Sorry

Det händer inte mkt här...Men blir inget speciellt lagat eller bakat alls.. Å bloggen får sen istället handla om min resa med LCHF och om jag ska lyckas med det och om några kilon vill försvinna.. Men Johans semester tar vi först, måste få köpa oss lite glass och unna oss saker nu i lite mer än 2 veckor till. Sen kör vi stenhårt. Inga mer kolhydrater, eller iaf så få som möjligt.
Jag spenderar en del tid nu innan vi sätter igång med att läsa på om LCHF och letar recept osv. Vi är väl medvetna om att det så klart kommer att bli tufft till en början, men bara kroppen vänjer sig av med kolhydraterna så tror jag nog det ska gå bra, man får ju trots allt äta en massa gott ändå :) Hoppas verkligen att detta är något för oss och att vi kan leva på kolhydratsfattig kost sen. Detta kommer dock INTE att påverka Ludvig, han är så klart i behov av kolhydrater och vi kommer absolut inte plocka bort dom för honom. När han sen äter samma som oss så får vi ju helt enkelt ha kolhydrater till maten till honom. Men först, innan vi funderar för mkt på det så ska vi detta vara något för oss.
Gissar på att det blir tomt här i bloggen fram tills vi sätter fart, sen får ni följa mig/oss på denna resan. Jag vill verkligen lyckas med detta och kommer därför att skriva öppet om det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0