God morgon

Det är torsdag, sista dagen denna veckan innan helg, för min del och för Johans del...Dock lär det finnas en stor risk att de ringer till Johan och frågar om han inte kan jobba eftersom de har lite kris på jobbet med förare..Men Johan behöver vara ledig och ska oxå vara det.
Ska till skolan idag igen mellan 13-15, underbar tid att åka iväg för...Det är iaf föreläsning från en stomisköterska. Så kan ju bli ganska intressant.
Johan kommer å hämtar mig efter skolan då det passar bra med våra tider idag, så hem, få i oss nått lätt att äta innan det är dax att åka och träna. Hoppas på att det inte är för mycket folk så man kan träna lite i fred och inte känna sig stressad över att nån annan vill ha maskinen..
Förmiddagen nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra..Började plugga igår på nya studiehandlednigen, gjorde 2 uppgifter klara igår och började på en tredje..å det är bara 5 uppgifter att göra..Så det är skönt=)
Sen är det bara 2 kurser kvar=) Försöka går ju att bli klar tidigare..Men hur som helst så känner jag mig inte det mista stressad iaf=)
Kram

Kommentarer
Postat av: Tess

Svar: Jo jag försöker iaf

2009-09-24 @ 09:14:37
URL: http://killmee.blogg.se/
Postat av: ida

tack för din söta kommentar :)

vi försöker jobba på det och vi har sagt att vi gör ett försök till och blir det ingen skillnad så delar vi på oss och då ser vad som händer. känns otroligt jobbigt men vet inte annars vad vi ska göra, det har alltid gått upp och ner här och sen blivit bättre för att sen bli mindre bra igen. det går ju till en viss punkt sen orkar man ju tillslut inte jobba mer på det. kan väl ärligt säga att det varit så här sen jeppe föddes och med andra ord har vi då försökt få detta att fungera i typ 3 års tid, det kommer till en gräns man inte orkar mer. men somasgt, vi beslutade igår, ett försök till och blir det inte bättre så går vi åt varsitt håll och försöker göra det bästa av situationen för jeppes skull.

Kram

2009-09-24 @ 10:22:20
URL: http://schander84.blogg.se/
Postat av: ida

jo precis. får hoppas på det bästa vad som än händer.

vi pratade mkt om det igår och sa att vi har ju jeppe att tänka på och om det blir så tillslut att vi särar på oss så måste det bli som vänner för jeppes skull. han får ju aldrig komma i kläm bara för att det inte fungerar för oss.

kram

2009-09-24 @ 11:23:09
URL: http://schander84.blogg.se/
Postat av: Matilda Östman

Älskar din bakgrund där du skriver :D

2009-09-24 @ 21:56:53
URL: http://matildaostman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0