Snälla ge mig jobb

De ringde från kommunen idag nu strax innan 5..
Hade tidigare sökt ett natt jobb som personlig assistent, det jobbet va redan tillsatt, men nu ringde hon och frågade om jag fortfarande var intresserad, för nu hade det dykt upp ett annat nattjobb... Klart jag är intresserad av jobb lixom=) Så ska dit på intervju imorrn 10:45.. Håll tummarna för mig=)
Nattjobb har jag tidigare inte varit intresserad av eftersom jag är fruktansvärt kvällstrött... Men sista tiden inser man ju att man måste söka allt.. Å vad tusan, kroppen vänjer sig. Lite får man kämpa för att kunna jobba, så är det ju bara. Hoppas verkligen på ngt posetivt av detta. Jag kan inte göra mer än att komma dit och vara mig själv. Men måste ju säga att allt känns lite roligare när det händer något och även om jag inte skulle få detta så vet jag att det finns de som är intresserade iaf.
Hoppas bara att mitt onda ben slutar att göra ont snart...
Gick på Maxi när det helt plötsligt började göra jätte ont i vänster vad upp mot knävecket.. Jag som alltid då tänker det värsta har ju propp i huvet..Men inga symtom för det förrutom värken då... Så troligast är väl att några nerver klämmer eller spänd muskel eller nått sånt där..Blir det värre får man ju söka för det, men troligtvis känner jag inget imorrn när jag vaknar.

Glada kramar idag=)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ahh gud då ska du ju snart dit, håller tummarna för dig..Kraaam

2009-12-01 @ 09:03:39
URL: http://tjooffs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0