör inte så mycket det ändå så mulet väder. Ha en bra dag. Kram mamma

2009-05-14 @ 08:03:37
URL: http://vejers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0