Gårdagen

Igår var Ludvig och jag iväg och firade en bekant som fyllde 80 år.
Johan fick vara hemma och vila. Men inte hjälper det.. Han kände sig någorlunda igårkväll och struntade i att ta nån tablett, hoppades ju på att han skulle vara frisk nu... Men inte det, när lilleman vaknade för mat och Johan kollade en temp så hade han 39,1.. Det tar visst aldrig slut! Imorrn får det bli vc igen för honom. Tror faktiskt inte på att det är halsfluss. Eftersom han äter pencilin borde han ju vara frisk nu. Är säkert nått virus som vägrar släppa taget.. Men vi får väl se vad de säger på vc imorrn, han skulle höra av sig dit om febern inte gett med sig.

Idag är det åter en solig och fin dag, dock har det de senaste dagarna inte varit så varm och imorrn pratas det om snö tror jag visst..
Nu är det ju sommartid, det har niu väl inte missat? att klockan ska fram en timme... Iaf, sommartid är det, då ska väl inte vintern hålla sig kvar? Aja, det blir som det blir, kommer det snö lär det ju smälta bort ganska fort ändå.. Sen kan man ju bara hålla tummarna för att det bara bli regn istället.

Idag blir nog en lugn dag, som vanligt finns det ju en massa att göra, typ städa å så där, men får väl se hur mkt jag orkar.. Det är ju söndag..veckans vilodag.. HAHAHA...

Nehe, det var väl allt..
Kram


Kommentarer
Postat av: Susanne

Troligen är det virus och då brukar inte antibiotika hjälpa eller också har han fått svag dos. Härligt att få ha lilleman imorgon. Ha det bra vi ses imorgon. Kram

2011-03-27 @ 18:03:40
URL: http://vejers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0