Sötsugen!!

Idag är jag sötsugen så jag vet inte vad..Humöret är i botten och jag vill bara vräka i mig en STOR skål med lösviktsgodis.. Men så blir det ju så klart inte.
Sitter dock och letar lite recept. Hittade nån kladdkaka som ska bakas på sojamjöl. Ska testa den så fort jag fått tag på sojamjöl. Hela kladdkakan hamnar nånstans på 22-25 gram kolhydrat, men man äter ju ändå inte en hel kladdkaka själv.
Gjorde några kladdkakemuffins för några dagar sen på 85% ig choklad och den kunde vi nog vara överens om att den INTE var god.. besk som bara den :(

Idag funderar jag dock på om jag skulle göra en marängbotten och sen ha på en massa grädde. Marängbotten görs på äggvita och sukrin. Vet ju inte alls som den blir bra, men provar man inte så får man ju inte veta..

Undrar bara varför ett så extremt sötsug kom just idag..är det för att det är fredag? Förknippar helgen med nått sött kanske? Kan vara så.. Ska man då äta nått sött så gäller det ju att det är oksött... Vill inte falla i att äta godis. 4½ dagar är gjorda och mååååånga fler ska det bli :)

Återkommer med recept om marängen bli bra.


Kommentarer
Postat av: susanne

Hoppas verkligen att du kan avstå det söta. Kram mamma

2011-09-02 @ 19:57:15
URL: http://vejers.blogg.se/
Postat av: annika

hej satt å snurrade runt å hamnade hos dej jätte fin bra blogg ska följa dej ,, när du är gottesugen ta en skål med grädde å hallon då så gott kram annika

2011-09-18 @ 16:32:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0